Comanda iHerb Aprilie 2016 #2


Iata ca, nici nu s-a incheiat luna si va arat o noua comanda iHerb. Am avut multe lucruri grele in cea anterioara asa nu am apucat sa iau multe chestii pe langa ele deci numai bine, iata pretextul pentru alta comanda, asta si faptul ca am luat si pentru mama domnului meu o crema cu hidrochinona. Si nu va spun ca ma acum iar am cosul plin si zilele astea dau inca o comanda cu niste chestii misto dar aceea sigur va ajunge in Mai.

Alpha Hydrox Anti-Wrinkle Spot Light

* 11.09$/ 24g * link produs *


Daca tot am pomenit-o deja, iata crema. Eu o am si-o folosesc de o luna si-un pic pe a amea si rezultatele nu au intarziat sa apara iar petele mele solare in sfarsit au inceput sa se deschida. Imi cam strica vremea calculele totusi cu soarele asta. Daca aveti pete pe ten, fie ele de la cosuri sau melasma (pete solare/pete maro) va recomand aceasta crema pentru ca hidrochinona are numeroase studii care atesta ca este un ingredient foarte eficient in depigmentarea acestor semne.

Ingrediente: 2% Hydroquinone / Water, glycolic acid, propylene glycol, isopropyl palmitate, mineral oil, glyceryl stearate, cetyl alcohol, ozokerite, sodium hydroxide, steareth-20, laureth-23, tocopherol (vitamin E), dimethicone, xanthan gum, sodium PVM/MA decadiene crosspolymer, sorbic acid, sodium metabisulfite, imidazolidinyl urea, tetrasodium EDTA, fragrance, BHT

Andalou Naturals Enlighten Serum Turmeric + C

* 19.96$/ 32 ml * link produs *


Din rutina mea de ingrijire lipsea un produs hidratant pe care-l sa-l folosesc dimineata. In ultima vreme m-am tot confruntat cu zone deshidratate si descuamate in frunte si pe nas (culmea, inainte zonele erau in obraji) iar acest ser este cotat Best (5 stele conform noului sistem) pe Beautypedia asa ca l-am luat si voi reveni cu impresii probabil atunci cand va voi prezenta rutina mea de ingrijire a tenului. Ca o prima impresie, are o textura foarte usoara, placuta si parca are o usoara tenta galbuie ceea ce mie imi convine si ma gandesc ca va contracara putin roseata tenului.

Ingrediente: Aloe barbadensis juice*, helianthus annuus (sunflower) oil*, vegetable glycerin, cyamopsis tetragonolobus (guar) gum*, fruit stem cells (malus domestica, solar vitis) and bioactive 8 berry complex*, curcuma longa (turmeric) extract*, magnesium ascorbyl phosphate (vitamin C), tocopherol (vitamin E), laurci acid, cetearyl alcohol, hyaluronic acid, vitis vinifera (grape seed) polyphenols borago officinalis (borage) and rosa canina (rosehip) oils*, glyceryl monolaurate, linum usitatissiumum (flax), oenothera biennis (evening primrose) and hippophae rhamnoides (sea buckthorn) oils*, camelia sinensis (white tea) extract*†, laminaria digitata (kelp) extract, allantoin, cetyl alcohol glyceryl stearate, phenethyl alcohol, ethylhexylglycerin, citrus aurantium dulcis (orange) oil*


Neutrogena Rapid Clear Daily Leave-on Mask

* 9.55$/ 56g * link produs *


De cand am terminat tratamentul Paula's Choice cu 2.5% peroxid de benzoil am suferit tare mult avand in vedere ca nici Brevoxyl nu se mai gaseste in farmacii. Insa am descoperit acest produs nou care este o masca insa poate fi lasata pe ten si contine aceeasi concentratie de peroxid de benzoil, 2.5%. Abia asteptam acest produs mai ales ca in ultima vreme mi-au tot aparut cosuri si inca nu determinat cauza lor asa ca e mai mult decat bine-venit produsul. Sper sa fie la fel de eficient ca cel Paula's Choice care reusea sa ma scape intr-o zi-doua de pustule din acelea chistice, sub piele, dureroase si care trec greu. Si pentru ca nu era o concentratie mare, puteam sa aplic tratamentul dimineata si seara fara ca pielea sa se usuce. Textura este una de masca insa este incolora atunci cand o intinzi ceea ce e foarte bine iar formula este curata. Dupa ce am sa public articolul am sa ma duc sa-mi fac rutina de seara si o s-o pun la treaba.

Ingrediente: Benzoyl Peroxide (2.5 %) / Water, carbomer homopolymer type B, ethylhexylglycerin, sodium hydroxide, chlorphenesin, disodium EDTA, laureth-4, hydroxypropyl methylcellulose

Palmer's Cocoa Butter Formula Facial Hair Remover

* 6.26$/ 48g * link produs *


In general nunsunt o mare fana a cremelor depilatoare pentru ca tenul meu este foarte sensibil si de obicei ma irit de la ele insa venit cu recomandari asa ca m-am gandit s-o incerc iar daca nu apar reactii adverse, cu atat mai bine. Va voi tine la curent cu impresiile despre ea si daca e totul ok.

Ingrediente: Water (aqua), calcium hydroxide, mineral oil (paraffinum liquidum), cetearyl alcohol, thioglycolic acid, ceteareth-20, sodium hydroxide, theobroma cacao (cocoa) seed butter, stearyl alcohol, cetyl alcohol, fragrance (parfum), tocopheryl acetate, myristyl alcohol, tetrasodium EDTA, silica.

Simply Organic Garlic Powder

* 5.38$/ 103g * link produs *


Pentru ca suntem incantati de paprika afumata pe acre am comandat-o tura trecuta si e foarte buna am zis sa mai iau cate ceva, acel ceva fiind pudra de usturoi pe care s-o presar peste cartofi, legume, carne, practic orice. Noua ne place usturoiul si imediat dupa ce m-am intors de la posta cu pachetul am pus de-o tura de cartofi la cuptor cu usturoiul si au iesit nemaipomeniti. Gustul e potent si este foarte aromat deci daca sunteti fane usturoi peste...orice..chiar vi-l recomand. Yum!

St. Dalfour Golden Mango Green Tea

* 3.32$ * link produs *


Este deja a treia cutie pe care o iau in conditiile in acre am descoperit acest ceai abia in Noiembrie 2015. Eu nu sunt o fana a ceaiului verde insa acesta nu are acel gust clasic si chiar se simte aroma de mango asa ca beneficiez si de proprietatile anti-oxidante ale ceaiului verde dar ma si bucur de gust in acelasi timp. De aceea cum ramanem fara, iau o cutie noua.

***

Daca sunteti la prima comanda pe iHerb, puteti folosi codul SIH411 (sau puteti da click pe link-urile de mai sus si vi se va aplica automat) pentru a beneficia de o reducere de 10% reducere din valoarea totala (si veti obtine si 10% credit de loialitate pentru a fi folosit la urmatoarea comanda. 

Incepand din August 2016 s-a trecut de la International Airmail la Global Mail by DHL iar cu aceasta schimbare coletele iHerb nu mai ajung la posta locala ci la cea vamala unde se percepe TVA (9% pentru suplimente si alimente / 20% pentru restul produselor). De asemenea, pentru provincie pot aparea intarzieri mari datorita timpului mare cat ii ia Postei Romane sa proceseze coletele ajunse in tara. Pentru orice eventualitate, puteti opta pentru plata prin Paypal, disponibila doar cand selectati ca preturile sa fie afisate in dolari sau euro. Pentru comenzi peste 150 euro va fi nevoie sa platiti atat TVA cat si taxe vamale (12.8% din valoarea comenzii)

Daca nu aveti radbare si doriti sa aveti tracking , puteti opta pentru una dintre cele trei variante de transport prin curier: DHL, UPS sau DPD. In acest caz, coletul va fi livrat direct la adresa.

  • Trebuie sa aveti insa in vedere ca DHL percepe un comision de vamuire (in jur de 100 lei/ evitabil daca aveti nr. EORI si platiti personal taxele catre stat) pe langa taxe, care se platesc in functie de continutul comenzii (9% TVA pentru alimente si suplimente, 20% restul). Pe langa asta, procesul lor de vamuire necesita si destul de multe acte, inclusiv o traducere a facturii. 
  • Exista si varianta de transport prin UPS, mai scumpa ca DHL insa nu vi se va percepe acel comision de 100 lei si veti plati doar taxele vamale aferente comenzii. Transportul este inclus atunci cand se calculeaza taxele si veti plati 9% din valoarea totala (comanda+transport). Nu este nevoie nici de documente suplimentare dar la prima comanda cu ei veti fi contactati de ei pentru a va cere datele personale necesare vamuirii.
  • DPD este cea mai noua metoda de transport si pretul platit pe site include taxele. Insa, per total, transportul prin UPS este mai convenabil si nu cunosc mai multe detalii despre livrare.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

13 comments:

  1. Abia astept sa aflu ce zici de serum. Si eu m-am tot uitat la el, dar citisem la un moment dat un review nu tocmai pozitiv la un serum de la ei (alta gama parca).
    Also, ai avut dreptate.. dupa 3 saptamani in cap a ajuns si coletul meu (plin de Eucerin si ciocolata calda) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, pai daca era din alta gama atunci poate fi cu totul alta poveste. Si eu sunt curioasa cum imi va fi cu el. Si ma bucur ca ti-a ajuns comanda cu bine, sa te bucuri de ea. Pup :*

      Delete
  2. Ce tine de latura cosmetica a ajuns direct in cosul de cumaraturi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dar trebuie sa incerci si celelalte doua chestii, ceaiul cel putin e o minunatie. :D Pup :*

      Delete
  3. Mie mi-a placut enorm sa folosesc crema de la Life-Flo cu vit. B12 dupa folosirea cremei cu Retinol si Acid Glycolic de 10%. Se afla la noi cu 79 lei sau de pe Iherb cu 46 lei.
    Interesante produse ti-ai ales si sa le folosesc cu drag, pupici!
    http://beautybysunshine.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum ti s- a părut crema cu retinol ai aha? Am citit ca astea doua nu trebuie amestecate intr-o singura crema deoarece aha funcționează la un ph de maxim 4 iar retinolul la 5,5 sau in soluții fara ph.

      Delete
    2. Cristina, mersi pentru comentariu, nu stiam de interactiunea asta intre acizi si retinol, stiam doar de cea intre l-ascorbic acid si niacinamide.

      Delete
    3. https://www.futurederm.com/should-niacinamide-and-l-ascorbic-acid-be-used-together/
      Explica de ce nu trebuie combinata vitamina c cu niacinamide. Gasesti la inceput si un link catre un articol foarte bine documentat ce explica de ce trebuie evitata combinatia retinol sau tretinoin cu acizi.

      Delete
    4. Da, da, l-am citit mai demult, tocmai asta ziceam, ca eu stiam doar de interactiunea intre niacinamide si ascorbic acid, nu si de cea cu retinol si acizii. :D

      Delete
    5. ah, si cautand azi de dimineata despre treaba cu retinolul am dat si peste articolul de pe futurederm.com

      Delete
  4. Și eu sunt tare curioasă să aflu cum se comportă serumul. Eu mi-am mai ”rezolvat” zonele uscate cu apa termală, dar dacă nu o folosesc câteva zile, revin. Simt că am nevoie de ceva mai puternic.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dacă ai zone uscate nu o sa te ajute cu ele. Eu am tenul mixt si tot simt nevoia sa mai pun o crema deasupra sau sa il amestec cu câteva picaturi de ulei.

      Delete
  5. Wow! cate produse !!!! Ceaiul mi-a atras atentia :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram