My nail polish obsession tag [revisited]

RO: Desi nu am apucat sa va arat oje pe blog pe cat de des mi-as fi dorit, cred ca nu mai este un secret ca am o mica obsesie - imi place mie sa cred ca e mica - cu sticlutele mici si colorate. Iar recent ma uitam prin statistici, eram curioasa sa vad care mai sunt cele mai citite articole de pe blog iar printre primele 25 am gasit aceasta leapsa pe care am facut-o initial acum 3 ani jumatate (!!!) si daca tot este atat de citita, am zis ca trebuie musai sa fac un update pentru ca s-au schimbat multe raspunsuri in acesti ani.

1. Care este firma ta de oja preferata?


Pe vremea aceea era Flormar, mama si ce pasiune facusem pentru ojele lor si nu prea reuseam sa trec pe langa un stand de-ale lor fara sa iau una insa din toate ojele nu am mai pastrat decat doua pastelate. Acum OPI este obsesia mea, m-au cucerit iremediabil cu ojele lor, atat cele simple si in nuante clasice, dintre care cele rosii ocupa un loc special in inima mea si in colectie, cat si ojele deosebite, fie prin finish, fie prin culoarea in sine.


2. Oja cu sclipici sau fara?


Aici nu s-au schimbat prea multe si chiar daca intre timp am descoperit PVA-ul ca baza peel-off pentru ojele cu sclipici, in general tot pe cele fara le folosesc.


3. OPI, China Glaze sau Essie?


Acum ma intreb oare de ce nu au inclus si Zoya in aceasta intrebare. Dar raspunsul la intrebare il aveti mai sus, clar OPI iese invingator in colectia mea de oje, am asa un atasament sentimental  fata de ele.

4. Cat de des iti schimbi oja de pe unghii?


Aici nu a intervenit nicio schimbare, tot cam 4-5 zile o schimb insa de cand am descoperit top coat-ul CND VINYLUX se mai intampla sa stau si mai mult cu aceeasi oja pe unghii.

5. Care este culoarea ta preferata pentru unghii?


Poate stiti ca se intampla sa dezvolt obsesii pentru anumite oje, atunci a fost pentru superba oja duo-chrome Diving in Malaysia. Acum recent, am avut una pentru ojele lila si am folosit de cateva ori la rand Rimmel Rita Ora 558 Go Wild-er-ness insa de cand am vazut colectia OPI Venice, mi s-a pus pata pe turcoazul superb din colectie, Venice the Party? pe care am sa v-o arat cat de curand in toata splendoarea.

6. Culori inchise sau culori deschise?


Sincer, as tinde sa zic acelasi lucru ca acum 3 ani, primavara si vara culori deschise iar toamna si iarna culori inchise. Insa recent am facut o inspectie printre oje, in cautare de culori tomnatice si am constatat ca in ultimul an, mi-a placut mult sa port culori deschise si vii iar acestea predomina in timp ce ojele inchise s-au imputinat considerabil. Deci, culori deschise cred ca va fi.

7. Ce ai pe unghii in momentul asta?


Pai, daca tot scriam mai sus de turcoazul superb din colectia OPI Venice, asta este oja pe care o port in acest moment pe unchii si imi place la nebunie, o s-o puteti admira si pe blog cat de curand, dar probabil mai curand o veti vedea in urmatorul clip de pe Youtube pentru ca o aveam pe unghii. 

8. Oja mata, in or out?


Out. Cand am facut leapsa asta prima oara imi aduc aminte ca aveam o mare pasiune pentru oja mata si foloseam des top coat-ul matifiant de la Flormar insa acum nu-mi mai place si imi place ca finish-ul ojei sa fie cat mai lucios. Si din nou, aduc in discutie CND VINYLUX pentru ca imi place la nebunie luciul pe care-l ofera.

9. Manichiura frantuzeasca, iti place sau nu?


Nu-mi mai place si nu mi se mai pare actuala. Pentru o manichiura clasica as alege oricand un rosu frumos, sau un bej, roz pal deschis, nu un "french".

10. Culoarea preferata pentru toamna?

Initial intrebarea era legata de oja preferata pentru iarna dar e cam departe iarna am actualizat-o. Revenind, chiar m-am uitat recent prin oje si le-am cautat pe cele perfecte pentru aceasta toamna. Am 5 pe care vreau sa vi le arat iar una dintre ele este superbul albastru inchis Barry M Gelly Blackberry


***

Sper ca v-a facut si voua la fel de multa placere sa cititi raspunsurile, asa cum mi-a placut mie sa le scriu, a fost interesant sa-mi reamintesc alegerile de atunci si sa le compar cu cele actuale,

Am sa le invit si pe dragele mele "ojoholice" Cristina, Adina, Andreea, Adina Meg si Anca sa raspunda intrebarilor.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

18 comments:

  1. Superbe ojutele tale OPI <3

    ReplyDelete
  2. Multumeeesc! :* Abia astept sa-l fac.

    ReplyDelete
  3. green on a runaway <3 omg, e ataaaaaat de frumoasa. cred ca tocmai m-ai convins ca mai vreau ceva :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Da, e foarte frumoasa si speciala si perfecta pentru toamna. :D Pup :*

      Delete
  4. uh, imi plac toate ojele preferate si iti voi fura si eu tagul, sa stii

    ReplyDelete
  5. Wow, ce de treaba mi-ai dat! :D Eu anul asta am luat-o pe o alta cale cu ojele, chiar voiam sa postez despre asta, iar tu mi-ai oferit pretextul ideal! Multumesc de leapsa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. M-ai facut curioasa, abia astept sa vad ce ai schimbat. Pup :*

      Delete
  6. Nuanta aceasta ultima de albastru..e foarte faina! Dar si cea lila!!! <3
    Frumoase si ojele de la Opi si e bine ca te intelegi bine cu ele. Am auzit cateva amice carora nu le plac...sau poate nu au descoperit acel Top Coat care sa tina! :D
    Pupici

    ReplyDelete
  7. Foarte frumoasa nuanta aceea de lila, trebuie sa o caut si eu neaparat :) Pupici

    ReplyDelete
  8. Cum folosesti CND Vinilux? Mi l-am cumparat si eu, dar nu se mai usuca deloc daca il aplic. Pe moment pare uscat, apoi apar dungile.

    Eu aplic base coat, oja, top coat si CND Vinilux.

    ReplyDelete
    Replies
    1. VINYLUX este deja top coat, asa ca nu mai ai nevoie sa aplici top coat inaintea lui. Eu aplic base coat, oja si CND la sfarsit.

      Delete
  9. frumoase tare ultimile 2!!!

    ReplyDelete
  10. Misto tare aia albastra! Merci de leapsa :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram