In portfardul meu: August


RO: Astazi vreau sa inaugurez o noua serie de postari "In portfardul meu". Ideea postarilor a aparut in urma obiceiului pe care mi l-am facut, acela de a schimba constant produsele din portfard si astfel sa ma "fortez" sa folosesc produse peste care sar.

I'm a creature of habit, cum ar zice englezii, fraza care descrie foarte bine tendinta mea de a alege mereu aceleasi produse iar cand mi se pune pata pe cateva, restul raman uitate asa ca din cand in cand le schimb si imi pun la indemana, in portfard produse noi pentru ca stiu ca in graba nu voi cauta printre celelalte produse ca sa ajung la cele pe care le prefer.

Cu aceste postari mi-am propus sa schimb macar lunar produse, nu toate dar in acest fel testez produsele noi, imi pot forma o idee cat mai buna despre ele iar pe parcursul lunii sau la sfarsit va pot da mai multe detalii, eventual poate mai public si cateva machiaje.  Asa ca haideti sa va arat cateva dintre produsele pe care le voi folosi in August...


Max Factor Skin Luminizer, Dr Brandt CC Glow si Benefit Big Easy sunt fondurile de ten pe care le-am ales, primul pentru finish luminos si acoperire usoara spre medie, CC Glow atunci cand sunt pe fuga, pentru uniformizarea tenului iar Benefit Big Easy pentru zilele in care vreau matifiere indelungata. Pe toate 3 le-am folosit si in Iulie, deci nu sunt chiar o noutate dar mi-au placut si vreau sa scriu despre ele pe blog.

Tot pentru ten am ales 2 produse bronzante, Bourjois Bronzing Primer si un produs nou, pudra bronzanta Sephora Sol de Rio. Imi pare rau ca nu am deschis pudra Sephora mai devreme pentru ca este un bronzer deschis, acea culoare care arata bine pe tenurile deschise si pentru ca are un usor subton gri, subton ideal pentru produsele de conturare deci poate fi folosit in acest scop. Acum ramane de vazut cum se va aplica si cum va arata pe ten.

Se adauga 2 farduri de obraz crema, Revlon Colorstay Photoready in nuanta Coral Reef, de care am mai pomenit dar pe care nu l-am mai folosit de mult timp, si Inglot AMC Cream Blush in nuanta 81 de care nu am apucat sa scriu absolut nimic pe blog. Va pot spune ca cele doua sunt diametral opuse, Revlon Colorstay fiind usor siliconat, destul de compact si nu foarte pigmentat, ideal pentru incepatoare in schimb ce AMC Cream Blush este moale, cremos si extrem de pigmentat, cu un astfel de produs trebuie sa ai putina grija pentru ca e foarte usor sa exagerezi.



August va fi luna fardurilor crema pentru ca am pus in portfard cam jumatate dintre toate culorile pe care le am si mi-am propus sa ies din zona de comfort a nuantelor neutre cu putina culoare. Iata cele 5 farduri: Maybelline Color Tattoo Always Green, Sephora Velvet Eyeshadow Subtle grey 08 si Tuquoise waves 11, Oriflame The One Colour Impact Golden brown si Olive green.

Si pe final, am pus totusi cateva farduri compacte mizand din nou pe culoare si am ales: MaqPro #7214 (verde), Paese Kashmir Mono #650 (mov) si Parisax Cuivre rouge.

***

Sper sa-mi iasa, sa nu revin la obiceiuri vechi si mai sper sa apuc sa folosesc fiecare dintre produsele mentionate macar o data in aceasta luna. Promit sa imortalizez reusitele macar pe Instagram (daca nu apuc sa le public pe blog), unde aveti mult mai multe sanse sa vedeti machiaje sau ce produse am folosit in ziua respectiva.

Cum vi se pare ideea mea? Ce spuneti de selectia pentru August?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. foarte interesante produsele...imi place aceasta rubrica!

    ReplyDelete
  2. faina ideea, Jully :). asa pot sa ma uit si eu in portfardul tau :)))))

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram