Review: balsam de buze Apidermaliv + captura de ieri [RO]







RO: Uiuiui, de cand nu am mai facut un review aici pe blog, e cazul sa iau masuri in acest sens asa ca astazi vorbim...uhm, va vorbesc despre balsamul de buze din gama Apidermaliv. Daca nu stiti inca de gama Apidermaliv a celor de la Complexul Apicol "Veceslav Harnaj", puteti citi aici comunicatul de presa referitor la gama. Va povesteam intr-o postare veche,veche, ei nu chiar atat de veche, de anul trecut :)) ca am fost foarte placut surprinsa atunci cand Miruna m-a contactat si mi-a zis de lansarea gamei si mi-a oferit sansa sa si testez toate produsele gamei. Eu deja incercasem crema Apidermaliv, puteti citi aici review-ul.


Descrierea produsului*: 
Adresabilitate
Buze, of course :)

Actiune
Balsamul de buze Apidermaliv este un balsam hranitor cu laptisor de matca, ulei de maslne si miere ce repara si rasfata chiar si cele mai uscate si deshidratate buze. Combinatia de 100% ingrediente de origine naturala precum: ceara naturala de albine, laptisorul de matca, uleiul esential de portocale catifeleaza si trateaza buzele afectate de anotimpul rece.

Rezultat
Mierea pastreaza pielea buzelor hidratata un timp mai lung in timp ce laptisorul de matca actioneaza impotriva ridurilor. Pielea buzelor este hranita si tratata dar si placut aromat. 

Mod de utilizare
Aplicati pe buze de fiecare data cand simtiti nevoia

Cantitate: tub de 10 ml, vine in cutie

Pret: 6-7 lei 

Unde cumpar: aici, filialele Apicola sau magazinele naturiste

Valabilitate: inscriptionata pe fiecare ambalaj

Ingrediente:
ulei de masline, miere, ceara de albine, ulei esential de portocale, laptisor de matca

Quick pros and cons:
 + miros placut
 + hidrateaza bine buzele
 + 100% natural
--- ambalajul

Detaliere:

 -> Cei de la Complexul Apicol au ales ca ambalaj pentru balsamul de buze un tub micut de plastic asa cum am mai intalnit si in cazul altor balsamuri de buze doar ca nu s-au gandit la un aspect destul de important: dozarea optima a produsul si facilitarea aplicarii acestuia pe buze. Dupa cum vedeti in poze orificiul este prea mare si in niciun caz nu poti aplica produsul din tub direct pe buze iar asta este motivul pentru care nu l-am folosit atat de mult cat as fi vrut. E un mare minus din partea mea, pentru ca esti nevoit sa iei produs pe deget si apoi sa-l aplici pe buze iar aici intervin factori cum ar fi igiena mainilor (nu poti aplica produsul oricand si oriunde pentru ca trebuie sa-ti cureti macar degetul) apoi mai ramai si cu produs pe degete, dupa ce l-ai intins pe buze.

 -> Are o textura vascoasa, culoare usor galbuie si este putin lipicios (mierea cred ca e "vinovatul"), mirosul este unul placut de portocale iar gustul este unul de miere, foarte bun din punctul meu de vedere, numa bunde mancat :)) 

 -> Contine numai ingrediente naturale singurul minus ar fi uleiul esential de portocale, nu e indicat si cred ca produsul ar fi fost la fel de placut si fara el, dar imi place mult faptul ca este natural.

 -> Si-a facut treaba foarte bine, chiar m-a uimit, prea putine produse de buze mi-au indeplinit asteptarile dar acest balsam de buze se numara printre ele. In general il aplicam seara, inainte de culcare iar dimineata buzele erau hidratate si moi. Desigur ca de multe ori le negliam si uitam cu desavarsire de de aplicarea balsamului de buze dar a fost eficient chiar si cand buzele imi erau foarte uscate si crapate, lucru pe care nu l-am intalnit la multe astfel de produse, in general mai scumpe decat balsamul Apidermaliv.

Concluzie:

M-a impresionat ca hidratare, eu nu mai folosesc balsamuri de buze de mult timp pentru ca efectiv nu ma multumeau dar asta si-a facut treaba. Totusi, ambalajul dificil m-a facut sa nu recurg la el prea des, tot dupa crema de galbenele intindeam mana


Buun, acum sa va arat si captura de ieri. Va ziceam pe pagina de Facebook ca cei de la Top Line au zilele acestea o promotie destul de tentanta: 1+1 gratuit valabila pentru toate produsele, iar cele cu pretul mai mic sunt produsele care vor fi gratuite. A fost ocazia perfecta de a-mi achizitiona primele oje OPI, pretul uneia fiind de 52 lei (desi pe site scrie 49, a fost un mic soc cand am ajuns acolo si am vazut pretul real) iar cele pe care le-am ales au fost niste culori de care stiu ca nu ma voi satura si sunt destul de versatile incat sa poata fi purtate indiferent de ocazie. Am optat pentru Midnight in Moscow (pe care o puteti vedea aici in toata splendoarea ei) si pentru un rosu intens nemaipomenit: Wocka Wocka, din colectia Muppets.



Ce am apucat sa mai vad prin sectia cu OPI:
 - diversele tratamente OPI Nail Envy - in jur de 100 lei sticluta
 - OPI Dry Drops - 85 lei 9ml (parca) si 165 30ml
 - OPI RapidDry top coat - 85 de lei
 - aveau culori din colectiile Texas, Touring America, Muppets, Hong Kong si multe alte culori, doar Cajun Shrimp am vazut ca era o singura sticluta dar in rest erau destule sticlute pentru fiecare culoare in parte
 - culorile din colectia Miss America sunt 60 lei
 - multe seturi de mini-uri cam pe la 90-120 lei din colectiile Texas, Burlesque, colectia de Haloween (dar nu era si oja )
 - seturi de 2 oje mari dar nu m-am uitat pe la ele

Am mai vazut produse Tigi in variante mari cu 50% reducere si cam atat. Partea neplacuta este ca magazinul din Bucuresti (pt celalte nu ma pronunt) are programul 9-19 asa ca daca terminati munca la 18 si nu sunteti in apropiere nu prea aveti cum sa ajungeti in timp :(

Oferta este valabila pana in data de 29. 01 si va pun si poza pentru a vedea orasele cu magazine Top Line, cat si adresele lor



Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Midnight in Moscow arata demential... ma duc si eu sa mi-o cumpar :)

    ReplyDelete
  2. @Anda - balsamul sau oferta? Pup :*

    ReplyDelete
  3. @Dana - go for it! Si mai ce? :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram