Primul magazin Flormar din Romania [RO]



RO: Asa cum v-am anuntat pe Facebook, ieri a avut loc inaugurarea primului magazin Flormar din Romania. Daca va aduceti aminte v-am zis eu ceva de asa ceva cam acum o luna, in articolul despre Styling Corner mai exact si am acceptat cu placere invitatia Irinei. Desi nu eram sigura daca puteam ajunge, acum tare ma bucur ca am fost.

magazinul Flormar

Magazinul il gasiti in Auchan Titan, este amplasat in zona restaurantelor, daca ajungeti in zona nu aveti cum sa-l ratati. Ca design, mi-a placut foarte mult, chiar as putea spune ca mi-a placut tare mult, arata mai bine decat alte magazine de profil. Alt aspect care mi-a mai placut a fost organizarea foarte buna a produselor, dupa functia lor, toate sunt expuse, cu tester si produsele efective. Per total mi se pare net superior standurilor clasice si mult mai dotat d.pd.v. al varietii produselor, sper ca asta va fi doar inceputul si vom avea mai multe astfel de magazine.Toate pozele cu magazinul le puteti vedea in albumul special de pe pagina de Facebook: Primul magazin Flormar (nu le-am mai pus aici ca sa nu fac overload de poze ;;) ).

photo c/o Stella


Eu am sa va marturisesc ca m-am simtit foarte bine la eveniment si mi-a facut mare placere sa le reintalnesc pe Irina, Stella, Andreea, Alina iar in plus sa le cunosc pe Petty si Macnetize. Sincer, eu in loc sa-mi bag nasul prin produse am stat la taclale cu fetele (bad blogger, bad blogger!), spre sfarsit cand trebuia sa plecam eu m-am trezit ca nu facusem toate pozele pe care planuisem sa le fac. :)) Dar m-am descurcat eu pan' la urma.

Dar acum sa stiti ca nu am plecat de acolo si fara cateva noutati pentru voi. Printre ele ar fi:

gene false Flormar
 - genele false, disponibile in doua modele ,despre care poate ati mai citit sau poate chiar vazut - 23 de lei

primer de fata Flormar
 - un primer ce am inteles ca poate fi folosit atat pe fata cat si la ochi (am sa ma duc intr-o zi sa iau putin pentru testare si sa va spun despre el) la pretul de 41 de lei pentru 30 ml

full coverage concealer Flormar
 - un corector cu acoperire mare (la pretul de 19 lei) ce m-a surprins si l-am trecut repede in wishlist-ul mintal (ne-a facut Irina o demonstratie si aplicandu-l prin miscari  de tapotare a reusit sa acopere complet un fard visiniu/grena)

spray uscare rapida Flormar

 - am descoperit si ca exista un spray pentru uscarea rapida a ojei, disponibil in varianta mica de 150 ml (si costa undeva pe la 25 de lei, am uitat exact cat :(), cat si mare de 400 ml

Flormar Jewel Gold

 - pentru vara au pregatit o colectie limitata ce poarta numele de Jewel Gold (gasiti pe Facebook toate pozele cu produsele ce compun colectia) dar nu stiu cand va fi disponibila

 - si...si...la  pièce de résistance, pentru mine cel putin, 30 de nuante noi de oja. :D (dar din nou nu stiu exact cand vor aparea)

Si pentru ca m-au tinut fetele de vorba (da, da... dau vine pe voi :P) am plecat fara sa iau ceva, nu cu mana goala totusi, dar planuiesc sa revin si sa studiez indeaproape corectorul, spray-ul de uscare a ojei si primerul ofc. :) Am primit fiecare cate o cutiuta draguta plina cu bunatati Flormar, iar eu m-am ales cu: rimel Spider Lash Deep Black, creion de ochi Smoky eyes Carbon Black Waterproof, oja magnetica in nuanta MG07 - un mov inchis (asa ca veti avea ocazia s-o vedeti pe blog, si asa gasisem prin Analytics cautari pentru oja magnetica :) ), gloss Supershine in nuanta 103, ruj LongWearing in nuanta L14 (l-ati mai vazut si aici), un pix dragut in forma de ruj si cateva mostre. Trebuie sa acord un mare plus cutiei, mi s-a parut foarte draguta si mult mai inspirata decat clasicele pungi, nu mai zic de faptul ca sunt foarte incantata ca rimelul este Deep Black (cu cat mai negru, cu atat imi place mai mult), iar creionul Smoky eyes este foarte util, unde mai pui ca si sunt o mare fana a acestui tip de machiaj (desi daca ma gandesc bine, nu l-am mai adoptat de ceva timp :( )

Ia ziceti, veti face drumul pana in Auchan pentru a vizita magazinul?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

19 comments:

  1. Nu am apucat sa ajung ieri, sper sa ajung si eu saptamana asta. Vorbesc de parca asa sta super departe de Auchan :)) Sa folosesti cu multa placere produsele :) Arata foarte bine magazinul :*

    ReplyDelete
  2. Pfff, chiar imi doresc si eu concealer-ul ala, oare il gasesc si la standuri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, poti incerca si vezi daca il au sau il aduc, if not, nu-i nimic ca rezolvam cumva ;). Pup :*

      Delete
  3. off...m-am chinuit o gramada sa gesesc butonul pt comentarii!
    sincera sa fiu, eu nu am venit la deschidere pentru ca este foarte departe de mine...deci nu, nu m-as duce pana acolo...

    ps. imi place dic ce in ce mai mult cum arata blogul tau. semana cu un .ro sau .com

    ReplyDelete
    Replies
    1. :(( Imi pare rau, mersi ca mi-ai zis, am sa incerc sa-l pun undeva mai vizibil. Da, din pacate nu e prea accesibil Auchan-ul, si mie mi s-a parut cam maredrumul pana acolo.

      Oh, si mersi mult, permanent incerc sa imbunatatesc blogul, ma bucur ca imi si iese.

      Pup :*

      Delete
  4. Mai stii cumva ce pret au genele false?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. @MissRux - y u no come? :(( Well, cu siguranta iti va placea cand vei ajunge pe acolo. Pup :*

    ReplyDelete
  6. produsele astea nu se gasesc la orice stand flormar?

    ReplyDelete
  7. Nu am ajuns,dar clar va trebui sa ajung si eu,arata super:D

    ReplyDelete
  8. In vacanta de Paste sigur trebuie sa ajung pe acolo:).

    ReplyDelete
  9. ntz ntz ntz:)) de aia nu ai venit tu la intalnire ca ai dat iama in flormar:))

    ReplyDelete
  10. @Tiff4mk - teoretic ar trebui sa se gaseasca la orice stand, dar nu-ti pot garanta 100%, de primer stiu sigur ca se gaseste si pe la standuri dar atat :)

    ReplyDelete
  11. @Dalyda - da, chiar arata foarte bine :)

    ReplyDelete
  12. @Alexandra Rotaru - hai ma :(( Ai fost si tu? :(( Chiar nu puteam sa ajung, d-asta nici n-am zis nimic, nici la Flormar nu am stiut sigur daca ajung.

    ReplyDelete
  13. @Dia - imi pare rau dar habar n-am cat sunt, uite ca tot ajung zilele astea pt primer am sa intreb si revin cu pretul.

    ReplyDelete
  14. Iei bataie data viitoare daca nu vii:))

    ReplyDelete
  15. Mersi mult pt. update-ul pretului la gene false.
    Te pup!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram