Noutatile de primavara din Sephora

Va spuneam ieri pe Facebook ca au ajuns la mine noutatile de primavar de Sephora asa ca azi, m-am trezit frumos de dimineata, am deschis laptopul si m-am asezat sa va scriu despre ele. Intotdeauna astept cu nerabdare acest moment pentru a vedea ce anume se va lansa si caut cu entuziasm sa gasesc daca apar si la noi produse

Inainte de a va povesti despre noutati, nu stiu daca ati aflat inca dar acum se si poate comanda on-line de pe sephora.ro. Abia asteptam sa faca aceasta miscare si abia asteptam sa regasesc formatul care imi e foarte familiar pentru ca deseori frunzaresc sephora.fr. Deci, fie ca sunteti intr-un oras in care nu exista un magazin Sephora, sau poate pur si simplu preferati sa faceti shopping on-line, check it out.

De asemenea, nu stiu inca daca merge bine insa, o chestie foarte misto si utila este optiunea "Gaseste in magazin". E foarte utila atunci cand cauti un anumit produs, o anumita nuanta si in loc de merge din magazin in magazin sau de a suna, intri repede pe site si vezi exact in ce magazin este disponibil ceea ce cauti. Eu am folosit aceasta optiune pe site-ul francez si m-a ajutat foarte mult, m-a scutit de multe drumuri.

Si acum sa trecem la noutati...

Urban Decay Gwen Stefani



Ferice de noi, iubitoarele de machiaj, pentru ca acum gasim Urban Decay in Romania. Si nu numai ca gasim o gama foarte larga de produse, dar gasim inclusiv colectia in colaborare cu Gwen Stefani.

Colectia include paleta de farduri de ochi ce contine 15 culori, majoritatea neutre insa sunt si 3 culori mai vii, paleta de farduri de obraz ce contine 6 nuante, kit de sprancene si 6 creioane  de buze ce corespund cu cele 6 rujuri.

Cateva dintre produse se gasesc deja si on-line iar preturile lor sunt: Blush Palette GS - 230 lei / Gwen Lipstick - 100 lei / Gwen Brow Box - 125 lei / Gwen Lip Pencil - 89 lei. Paleta de ochi nu este inca disponibila dar urmeaza sa apara pentru ca este una dintre noutatile primaverii.

Too Faced



Abia asteptam sa vad noutatile Too Faced pentru ca ma interesa un produs anume iar acum abia astept sa-l gasesc si in magazine: Love Flush Blush Wardrobe. Este o paleta ce contine toate cele 6 nuante de Love Flush Blush. V-am povestit aici despre unul dintre ele, Justify My Love, iar dupa ce l-am incercat si am vazut ce misto e am zis ca trebuie sa mai incerc si alte culori, Cu aceasta paleta le ai pe toate la un loc si fiind foarte pigmentate, nici nu ai nevoie de mult produs deci chiar daca sunt intr-o varianta mini, sigur vor tine pentru multe aplicari.

Apoi, m-am bucurat sa vad ca o alta noutate este paleta Chocolate Bonbons. Dupa succesul pe care-l au Chocolate Bar si Semi-Sweet Chocolate Bar nu ma mir ca au mai scos o paleta doar ca acum nu numai ca fardurile miros dulce, dar si ambalajul e roz iar pastilele in forma de inimioara. Culorile neutre domina din nou insa exista si cateva nuante intense, in total 16 culori intr-o selctie buna de mate si sidefate, reci si calde.

In mare voga acum sunt primer-ele de fata cu apa de cocos iar incepand din aceasta primavara, Too Faced Hangover intra in scena. Este un primer hidratant ce promite sa ilumineze tenul dar in acelasi timp sa si prelungeasca rezistenta machiajului.

Alte noutati ar fi noul ambalaj al faimosului Too Faced Shadow Insurance, 3 nuante noi de ruj La Creme si colectia Too Faced Melted Chocolate - Honey, Milkshake, Metallic Candy Bar si Metallic Diamonds.

via

Sephora



Si marca proprie Sephora are o gramada de noutati iar cateva dintre ele vi le-am prezantat deja cand v-am povestit despre noutatile lunii Februarie. Acolo veti gasi informatii despre produsele de  ingrijire iar aici ma voi concentra pe cele de machiaj.

Nu stiu daca le-ati remarcat inca insa gasiti o gramada de farduri mono in gama Colorful Eyeshadows iar numarul acestora a ajuns la 105 nuante disponibile dintre care alegeti. Fie ca va plac fardurile mate, sidefata sau cele cu sclipici, nuante reci sau calde, culori neutre sau foarte intense si vii, sigur gasiti ceva pe placul vostru. Iar fardurile pot fi folosite atat cu pensula uscata cat si cu ea umezita pentru a intensifica efectul obtinut dar si culorile.

Contour Eye Pencil are o formula cu o rezistenta indelungata dar si o aplicare usoara datorita uleiului de avocado iar acum gama are 10 nuante noi in 3 finish-uri diferite: mat, sidefat si paietat. Nunatele noi sunt; Let it snow, Gold heart, Never too late, Don't get me wrong, Ransom demand, Make a wish, Ice Breaker, Blues soul, Take the leap, Riding the wave. Iar ultima noutate pentru ochi este rimelul The Mascara, numit asa datorita formulei all-in one ce promite atat volum, cat si alungire si o definire a genelor. 


Cate iubitoare de oje pastelate si nude sunt aici? Sunt sigura ca v-au atras deja multitudinea de nuante de mai sus. Colectia Color Hit Nude cuprinde 10 nuante discrete, 5 dintre acestea fiind noi-noute, in naunte variate astfel incat fiecare sa-si gaseasca nuanta perfecta si complementara cu nuanta pielii.

Iar pentru iubitoarele de rujuri, Sephora Rouge Cream capata 20 de culori noi in tonuri variate, de la nude, culori neon dar si culori foarte inchise perfecte pentru iubitoarele de buze vampy. 

Make Up For Ever



V-am povestit deja despre noul Ultra HD Concealer insa nu v-am zis nimic atunci si despre celelalte noutati Make Up For Ever axate pe conturarea trasaturilor. Primul este creionul de sprancene Pro Sculpting Brow. Design-ul creionului nu este cel clasic cu mina rotunda si cat mai subtire ci unul lat cu un capat usor triunghiular astfel incat sa poti simula fire de par cat mai realiste. Pe langa creionul in sine, mai exista doua capete: unul ce ascunde un fard iluminator cu aplicator si unul care are o periuta pentru a peria sprancenele. Si vine in 5 nuante reci din cate am vazut in poze: 10 Blond, 20 Dark Blond, 30 Brown, 40 Dark Brown, 50 Brown Black.

Cealalta noutate ar fi Pro Sculpting Palette, o paleta care contine toate nuantele de care ai nevoie pentru o armonie a fetei. Diferita fata de paletele clasice de conturare, aceasta vine cu 4 nuante (in loc de clasicele 2): una in tonul pielii, o nuante inchisa pentru a crea umbre, un iluminator si un blush. Imi place mult conceptul si abia astept sa ma joc cu a mea. Asa cum vedeti sin in poza, Pro Sculpting Palette este disponibila in 4 nuante: 20 Light, 30 Medium, 40 Tan, 50 Dark.

Ultima noutate MUFE este un produs de buze, Pro Sculpting Lip, perfect pentru a pune in evidenta forma si volumul buzelor. La un capat gasiti un ruj intens pigmentat intr-o nuanta naturala iar la celalalt, o pudra iluminatoare complementara rujului pe care o aplicati la final pentru reflecta lumina si a da volum buzelor. Nuantele disponibile sunt: 10, 11, 40, 50.


M-am cam lungit cu noutatile insa voiam sa mai trec repede in revista cateva, incepand cu Benefit care se gandeste deja la lunile calde ale anului asa ca s-a gandit sa ne ajute sa le intampinam cu o piele aramie. Asa ca a lansat doua autobronzante cu textura lighida: Dew The Hoola pentru ten si Hoola Zero Tanlines pentru corp. Iar pensula Hoola este creata pentru a aplicare naturala a pudrei Hoola. Si nu in ultimul rand, o noutate foarte interesanta este noul primer Porefessional Matte Rescue cu o formula pe baza de apa, nu silicon, si cu o textura de gel care asigura matifiere indelungata.


Inca un autobronzant lichid pentru ten, de data aceasta de la Vita Liberata, Concentrated Face Tanning Serum. Clarisonic lanseaza Smart Profile System, un sistem noua mai destept care ajusteaza atat intensitatea dar si timpul de folosire, te anunta atunci cand trebuie schimbata peria, comptaibil cu toate capetele Clarisonic disponibile ce poate fi folosita atat pe ten cat si pe corp.

Ultimele noutati pe care voiam sa vi le arat sunt noua masca  GlamGlow Flashmud Brightening Treatment, gama Bumble & Bumble Full Potential care imbraca parul intr-o pelicula protectoare si astfel il face sa para mai voluminos si The Original Makeup Eraser, un fel de prosop care indeparteaza machiajul. Pe acesta din urma l-am si primit asa ca am de gand sa-l pun la test si voi reveni cu impresii pe blog.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram