Spring makeup favourites

spring makeup favourites

RO: Desi vremea s-a cam incapatanat sa accepte ca a inceput primavara, bine macar ca s-a mai incalzit afara si sper sa nu cumva sa ne mai trezim cu vreo ninsoare. Eu oricum sunt optimista, am stat in weekend si-am cotrobait prin colectia mea pentru produsele cheie de machiaj pe care le voi folosi in aceasta primavara. Cand am ales produsele am avut in gand cuvintele natural, luminos, pastel si nuante vii iar produsele alese cred ca reflecta foarte bine asta.

spring makeup favourites

Incepem cu baza iar in ultima vreme tot incerc doua CC creams romanesti, Elmiplant si Gerovital. Am sa va scriu mai pe larg despre ele intr-un articol separat dar mi-a placut faptul ca arata extrem de natural si mi se par perfecte daca vrei sa obtii no makeup makeup look. Insa ambele au un finish lucios asa ca am ales si fondul de ten La Roche Posay Toleriane Teint spuma pentru momentele in care imi doresc un finish mat de lunga durata si o acoperire ceva mai mare dar tot un look natural si neincarcat.

spring makeup favourites

In completarea produselor mentionate mai sus vin cu prietenul meu, Max Factor CC Stick verde pentru a neutraliza roseata. Ca primer am ales Benefit The PoreFessional pentru acele momente in care vreau ca machiajul sa reziste cat mai mult iar porii mei sa fie cat mai invizibili si pentru camuflarea imperfectiunilor am ales Jo Mousselli Skin Renewing Concealer si Inglot Cream Concealer. Am redescoperit recent corectorul Inglot iar nuanta 34 este perfecta daca vreau acel efect de iluminare a la Kim K. In plus este mat si super rezistent.

spring makeup favourites

In ceea ce priveste culoarea, am scos de la naftalina Benefit Hoola si Bourjois Bronzing Primer, produse minunate pentru a crea efectul de ten bronzat iar ca blush am tot doua variante, una crema si una pudra: Sleek Rose Gold este un roz piersiciu cu sidef fin auriu si ilumineaza frumos pometii iar Revlon Photoready Cream Blush in Coral Reef e un corai perfect pentru primavara (si este mat). Pentru ca in ultima vreme am dezvoltat o pasiune adevarat pentru iluminatoare am ales sa va arat tot doua: Lioele Blooming Shimmer Pearl Base are o tenta rozalie foarte placuta iar Wjcon TouchUp Face 102 este champagne-y. Ambele se aplica foarte frumos si nefiind pudra, nu incarca deloc tenul, deci merg perfect cu ideea mea de natural si luminos.

spring makeup favourites

Pentru ochi am pastrat lucrurile in zona cat de cat neutra. Am ales un bronz superb de la Make-up Studio, Durable Eyeshadow Mousse in Be Bronze  un fard foarte pigmentat si super rezistent, cu el nici nu trebuie sa mai aplic primer pentru ca nu se misca de pe pleoapa toata ziua (si noaptea daca e cazul). Apoi mi-am adus aminte de Maybelline Color Tattoo Pink Gold de care am uitat complet la venirea toamnei, e un roz foarte placut si deloc strident care mi se pare ca se potriveste oricui. Nu puteam sa uit de griul-lila L’Oreal Color Infallible si cum in ultima vreme m-au atras marourile calde, am ales unul Il Makiage pe care imi place sa-l folosesc pentru a recrea look-ul Burberry SS’15 si il aplic in pliu si apoi ce mai ramane pe pensula aplic pe pleoapa.

spring makeup favourites

La capitolul buze am o selectie de culori intense, cum ar fi Too Faced Melted Fuchsia pentru ca nu se putea sa nu va arat o culoare vibranta iar Shiseido Percect Rouge RD305 Salon e alegerea mai clasica pentru ca tot se vor purta nuantele de rosu mai inchise si din nou, il folosesc pentru machiajul propus de Burberry. Dar am si variante mai potolite, cum ar fi luciul Inglot Sleeks Cream in nunta 104 pe care l-am purtat foarte des in ultima vreme si The Body Shop Lip & Cheek Stain. Eu am varianta de sarbatori, de aceea ambalajul e in forma de papusa insa inca gasiti in magazin dar in ambalajul normal.

spring makeup favourites

Inchei cu ojele. Doar nu credeati ca mi-a scapat din vedere tocmai oja si cum trec printr-o perioada in care sunt foarte atrasa de pasteluri asa ca am ales doua nuante superbe din colectie, OPI Thanks A Windmillion si Nails Inc Sheraton Street. Essie Ole Caliente completeaza perfect selectia si am ales-o pentru ca...oja rosie. Stiti ca sunt usor obsedata de ojele rosii iar cea Essie are o nuanta perfecta pentru primavara sau vara.

***

Acestea ar fi produsele pe care le-am ales, sper sa va placa selectia mea si sa va inspire iar daca vreti sa cititi mai multe despre unul dintre produse, puteti accesa link-urile din postare. Daca nu are inca o postare separata, imi puteti lasa un comentariu ca sa-l am in vedere pentru un viitor articol.

In final, as vrea sa stiu, care sunt produsele voastre preferate pentru aceasta primavara?

***

Shop the post: 

Jo Mousselli Skin renewing Concealer Sleek Rose Gold blush Lioele Blooming Shimmer Pearl Base OPI Thanks A Windmillion

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. Faine produsele, avem cateva preferinte comune si sunt tare curioasa sa citesc despre cremele colorate.
    M-ai facut iar sa ma gandesc la concealerul Inglot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. In curand scriu si eu, doar sa mai incerc CC Cream-ul elmiplant cat despre corector, e foarte misto efectul, doar ca trebuie sa ai grija la ochi sa hidratezi bine zona, din punctul asta de vedere se aseamana perfect cu Collection. Pup :*

      Delete
  2. si printre preferatele mele se afla cc creamul de la gerovital, in plus voi apela cu drag la un blush baked de la elf in nuanta pink passion. pentru buze ma voi baza pe hidratarea si cremozitatea rujurilor avon ultra color indulgence si nu voi renunta nici acest sezon la preferatul meu: astor soft sensation in nuanta 008 hug me! :***

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, eu inca nu l-am pus printre preferate dar imi place ca nu se vede deloc pe ten. Ce bine ca ai zis de blushul elf, chiar ma tot uit la ele pe iHerb de nu stiu cate luni si nu ma pot hotari ce sa aleg. :)) Pup :*

      Delete
  3. Nu am folosit niciodata un blush cremos, desi m-ar tenta...macar sa vad cum se aplica si cum se comporta pe tenul meu.
    CC Cream de la Elmiplant il am si eu si imi place!
    Trebuie sa caut produse pentru ten care imi ofera hidratare...observ ca zona T se cam usuca uneori..iar un fond de ten matifiant nu se vede bine pe ten...
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca-ti recomand blush crema, arata extrem de natural si ai inclusiv optiuni pentru tenuri grase, chiar cel Revlon ar fi perfect (nu mi-ai zis ce ten ai insa stiu ca de obicei cele cu tenuri mixte si grase fug de blush-ul crema din cauza finish-ului luminos).

      Creme foarte bune pentru tine ar putea fi Paula's Choice Earth Sourced Moisturizer, Hydralight Moisturizer sau Clear Skin Hydrator. Am avut si eu probleme in trecut cu tendintele de uscare si m-au ajutat mult. Sau mai la indemana ar fi Bioderma Atoderm Nutritive pentru ten uscat.

      Pup :*

      Delete
    2. Acum m-am uitat la raspunsuri, intrand pe blogul tau! Nu stiu de ce, dar nu primesc ce imi raspunzi tu iar atunci trebuie sa intru iar! Ca la Disqus..acolo imi permite sa vad mereu tot!
      Anyway iti multumesc pentru sfaturi si da, am tenul mixt, dar uneori observ sa se schimba...devine usor uscat in zona T. Cred ca este si de la rutina de ingrijire...
      Merci! :)

      Delete
    3. Atunci cand comentezi te poti abona la comentariile unei postari bifand casuta Notify me Ce-i drept nu este o varianta minunata dar e ceva. :)

      Cu placere si sper sa te ajute. Schimbarile tenului pot fi din multe cauze, nu numai rutina de ingrijire, pot fi si de la vreme, nutritie, hormoni etc.

      Pup :*

      Delete
  4. la mine lenea a fost imensa, in ceea ce priveste machiajul am folosit doar rimel si corector, creion de sprancene si uneori un eyeliner carioca maro. si ceva light pe buze.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram