L'Oreal False Lash Wings

l'oreal false lash wings

RO: Desi azi aveam in plan o alta postare pentru blog, sper ca nu va deranjeaza ca in locul ei veti citi despre rimelul meu preferat din ultimele luni: L’Oreal False Lash Wings. Da semne ca e timpul sa-l inlocuiesc si am zis ca trebuie neaparat sa scriu despre el, pentru ca merita!

Inainte de a va spune eu impresiile mele, sa va arat ce promite:
Gene extinse precum aripile unui fluture, privirea ...la care ati visat!
Fibre unice, de tip cocon: îmbracă și prelungesc genele pentru un volum spectaculos Periuța amplificatoare: alungește genele din colțul extern al ochiului, difinind fiecare geană

Din nou, este vorba de un rimel cu periuta usor curbata astfel incat sa se muleze perfect pe gene si sa le prinda pe toate. Perii sunt de silicon si variaza ca lungime de la foarte scurti in varf catre mai lungi. Imi place foarte mult pentru ca astfel prinde foarte bine genele din coltul exterior al ochiului si chiar obtii acel efect de gene alungite in coltul extern.

l'oreal false lash wings

l'oreal false lash wings aplicator

Si formula mi-a placut foarte mult. Este totusi destul de lichida asa ca cel putin la inceput trebuie sa curatati excesul de pe aplicator, altfel riscati sa aplicati prea mult, sa incarce si sa lipeasca genele intre ele. Ce-i drept, eu fac acest pas oricum si indiferent de rimel.

Dar ca sa revenim, formula rezista foarte bine, neasteptat de bine chiar: v-am mai povestit ca mie mi se intinde cam orice rimel (dar am un truc pentru a evita asta) insa rimelul L’Oreal nu se intindea aproape deloc si asta doar dupa vreo 8 ore asa ca va puteti imagina cat de impresionata am fost avand in vedere ca nu vorbim despre o formula waterproof. Pe langa faptul ca nu se intinde, L'Oreal False Lash Wings rezista si bine, fara sa se faramiteze iar combinatia intre periuta si formula ofera nu numai o alungire foarte buna, cat si volum.

l'oreal false lash wings before & after

Ar trebui notat totusi ca, datorita formei asimetrice a periutei, e ceva mai mult de munca atunci cand aplici rimelul la ochiul stang (pentru dreptate sau invers pentru stangace) pentru ca trebuie sa intorci aplicatorul dar cu putina atentie nu o sa ai prea multe batai de cap, sau eu cel putin nu am avut.

Cand vine vremea sa-l dai jos, se demachiaza destul de usor cu o lotiune micelara buna, deci nu va trebuie musai ceva cu ulei.

Eu cred ca ofera ceea ce promite si am fost foarte incantata de acest rimel, este printre preferatele mele. De fapt, rimelurile L'Oreal in general mi se par foarte bune si dintre cele incercate, toate mi-au placut asa ca urmatorul rimel pe care il deschid este tot L'Oreal, Miss Manga.

l'oreal false lash wings si l'oreal miss manga

Ati incercat rimelul L'Oreal False Lash Wings?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. Sounds too good! Il trecem pe wishlist :))

    ReplyDelete
  2. Nu l-am încercat încă dar imi place cum se vede pe gene

    ReplyDelete
  3. Mi-a placut si mie, intr-adevar, era mai ciudat de aplicat la ochiul stang.
    Acum folosesc tocmai Miss Manga si imi place si acesta.

    ReplyDelete
  4. Este rimelul meu preferat :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram