Max Factor Skin Luminizer

max factor skin luminizer review cover photo

RO: In aceasta vara, Max Factor a lansat un nou fond de ten, Max Factor Skin Luminizer, despre care am mai pomenit in Monthly Review: Iulie 2014 dar astazi m-am hotarat ca este timpul sa-I dedic un review si sa va dau toate detaliile despre acest fond de ten.


La 100 de ani dupa ce Dl. Max Factor a inventat Greasepaint, primul nostru fond de ten inovator, brandul Max Factor continua gandirea vizionara. Fondul de ten Skin Luminizer si iluminatorul Eye Luminizer sunt dovada vie.
Special create pentru femeile care cauta radianta subtila si luminozitate si care vor sa le fie remarcat tenul sanatos si nu incarcat de fond de ten, aceste doua produse confera o acoperire frumoasa si beneficiile produselor de ingrijire a pielii.
Max Factor Skin Luminizer Foundation si Eye Luminizer contin pigmenti perlati ce lumineaza tenul imediat in timp ce elastomerii din skin luminizer creeaza “ferestre” prin care lumina este reflectata inapoi creind un efect luminos si proaspat.

Ambalajul fondului de ten fiind din plastic, nu o sa-ti ia ochii, dar asta il face foarte practic si nu pot sa nu laud sistemul airless cu pompita, igienic si cu ajutorul caruia poti doza excelent cantitatea de fond de ten.

ambalaj max factor skin luminizer review

Dupa cum puteti vedea din poze, in tub apar 2 texturi, cea cu pigmenti si cea iluminatoare dar nu va ingrijorati ca trebuie sa amestecati ceva pentru ca atunci cand apasati pompita iese un amestec perfect omogen.

Textura fondului de ten este una mai densa, cremoasa dar aplicata pe ten, se muleaza foarte bine si nu-l incarca dar tinde sa se agate in portiunile uscate si descuamate (mai mult ca Big Easy, de exemplu) asa ca trebuie sa aveti grija. Poate fi aplicat atat cu degetele cat si cu pensule iar eu prefer varianta din urma. Din cauza texturii mi se pare ca obtin un efect mai frumos lucrand cu pensula iar pensula mea preferata pentru acest fond de ten, Sigma F84, il intinde foarte bine si aplica atat produs cat am nevoie.

max factor skin luminizer swatch

Finish-ul este natural, semi-mat spre luminos, aspect care mie mi-a placut si presimt ca-mi va placea cu atat mai mult in aceasta perioada, cand tenul are nevoie de ajutor la capitolul luminozitate. Gradul de acoperire este unul mediu, uniformizand frumos nuanta tenului si acoperind roseata. Iar ca rezistenta, eu sunt foarte multumita de el. Imi rezista de la aplicare pana la demachiere iar mie imi place sa aplic fondul de ten peste Bioderma ABCDerm Solaire “the ultimate primer” - cum imi place sa-i zic. Totusi, pudrez mereu zonele mai grase pentru ca tind sa lucesc dupa 3-4 ore iar in barbie chiar nu-mi place sa fiu "dewy"

max factor skin luminizer aplicat pe ten

Ce-mi mai place foarte mult la acest fond de ten este faptul ca dupa ce ai aplicat un strat, poti reveni cu inca unul daca vrei o acoperire mai mare iar zona nu va arata incarcata. In plus, se si usuca si se fixeaza repede pe ten, asa ca poti veni cu acel strat ulterior fara sa-l "misti" pe cel de dedesubt.

La capitolul ingrediente sta excelent, nu contine parfum, ba chiar are si niste ingrediente benefice insa in Romania se gasesc doar 5 nuante, cea mai deschisa fiind de fapt a doua nuanta si este cam inchisa pentru cele cu tenul foarte deschis. Si ca o ultima observatie: nu are SPF.

gama nuante max factor skin luminizer

Produs Max Factor Skin Luminizer foundation
Nuante disponibile
5
Textură  cremoasa
Rezistenta de la aplicare pana la demachiere
Cantitate
30 ml
Expiră  12 luni de la deschidere
Ingrediente  Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Talc, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Sodium Chloride, Niacinamide, Acetyl Glucosamine, Propylparaben, Mica, Tocopheryl Acetate, Silica, Methicone, Panthenol, Laureth-7, Phenoxyethanol, Polyethylene, Trihydroxystearin, Synthetic Wax, Sodium Dehydroacetate, Arachidyl Behenate, Trisodium EDTA, Ethylene Brassylate, Behenic Acid, Tin Oxide [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499]
Rezumat
+ textura placuta
+ formula curata fara parfum si cu ingrediente benefice
+ rezistenta indelungata
+ finish natural
+ buildable
+ ambalaj practic si igienic
- gama restransa de nuante

Pret aprox. 52 lei
Unde-l gasesti DM, Douglas, magazinele cu standuri Max Factor
Rating:

Cum vi se pare fondul de ten Max Factor Skin Luminizer? Ati avut ocazia sa-l incercati? 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. am avut acum mult timp un ruj si un fard si stiu ca mi-au placut, dar nu stiu de ce nu ma simt atrasa de standul lor. acest fond de ten se vede foarte frumos pe tenul tau si imi place ca e hidratant. foarte util reviewul. p.s: astept sa faci un tutorial pt eyeliner. :**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca au multe produse misto pe langa fondul asta de ten: rujuri, oje, rimeluri. Nu te-am uitat cu tutorialul, e programat pt joi, sper sa-mi iasa pozele. Pup :*

      Delete
  2. Imi place cum arata pe tenul tau, as fi curioasa sa-l incerc, dar am 2 fonduri de ten cu care ma iubesc momentan si ma descurajeaza nuanta nu prea deschisa. Ce-ti place mai mult, Skin luminizer sau Illuskin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu parere de rau...acum as zice Illuskin, imi place mai mult textura lui, chiar daca acoperirea e mai mica. :) Pup :*

      Delete
  3. Ce bine arată pe ten! Deja mă pregăteam să îl trec pe wishlist, însă când am văzut schimbul de comentarii dintre tine şi Adina, m-am oprit :) Îmi place foarte mult Illuskin-ul, l-am terminat şi acum folosesc ceva cu acoperire mare (pentru că mă înroşesc la frig şi nu vreau să se vadă asta), dar e clar că recumpăr Illuskin-ul :D Pup!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram