Hidratare cu Andalou Naturals

Andalou Naturals a devenit unul dintre brand-urile pe care le studiez intens si frecvent atunci cand frunzaresc iHerb-ul in cautare de produse misto pe care sa le mai comand. Trebuie sa recunosc ca acest lucru se datoreaza in mare parte faimoasei masti Honey Pumpkin Glycolic Mask pe care o folosesc mereu si care nu-mi lipseste din dulapul de cosmetice de peste un an, de cand am descoperit-o. Insa astazi nu am sa va povestesc din nou despre ea ci despre doua creme hidratante incercate in ultima vreme, creme care mi-au placut. Una este o crema de fata iar cealalta este de corp.

Andalou Naturals Resveratrol Q10 Night Repair Cream

crema andalou naturals night repair cream

Initial am cumparat aceasta crema pentru ca era la Daily Deals si varianta mini/travel/trial costa doar 1$. Am aruncat o privire rapida peste ingrediente si am vazut ca este o crema  cu o formula bogata in ingrediente benefice tenului ce parea a fi buna pentru normale spre uscate datorita prezentei untului de cacao printre primele ingrediente (desi e dupa glicerina, deci nu este intr-o concentratie mare). I-am luat-o domnului din dotare, pentru ca i se potrivea insa atunci cand mi s-a terminat crema Andalou Naturals Deep Wrinkle Dermal Filler, i-am furat-o pentru a o folosi la ochi.

Asa cum am banuit, este o crema hidratanta foarte buna pentru tenul normal spre uscat, textura este placuta si usoara, nu se simte grasa si nu lasa o pelicula la suprafata pielii si se absoarbe repede. Desi nu contine parfum, cred ca untul de cacao este cel care-i da un usor parfum. Eu am folosit-o in principiu doar in zona ochilor unde am zona cea mai uscata si a hidratat bine zona fara a ramane prea grasa lasand in urma o piele fina dar am aplicat-o inclusiv pe ten atunci cand am simtit nevoia.

Cum vedeti si in poza, mie imi place sa iau doar varianta mini a cremei, ce contine 12 ml, in defavoarea variantei de 50 ml iar motivul este ambalajul produslui. Varianta mini are un ambalaj excelent venind intr-un tub opac cu un varf mic ce dozeaza foarte precis produsul in timp ce varianta full size vine intr-un borcan ce expune constant la lumina si aer ingredientele cremei ceea ce, pe termen lung duce la deteriorarea lor.

Varianta mea costa 4.07$ si o gasiti aici iar cea full size de 50 ml costa 20$ si o gasiti aici nu doar ca este intr-un ambalaj mai bun dar este si mai avantajos s-o cumparati in varianta mini.

Ingrediente: Aloe barbadensis juice*, vegetable glycerin, theobroma cacao (cocoa) butter*, helianthus annuus (sunflower) oil*, lauric acid, cetearyl alcohol, ethylhexyl palmitate, fruit stem cells (malus domestsica, solar vitis) and bioactive 8 berry complex*, resveratrol, ubiquinone (CoQ10), magnesium ascorbyl phosphate (vitamin C), hydrolyzed wheat and hydrolyzed rice proteins, lycium barbarum (goji) glycopeptide, fagus sylvatica (beech) extract, tocopherol (vitamin E), linum usitatissimum (flax) oil*, hyaluronic acid, borago officinalis (borage), persea gratissima (avocado), rosa canina (rosehip) and oenothera biennis (evening primrose) oils*, olive squalane, camellia sinensis (white tea), aspalathus linearis (rooibos) and hibiscus sabdariffa extracts*†, allantoin, mangifera indica (mango) butter, phenethyl alcohol, ethylhexylglycerin, symphytum officinale (comfrey) extract*

crema andalou naturals night repair cream

textura crema andalou naturals night repair cream

Andalou Naturals Body Butter Passion Fruit


crema de corp andalou naturals body butter passion fruit

In Noiembrie anul trecut mi-am comandat acest unt de corp iar motivul principal pentru care l-am luat a fost ca, spre deosebire de alte unturi de corp, acesta era ambalau la tub in locul clasicului borcanas. Desi imi plac foarte unturile de corp The Body Shop, ma cam saturasem sa tot bag mana in crema si sa iau asa ca am renuntat pe moment la ele in deafavoarea acestuia de la Andalou. Pe langa ambalajul practic si igienic al acestui produs, si formula mi-a atras atentia ca fiind una foarte buna ce contine multe uleiuri si unturi perfecte pentru pielea mea uscata de pe maini si picioare.

Daca tot am pomenit unturile de corp The Body Shop, am sa va mai spun ca cel Andalou Naturals mi se pare la fel de bun si de hidratant, la un pret mai accesibil si ambalat mult mai bine insa nu este la fel de intens parfumat. Eu am ales varianta cu fructul pasiunii dar pe iHerb se mai gasesc alte 3 variante: Lavanda si shea, Kukui Cocoa si 1000 Roses.

Ca textuxa nu este foarte unctuos sau dens incat sa se intinda prea greu ci mi se pare ca o lotiune de corp mai densa. Imi place ca reuseste sa faca fata cu brio pana si portiunilor cele mai uscate, chiar si atunci cand stau prea mult fara sa aplic crema si ma trezesc cu intregi portiuni care se cojesc. Nu se compara chiar cu lotiiunea Alpha Hydrox Silk Wrap Body Lotion dar pe aceasta nu o aplic foarte desTrebuie masata putin pielea pentru a se absorni bine mai ales daca ati aplicat o cantitate mai mare dar daca aplicati un strat subtire se absoarbe foarte repede dar lasa o usoara pelicula la suprafata pielii.

Un tub costa 11.2$, contine 236 ml de produs si il gasiti aici.

Ingrediente: Aloe barbadensis juice*, helianthus annuus (sunflower) oil*, capric/caprylic triglycerides, butyrospermum parkii (shea) butter*†, theobroma cacao (cocoa) butter*, fruit stem cells (malus domestica, solar vitis) and bioactive 8 berry complex*, cetyl alcohol, vegetable glycerin, passiflora incarnata (passion fruit) extract*, cera alba (beeswax)*, theobroma grandiflorum (cupuacu) and mangifera indica (mango) butters, punica granatum (pomegranate) oil*, calophyllum tacamahaca (tamanu) oil, oenothera biennis (evening primrose) oil*, prunus armeniaca (apricot) oil, pichia/resveratrol ferment extract, citrus medica limonum (lemon) extract*, glyceryl stearate, panthenol (pro-vitamin B5), allantoin, camellia sinensis (white tea) and hibiscus rosa-sinensis extracts*†, stearic acid, agathosma capensis (buchu) oil, cananga odorata (ylang ylang) oil*, ethylhexylglycerin, phenethyl alcohol, citrus tangerina (tangerine) and citrus aurantium dulcis (orange) oils*.
crema de corp andalou naturals body butter passion fruit

textura crema de corp andalou naturals body butter passion fruit

***

Ambele produse imi plac mult si crema Night Repair probabil ca o voi cumpara din nou atunci cand se va termina pentru ca nu strica sa o am, fie ca e pentru mine, fie pentru el, plus ca este ideala pentru calatorii, mai ales la vara la munte unde imi trebuie mereu ceva mai emolient. Untul de corp l-as mai cumpara doar la iarna pentru ca am stoc de creme si as vrea sa le termin pe acelea intai.

Ati incercat vreunul dintre aceste produse?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. Eu acum astept crema night repair (tot in varianta mini) si sper sa ajunga cat mai curand. Am incercat de la ei si pe cea brightening pe care o luase pe pos de crema de zi. Mi-a placut, dar mi s-a parut cam parfumata pentru a fi pusa pe fata; still, nu am avut deloc pobleme sa ma irit. :D
    Am vazut ca au adus si ceva masti mai nou, deci cred ca incet, incet voi lua toate miniaturile (sau produsele full size, dar mici) posibile de la Andalou

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ama vazut mastile, foarte misto ca au multe miniaturi Andalou si uneori chiar merita sa iei varianta mica in locul celei mari. Apropo, au adus si bureti konjac, multe variante si sunt cate 2 in punga. :D Pup :*

      Delete
    2. Daaaa, am vazut buretii.. sunt deja in wishlist ca pe cel de a Sephora il am deja de cam mult timp :D

      Delete
  2. Nu am incercat aceste produse. Sincer nu auzisem de ele. Oricum eu nu dau comenzi pe iHerb. Ma bucur pt tine

    ReplyDelete
  3. Suna bine crema de fata, o sa iau si eu varianta mini pentru calatorii.
    Am pus ochii pe un serum de la ei cotat cu Best pe Beautypedia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu, pe ambele seruri, ma gandesc acum pe care sa-l comand. :)) Pup :*

      Delete
  4. O am si imi place foarte mult. Nu pot folosi pe conturul ochilor creme ce contin ulei mineral sau cantitati mari de silicon fara sa am trezesc pufoasa toata, asa ca asta vine la fix. Am folosit-o si pe restul fetei si, desi am tenul mixt, nu m-a transformat intr-o baie de ulei. Eu o cumpar la tubulet mic si ies si mai ieftin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, uite la treaba asta nu m-am gandit, ca e o alternativa pentru persoanele care nu tolereaza bine uleiul mineral sau siliconii.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram