Produse de par Helen Seward

RO: Produsele pentru par Helen Seward, un brand profesional italienesc, au fost o noutate pentru mine dar am fost bucuroasa ca am ocazia sa incerc niste produse noi. Helen Seward a fost fondat in 1969 si de atunci s-a dedicat studiului sanatatii parului si a scalpului pentru a dezvolta produse de ingrijire variate care sa intruneasca asteptarile si nevoile consumatorilor. De la produse pentru colorare, tratamente, protectie solara si styling, chiar si produse special create pentru barbati.


Incepand de pe la sfarsitul lui Septembrie, am tot folosit cateva produse de la ei, cand inca ma luptam cu parul uscat si acum, dupa ce am apucat sa le folosesc pe majoritatea, am vrut sa va povestesc putin despre ele. Desi mi-a fost foarte greu, pentru a ma convinge de efectele lor am eliminat complet din rutina Elgon Luminoil, am zis ca nu as putea sa va prezint exact rezultatele obtinute daca il folosesc.

OLEA Mask 4/M



Primul produs incercat a fost masca OLEA ce face parte din gama Mediter, o gama ce se foloseste de ingrediente specifice zonei Mediteraneene, masca fiind una adresata parului uscat si care se electrizeaza si promite sa hraneasca parul, imbunatatindu-i rezsitenta si elasticitatea.

Va scriam mai sus ca nu am mai folosit Luminoil, dar in acelasi timp am renuntat si la balsamul de par, ocazional chiar si la ulei pentru a vedea cum arata parul in aceste conditii.

Intr-adevar este o masca hidratanta, mi-a placut textura octuoasa si densa a ei pentru ca asa nu pui o cantitate prea mare de produs in par. Am aplicat-o la fiecare spalare de la varfuri pana destul de aproape de scalp si mereu am lasat-o sa actioneze cred ca intre 5 si 10 minute. Cand o clateam parul era moale, perfect descurcat si se simtea fin insa mi s-a parut ca nu a reusit sa hidrateze atat de bine pe cat mi-as fi dorit iar in final, tot uleiul de par era cel care salva situatia. Probabil acum as fi mult mai incantata de ea avand in vedere ca am cam rezolvat problema parului foarte uscat si am sa revin evetual cu un update in viitor.

Pret OLEA mask: 75 ml - 15 lei / 250 ml - 36 lei / 500 ml - 56 lei


Hydrating Mask 5/M



Tot din gama Mediter este si aceasta masca hidratanta, masca adresata parului colorat si foarte degradat promitand hidratare intensa si redarea luciului natural. A fost intr-adevar un aliat de nadejde si fata de masca OLEA a facut o treaba mult mai buna in ceea ce priveste hidratarea parului. Nu stiu de ce, dar eu ma asteptam sa fie invers ca efecte, insa masca hidratanta a facut fata cu brio parului meu si fara a mai folosi altceva inafara de sampon si masca mi s-a parut ca parul arata bine, se simte hidratat, e lucios, nu statea electrizat ca de obicei si nu simteam o nevoie acuta de a-mi pune o tona de ulei in par pentru a-l domoli. Are aceeasi textura densa si veti observa ca mi-a placut parfumul tuturor produselor Helen Seward. 

Pret Hydrating mask: 75 ml - 15 lei / 250 ml - 36 lei / 500 ml - 56 lei




Thermo-Active Fluid 2/F


Desi nu sunt in general adepta protectiilor termice de genul acestui produs si in general ma bazez mai degraba pe uleiurile de par cu silicon dar m-am gandit sa incerc si un spray clasic de protectie termica. Si acestea contin siliconi pentru protejarea parului dar pana acum am fost reticenta in a le folosi datorita alcoolului din compozitie insa la un moment am citit ca nu ar dauna parului asa cum o face cu pielea si ca oricum se evapora repede. Imi place ca are un parfum placut si destul de persistent, deci nu numai protejeaza impotriva deteriorarii parului datorita caldurii excesive dar il si arfumeaza discret. Se aplica foarte usor si nu incarca deloc parul, nu il imbacseste asa cum am mai patit in trecut cu astfel de produse. Il folosesc de fiecare data cand vreau sa folosesc vreun aparat de styling si il aplic atat pe parul ud inainte de a folosi uscatorul de par cat si pe parul uscat inainte de a-l intinde sau ondula. Pentru ca nu am un microscop la indemana, ramane sa observ in timp daca parul isi pastreaza starea actuala (poate chiar daca se imbunatateste) sau nu. Ce mi-as mai fi dorit e sa fie disponibila si o varianta mai mare pentru acest pentru ca nu exista decat sticla aceasta de 125 ml.

Pret Thermo-Active Fluid: 125 ml - 43 lei




Hydrating Fluid 5/F



Din aceeasi gama cu masca HYDRA de mai sus este si acest balsam bifazic pe care eu l-am ales cu gandul de a-l folosi pe patul uscat intre spalari pentru un plus de hidratare atunci cand simt nevoie de asa ceva dar nu vreau sa folosesc ulei. Asa am mai folosit in trecut balsamurile bifazice si am fost multumita de efecte insa socotelile mele nu s-au prea potrivit si de fiecare data cand folosit pe parul uscat mi s-a parut ca parul nu arata mai bine, chiar opusul. Din nou, mi-a placut parfumul si aplicat pe parul ud ajuta la descurcarea lui si il hidratata usor. Dar pentru ca deja foloseam masca si ulei de par din belsug, aplicarea acestui balsam mi s-a parut un pas in plus care nu ma ajuta. Vi l-as recomanda daca nu aveti parul uscat si sunteti in cautarea unui produs mai light decat un balsam clasic care sa va ajute la descurcarea parului si sa-l hidrateze fara a-l ingreuna sau incarca.

Pret Hydrating Fluid: 75 ml - 12 lei / 200 ml - 28 lei


***

Deci intr-un final ar fi cam "fifty-fifty", dar cele doua produse, masca si spray-ul de protectie termica, imi plac mult si le voi folosi cu placere in continuare. Insa mai am cateva produse pe care nu am apucat sa le incerc si va voi mai tin la curent cu ele atunci cand le introduc in rutina, plus update-ul pentru masca OLEA. 

Ce apreciez insa este faptul ca au produse la gramaj mic deci le puteti incerca pe aceastea inainte de a lua produsul full size si sunt ideale pentru calatorii, tocmai datorita gramajului mic care nu va ingreuna inutil bagajul. Mai ales ca se apropie sarbatorile de iarna.

In Romania produsele sunt distribuite de catre Mondo Kosmetik si puteti vedea toate produsele site-ul Helen Seward Romania. Pentru comenzi fie ii puteti contacta pe pagina lor, fie pe site-ul Helen Seward aveti un buton care va va redirectiona catre magazinul on-line care va fi actualizat din acte am inteles. 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. am incercat gama cu ulei de argan. Masca a fost geniala!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am mai auzit laude la adresa gamei cu argan si chiar am balsamul din gama dar nu am apucat sa-l incerc. Dar cred ca o voi face in curand. :D Pup:*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram