2 machiaje pentru Valentine's Day | UD Naked 3

Valentine's Day se apropie cu pasi repezi si cum nu v-am mai aratat un machiaj de cateva luni m-am gandit sa vin, nu cu una, ci doua propuneri. Am plecat de o propunere mai cuminte si apoi am transformat machiajul intr-unul mult mai intens asa ca, in functie de preferintele voastre, puteti alege unul sau altul. Si pentru ca in ultima vreme am dezvoltat o adevarata pasiune pentru neutrele cu subton roz si pentru ca tocmai ce am adaugat colectiei mele paleta Urban Decay Naked 3, am folosit-o pentru machiajele de astazi.


Baza machiajului a fost facuta prin aplicarea fondului de ten Ivatherm Joviale pentru uniformizarea tenului. Imi place in aceasta perioada finish-ul luminos pe care-l ofera si de aceea il tot folosesc de cand l-am primit. Apoi am acoperit atat cearcanele cat si celelalte imperfectiuni cu Oriflame The One Illuskin Concealer si pentru ca imi place luciul insa nu peste tot, am fixat zona T cu pudra Paese Mattyfying Powder, o pudra foarte fina insa excelenta in a tine in frau luciul inestetic.

Sprancenele au fost umplute ca de obicei cu eterna pudra Golden Rose iar pentru culoare pe ten m-am folosit de paleta Make Up For Ever Pro Sculpting Powder #30 Medium dar si de blush-ul Physician's Formula Argan Wear in nuanta Rose. Am folosit din paleta MUFE nuanta de conturare dar am aplicat-o intr-o cantitate foarte mica si am avut grija sa o difuzez astfel incat sa nu existe o dermarcatie clara. Am iluminat pometii si apoi am folosit nuanta de blush din paleta. La sfarsit, pentru ca era o usoara neconcordanta intre obraji si ochi, am venit peste blush-ul crema MUFE cu cel Physician's Formula pentru a crea o nuanta mai roz si ceva mai rece.

Acum ca am terminat cu tenul trecem la prima propunere: un machiaj delicat, nu foarte intens, pentru acelea dintre voi care prefera tonuri subtile, atat la ochi cat si pe buze. Nimic nu este prea intens aici iar machiajul este unul foarte usor de realizat, rapid insa mi se pare ca rezultatul final este de efect.


Am inceput prin a aplica nuanta Limit in pliu ca nuanta de tranzitie si apoi am revenit Nooner pentru a intuneca mai mult pliul. Pe pleoapa mobila am aplicat Burnout, o nuanta care mi-a placut mai mult decat ma asteptam. Sub ochi am revenit cu Nooner, apoi am iluminat coltul intern al ochiului cu Dust si arcada cu Strange. La final am simtit nevoia de a intensifica putin linia genelor asa ca am aplicat la baza lor creionul Xtreme Lashes Glideliner in nuanta Truffle, apoi l-am difuzat si am venit peste cu Darkside.

Pentru ca tot machiajul este unul delicat, am vrut sa pastrez tema si in loc de a aplica mult rimel negru, am preferat sa aplic doar un strat generos de Benefit They're Real Tinted Primer care a alungit genele, le-a dat putin volum si le-a colorat intr-o nuanta de maro. Iar pe buze am aplicat un strat foarte subtire de ruj Melkior Deep Love iar peste am aplicat Inglot Sleeks Cream in nuanta 96. Si gata!




Pentru a doua propunere, am pornit de la machiajul de mai sus si am urmarit sa intensific atat ochii cat si buzele iar rezultatul final il vedeti mai jos.


Intai am intensificat pliul si coltul extern folosind Darkside iar dupa ce am obtinut intensitatea dorita, am reveit cu Blackheart pentru a crea acel V mic in coltul extern pentru o profunzime si mai mare. Sub ochi am aplicat doar in treimea de la exterior Darkside. Pentru un machiaj atat de intens, am ales sa aplic tus negru la baza genelor si am ingrosat-o putin catre exterior si am facut o codita mica. Pe Iar pe gene am revenit cu un strat generos de rimel Collistar Art Design. Nu mi se pare cine stie ce acest rimel insa primer-ul Benefit aplicat inainte a ajutat foarte mult si astfel am obtinut niste gene voluminoase si lungi. Pe genele de jos am revenit cu Benefit They're Real Tinted Primer.

Daca la primul machiaj buzele au fost lucioase si discrete, pentru acest machiaj am schimbat complet totul si am ales Sleek Matte Me in nuanta Fandango Purple pentru o culoare intensa si vibranta si un finish mat catifelat.




Sper ca v-au placut propunerile si ca veti incerca unul dintre ele, fie ca e de Valentine's Day, fie ca  e in orice alta zi, asa doar pentru ca aveti voi chef. Mie mi-a placut mult sa le creez si cu siguranta le voi repeta cat de curand. Mai jos v-am lasat lista completa de produse foloste impreuna cu nuantele lor cu link-uri catre site-urile unde le gasiti.


PRODUSE FOLOSITE:
Ivatherm Joviale nuanta 01
MUFE Pro Sculpting Palette in #30 Medium
Elf Eyelid Primer
Golden Rose Brow Powder in 104
Xtreme Lashes Glideliner in Truffle
Benefit They're Real Tinted Primer
Collistar Art Design Mascara
Melkior Listick in Deep Love
Inglot Sleeks Cream in #96
Sleek Matte Me in Fandango Purple

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

3 comments:

  1. Imi place cum iti faci sprancenele :D

    ReplyDelete
  2. ambele propuneri sunt foarte dragute si romantice dar pentru ca eu prefer un make-up mai intens, o sa il votez pe al doilea. :D
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram