Ins & Outs #12

RO: Nu a trecut foarte mult timp de la ultima postare de acest fel, sau de fapt am facut-o ceva mai repede decat in mod normal. Cred ca v-am mai zis eu despre agenda mea in care am listele pentru articolele de pe blog si mereu imi notez cand mia schimb ceva tocmai ca sa nu uit dar mult timp am stat cu foaia goala dar si cand m-am apucat sa notez toate produsele pe care le-am schimbat in ultima vreme am constatat ca am strans cateva.


OUT: Bioderma Photoderm Max SPF50 Aquafluide o crema care mi-a placut mult si pe care am folosit-o cateva luni insa pentru ca am vrut ceva cu protectie mai mare UVA am renuntat la ea. Mai folosesc doar din cand in cand varianta colorata pe post de crema colorata, atunci cand nu am chef sa folosesc fond de ten.
IN: Bioderma Photoderm Max SPF50 Crema este noutatea in rutina mea de ingrijire a tenului iar dupa mai mult de o luna de folosire pot spune ca sunt foarte multumita de ea si i-am dedicat deja un review.

OUT: Bioderma Atoderm Nutritive este un alt produs Bioderma care mi-a placut si am folosit-o initial doar la ochi insa am folosit-o si pe post de crema de noapte, fiind mai emolienta nu aveam cum s-o folosesc ziua. Imi pare rau ca nu ama pucat sa-i dedic un review complet insa daca aveti tenul normal spre uscat, este o varianta accesibila ca pret de luat in calcul. Eu am tenul mixt cu zone grase insa nu am avut nicio problema cu aceasta crema, nu mi-a blocat porii iar dimineata tenul era perfect pregatit pentru aplicarea machiajului.
IN: Bioderma Sensibio Tolnerance Plus+ este o crema pe care am mai folosit-o si anul trecut de care am fost foarte incantata, este minunata pentru cele cu ten sensibil sau cu rozacee pentru ca are o formula simpla si calmanta. Cand am folosit-o prima data tenul meu nu era gras si mereu o foloseam in paralel cu altceva insa mi-am adus aminte de textura placuta pe care o avea iar de data asta nu am mai aplicat nimic dupa.

IN: Bioderma Pore Refiner este o crema pentru minimizarea aspectului porilor dilatati pe care am mentionat-o si in preferatele lunii Iulie. Ca o paranteza, pana sa ma apuc de scris nu am realizat cat de multe produse Bioderma sunt, dar sunt intr-un numar considerabil in rutina mea si de aceea apar atat de multe si aici. Revenind, eu folosesc aceasta crema ca ultim pas in rutina, peste crema cu SPF, pentru ca este un primer foarte bun pentru machiaj.

OUT: Masca Gliss Ultimate Oil Elixir mi-a placut atat de mult incat am reusit sa o termin intr-un timp record, cel putin pentru mine. Este o masca buna pentru parul uscat si mai este si ieftina. Si pe ea am pomenit-o printre peferatele lunii Iulie.
IN: Elgon Luminoil este, spre deosebire de masca Gliss, un produs profesional iar pretul este mai mare insa este cel mai misto tratament pentru parul uscat si degradat pe care l-am incercat. Este ca un fel de parul perfect la tub si i-am dedicat deja un review pe blog. 

OUT: Paula's Choice Clear Regular Strength Anti-redness Exfoliating Solution este un exfoliant chimic cu 2% BHA despre care v-am mai vorbit si mi-a placut  mult in principiu pentru ca tenul meu l-a tolerat bine. Cred ca l-am luat prin Februarie pentru a-l folosi in zona T dar abia acum l-am terminat pentru ca pana la urma l-am alternat cu lotiunea si aplicam fie unul, fie altul pe tot tenul.
IN: Paula's Choice Clear Extra Strength Anti-redness Exfoliating Solution este practic clasicul exfoliant lichid cu 2% BHA doar ca este varianta din gama Clear, doar ambalajul difera. Si despre acest produs v-am vorbit si atunci nu m-am inteles cu produsul insa il aveam deja si am zis sa-i mai dau o sansa, poate va fi mai bine de data asta si este mai eficient decat solutia. L-am folosit de cateva ori deja si pana acum totul e ok, nu m-am iritat, nu m-am descuamat dar incerc sa am grija sa nu-l aplic chiar in fiecare zi.

OUT: Balea Med Ultra-Sensitive Waschgel a fost un gel de curatare bun, chiar daca textura lui e putin cam neobisnuita insa mi s-a parut ca s-a terminat cam repede iar spre sfarsit devenise destul de greu sa scot produsul din tub. Pentru moment nu-l voi mai cumpara insa este o optiune foarte buna daca nu aveti un buget mare alocat pentru un cleanser.
IN: Ivatherm IVAHIDRA+ Gel spalare e unul dintre cele "proaspete" produse in rutina mea de ingrijire. Este un gel de curatare pentru fata si corp cu o formula blanda dar ce imi place cel mai mult la o prima vedere este sistemul de dozare cu pompa. Asa este foarte usor de folosit iar pana acum imi place, curata bine tenul dar nu il usuca, are un extract de peppermint in lista de ingrediente dar este fix ultimul asa ca nu ma stresez dar voi reveni cu o parere mai detaliata dupa ce il folosesc o perioada.

OUT: Marionnaud Clean & Rituals Eye Makeup Remover a fost demachiantul pe care l-am folosit pentru fata si ochi in ultima vreme si pe care vi l-am prezentat si in rutina mea de ingrijire. E bun, e eficient si demachiaza repede, nu m-a iritat insa demachiantul este unul dintre produsele pe care imi place sa le schimb probabil cel mai des in rutina, cel putin in ultima vreme.
IN: L'Oreal Skin Perfection Micellar Gel pe care l-am descoperit intamplator la o vizita pe la raionul de cosmetice din Auchan si cum incercasem gelul micelar Sephora am fost curioasa sa-l incerc si pe cel L'Oreal. Dupa vreo 2 folosiri, nu m-a convins dar il voi folosi in continuare, cert este ca textura lui este mai gelatinoasa fata de cel Sephora si nu devine lichid.
IN: Ivathern ROSEDERM Lotiune micelara este noua formula adresata tenurilor sensibile sau cu rozacee. Lotiunea lor micelara clasica a fost prima pe care am folosit-o si imi aduc aminte ca atunci mi-a placut si eram curioasa sa vad cum e cea noua. Asa ca ca dupa o perioada lunga in care m-am bazat pe demachiante cu ulei, am revenit la micelare si va voi tine la curent cu impresiiile mele despre Rosederm. 

***

Uh, am incheiat lunga lista de produse, cred ca am asteptat totusi cam mult sa scriu postarea si de aceea s-au si adunat foarte multe produse.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. Si eu sunt fana produse Bioderma ! Imi place diversitatea produselor si calitatea lor.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram