Tag: Produse sub 20 lei [RO]

Hello ladies!

RO: Stiu, stiu, tag-ul asta a circulat prin blogosfera acum un secol, dar eu mi-am dorit foarte mult sa-l fac, aveam pozele facute, dar cum am tot avut alte postari de facut si nu prea mult timp pentru ele, a cam ramas in coada listei, dar astazi am zis ca-l fac. Ah, stiu ca trebuia sa ma opresc la 5 produse, dar chiar n-am putut, ce sa fac? Sunt atatea produse care-mi plac si cred ca merita sa fie mentionate asa ca am zis ca le voi pune pe toate, hah, take that! :P

Mi-a placut atat de mult sa citesc ce au scris celelalte fete, mi s-a parut un tag foarte util si inventiv, e bine de stiut produse ieftine dar bune, asa ca am incercat sa ma decid pe care le-as include eu. Sunt unele care se repeeta de multe ori prin postari, am incercat totusi sa includ produse care-mi plac si se incadreaza dar le mentionez si pe celelalte impreuna cu pretul.



Inculpat: Crema cu galbenele si propolis
Motivul: O folosesc de foarte multe luni in loc de balsam de buze, nu am avut niciun balsam de buze care sa fie atat de bun cum e aceasta crema. Pe langa asta mai poate fi folosita in numeroase circumstante (mda, trebuia sa fac putin research, dar nu am mai avut timp :( )
Pret: 3,5 lei
Unde gasesti: Plafare, magazine naturiste


Inculpat: Farmasi Gleam Rouge
Motivul: Este un gloss destul de dens, cremos, se aplica usor si rezista cateva ore cu succes
Pret: 8-12 lei
Unde gasesti: farmasi.ro, stand-urile Farmasi din hypermarket-uri sau mall-uri, in Bucuresti la 8 lei in IDM (am scris aici exact unde)


Inculpatul: Farmasi ruj True Color
Motivul: Culori superbe, destul de rezistent, stiu ca v-am exasperat cu el, dar atat de mult imi place ca nu-l puteam lasa deoparte.
Pret: 8-12 lei
Unde gasestifarmasi.ro, stand-urile Farmasi din hypermarket-uri sau mall-uri, in Bucuresti la 8 lei in IDM (am scris aici exact unde)


Inculpatul: Farmasi Tender blush
Motivul: Usor de aplicat si blenduit, buildable, rezistent (cel putin in cazul meu), culori destul de variate si frumoase.
Pret: 8-19 lei (God, era 19 lei la standul din Baneasa, iar pe site pretul este de 12 lei...geesh!!)
Unde gasesti: farmasi.ro, stand-urile Farmasi din hypermarket-uri sau mall-uri, in Bucuresti la 8 lei in IDM (am scris aici exact unde)


Inculpatul: ojele Flormar
Motivul: Hm...pai sa vedem...culori superbe, aplicare usoara si s-a intamplat sa-mi tina pe unghii o saptamana fara probleme, fara ajutorul unor base&top coats. Cele din poza sunt cele pe care le detin eu momentan, la care s-a mai adaugat inca una, nu spun care :P
Pret: 6 lei 


Inculpatul: Bicarbonat de sodiu
Motivul: Daca nu detineti inca un produs ce exfoliaza chimic (lista cu produse si explicatii la Pasagera) la care mai adaugati un ten uscat si sensibil, in loc sa folositi produse din comert puteti sa mergeti la farmacie, va luati bicarbonat de sodiu si turnati in palma putin gel de curatare a fetei normal in care amestecati putin bicarbonat. Asa obtineti un scrub cu particule indeajuns de fine incat sa nu va maltrateze fata dar care sa-si faca treaba. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa abuzati de aceasta metoda pentru ca agresati prea mult pielea.
Pret: eu am dat 1.9 lei/50 gr (dar banuiesc ca gasiti si mai ieftin, farmacia de la care am luat practica preturi destul de mari)
Unde gasesti: orice farmacie


Inculpatul: masca de fata Apidermaliv 
Motivul: In primul rand trebuie sa stiti ca este o masca destinata tenului uscat dar este atat de buna si ajuta foarte mult. Am folosit-o initial o data pe saptamana, dar in ultimul timp nu am avut tenul foarte uscat si am mai rarit aplicarile pentru ca fiind foarte grasa este greu s-o indepartezi. Ah, sa mai adaug si faptul ca este naturala?
Pret: 12 lei aici
Unde gasesti:  aici , magazinele Apicola si magazine naturiste


Inculpatul: Elf Eyelid primer
Motivul: Sunt fericita posesoare a unor pleoape neuleioase iar primerul asta si-a facut treaba cu brio, culorile sunt intense si nu se strang in pliu (cu ceva exceptii pentru care a trebuit sa ma orientez catre altceva :D).
Pret: 8 lei
Unde gasesti: eyeslipsface.com.ro



Inculpatul: Elf quad 
Motivul: eu am Brownstone si ador culorile, sunt perfecte pt un makeup de zi, eu l-am folosit in disperare, iar nuanta cea mai inchisa o folosesc pentru sprancene. Rezista foarte bine, nu se strang in pliu (asta cu un primer, evident), se aplica foarte usor, au un ambalaj micut si perfect daca vrei sa-l iei cu tine in geanta. Culorile deschise sunt mai putin pigmentate, dar cele inchise sunt extrem de pigmentate, dupa cum puteti observa din swatch.
Pret: 8 lei
Unde gasesti: eyeslipsface.com.ro


Inculpatul: Demachiantul bifazic Balea (sau cel Farmec, dar eu nu l-am incercat)
Motivul: Este bland, eficient si ieftin, cerul s-a luminat si ingerii au cantat atunci cand l-am folosit pentru prima oara, nu am sa mai folosesc altceva pt ochi inafara de demachiantele bifazice :D
Pret: 7 lei
Unde gasesti: DM


Inculpatul: uleiul de migdale dulci
Motivul: bun pentru fata/par/unghii (am tot scris despre el pe ici, pe colo :D)
Pret: variaza intre 4-15 lei (am vazut si mult mai scump dar era deja bataie de joc)
Unde gasesti: Auchan, magazine naturiste, Breslo si alte magazine on-line, de obicei cele care au produse bio/organice



Inculpatul: crema pentru maini Cosmetic Plant din gama cu catina si ulei de masline
Motivul: O crema foarte buna si eficienta, mai multe puteti citi in review
Pret: 7-8 lei 
Unde gasesti: on-line pe cosmeticplant.com, DM, magazine naturiste


Inculpatul: pensule individuale Eco Tools
Motivul: setul de sus depasesti cu putin suma de 20 de lei, pretul lui fiind de 7,22$ dar ei au si pensule individuale care se incadreaza cu succes in categorie. De exemplu: angled brush, concealer brush (pe asta o am eu), foundation, bronzer, kabuki, set de mini pensule (brilliant!!). Transportul costa 4-6$ (in functie de greutate si valoarea comenzii) pentru comenzi de pana la 80$ si pana la 1,8 kg (4 pounds) si cu un simplu search puteti gasi nenumarate coduri ce ofera reducere de 5$ pentru prima comanda.
Pret: 12-20 lei
Unde gasesti: pe Iherb.com, search Eco Tools


Inculpatul: crema hidratanta Geovital Plant
Motivul: Eu m-am impacat foarte bine cu ea si nu numai eu, a fost si votata printre produsele anului 2011 fiind singurul produs romanesc prezent. Puteti citi review-ul meu pentru aceasta crema, de atunci nu mi s-a schimbat parerea, ba chiar am si recumparat-o de cateva ori.
Pret: 15-20 lei
Unde gasesti: hypermarket-uri (au cele mai mici preturi dintre toate, eu am luat-o cu 15 lei din Cora), magazine naturiste (s-ar putea sa depaseasca 20 de lei) sau din magazinul on-line Farmec.ro

Cam astea ar fi produsele care mi-au venit in minte, sper ca nu am omis ceva. Voi mai aveti propuneri pentru lista?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Imi place mult nuanta de la blush-ul Farmasi. Poti sa-mi spui te rog ce nr.este nuanta? Mersi mult!!! Delia

    ReplyDelete
  2. off de cat timp ma tin sa fac si eu tag-ul asta dar uit mereu :D

    ReplyDelete
  3. @Delia - se pare ca e nuanta 01, dar te poti uita atat la 01 cat si la 02, eu nu stiu de ce traiam cu impresia ca este nuanta 02 :D Daca vrei sa comanzi de pe site vezi ca nu corespund nuantele de acolo cu realitatea

    ReplyDelete
  4. @Mariposa - pey ce mai astepti? :P

    ReplyDelete
  5. Mersi mult Sihaya! Esti foarte draguta, imi plac postarile tale si am observat ca multe din produsele pe care le folosesti tu, le folosesc si eu.Eu am deja un blush Farmasi, este nr.5, dar asta al tau este superb, mult mai frumoasa culoarea.Te pup,Delia.

    ReplyDelete
  6. @Delia - mersi, ma bucur mult ca iti plac postarile :D Planuiesc si eu sa-mi formez o "colectie" de blush-uri Farmasi. Te pup!

    ReplyDelete
  7. @ABeautyTale - isnt' it? ♥♥

    ReplyDelete
  8. Pentru mine crema de galbenele de la fares este sfanta....Fie simpla, cu propolis sau arnica, tot timpul am una in geanta si una acasa si o folosesc in permanenta pt buze.
    Dintre celelalte produse am mai incercat doar ijele flormar si imi plac. Restul nu le-am testat dar o sa tin cont de recomandarile tale.

    ReplyDelete
  9. @Elena Oprina - ti le recomand pe toate cu cea mai mare placere :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram