Glam Pack Ianuarie [RO]

Hello ladies!

RO: Astazi va povestesc despre experienta cu Glam Pack din Ianuarie pentru ca am observat ca multe dintre voi ati ajuns pe blog cautand despre acest concept. Daca nu ati apucat sa cititi experienta din Decembrie, gasiti aici articolul meu.

Buun, luna trecuta am fost incantata de voucher-ul la manichiura, asa ca atunci cand am auzit ca cel din luna Ianuarie va avea avea ca un fel de tema produsele naturale mi s-au aprins beculetele. In ultimul timp parca am tot simtit nevoia sa incerc produse naturale si a inceput sa ma atraga tot mai mult. Nu de putine ori am petrecut ore intregi pe Breslo, cautand si studiind, mai nou imi compun wishlist-ul pe Iherb :)) asa ca am zis hai sa mai incerc o data.

In primul rand haideti sa va prezint ce am primit luna aceasta:



Lush Satsumo Santa in varianta full-size- bomba de baie cu aroma de citrice din colectia de sarbatori (din acest motiv nu am un link de la Lush :()

Masca roz pentru ten gras sau mixt (grrrr!!!!) de la Lia - Delicii pentru piele - 5 gr
(la informatiile din link scrie ca este pentru ten normal/mixt dar daca vedeti in poza, pe ambalaj scrie altceva)




 - se mai adauga o mostra la pliculet de ulei de masaj (cred) cu lavanda Weleda, un mini catalog de la Lia - Delicii pentru piele, revista Lush Times pe care o primesti la fiecare achizitie pe care o faci la Lush si un catalog cu produse de la Pronat.ro

Buun, acum impresiile mele? Pey, atunci cand ma uit la produsele pe care le primesc prin alte tari pentru aproximativ aceeasi suma (a fost 29 de lei, in afara exista la 10$ de exemplu) incep si balesc in fata monitorului, apoi ma uit la ce am primit. Da, e un pas inainte, macar nu au mai fost mostre la pliculete daar produsele sunt intr-o cantitate prea mica din punctul meu de vedere. Asa ca am hotarat sa nu mai cumpar Glam Pack, voi sta "pe tusa" si voi observa evolutia lucrurilor, oricat de tentante ar putea fi produsele, voi astepta cuminte sa apara celelalte concepte de genul, unul de la Douglas (au anuntat ca vor aduce acest concept la noi) si inca unul, de care nu stiu decat ca se lucreaza la el si se poarta negocieri. Prefer sa pun banii deoparte si sa-mi achizitonez produse pe care mi le doresc cu adevarat; da, nu voi incerca mai multe dar prefer sa merg la sigur si asa am, slava domnului, de unde alege. Mai bine puneam banii deoparte pentru comanda la Paula's Choice (maine ma duc la posta pentru ele, aleluia pt BHA :D ). I choose smart shopping! :P

Asaaa, acum ca am zis de Glam Pack vreau sa va arat dezamagirea in ceea ce priveste produsele naturale. Voi preciza ca nu am mai folosit niciun produs apartinand brand-urilor deci partial nu stiam la ce sa ma astept, partial pentru ca facusem research si stiam la ce sa ma astept la unul dintre brand-uri dar nu si de la celalalt. Sa va arat, e incercuit in poze:


Alcohol is biig no-no, nici nu am mai luat la pigulit ce era in rest.

Si nu e prima oara cand vad "alcohol" in produse naturale, ba si in cele bio, ba unii aveau si tupeul sa spuna ca e alcool bio, de parca ar conta asta. Alcoolul ("este viata si viata") e alcool ("-ul"; oh, Parazitii :)) ) si oricum ar fi, nu e indicat sa folosesti produse pentru ten/piele ce il contin, cu atat mai mult cu cat se afla in prima parte a listei, ergo in concentratie destul de mare. Mai mult din research-ul meu am vazut ca toate produsele Argital la care m-am uitat contin alcool.

Ca o concluzie finala, din tot ce am primit ma voi bucura de mosul meu Lush (chiar azi ma duc la tata unde am cada :D) si poate de Masca roz dar in loc de apa sa folosesc un ulei, pentru a fi mai hidratanta. Daa, normal ca daca facem un calcul teoretic iesim la o valoare ceva mai mare decat cea pe care am platit-o, dar nu asta e ideea conceptului.

Voi ce ziceti?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. multumim de informatii , chiar le asteptam !

    ReplyDelete
  2. tu ai prins un pachet bun:)))Ia uite eu ce am primit:
    http://www.dedeeasclothes.blogspot.com/2012/01/glam-pack-ul-lunii-ianuarie.html

    ReplyDelete
  3. Si nu stii cumva la ce pret va fi pachetul de la Douglas? :)

    ReplyDelete
  4. @Anonim - habar n-am, nu au lasat decat sa se inteleaga ca va fi disponibil si la noi, in Germania parca e 10 euro, banuiesc ca vreo 40-50 lei va fi

    ReplyDelete
  5. Intr-adevar, ai avut un pachet mai bun decat altele, dar tot aiurea e. Eu incerc sa nu ma mai las pacalita de cosmeticele "naturale", care de multe ori sunt apa chioara. Prefer o crema cu multe chimicale benefice pielii (vezi Paula's Choice), decat o crema naturala cu alcool si extracte din plante fie iritante, fie inutile. E o moda care (sper eu) va trece si de care multi profita.

    Rasfat placut cu bombita :P

    ReplyDelete
  6. slabut pachetul. bine ca nu m-am bagat :)

    ReplyDelete
  7. @Andreea - unele sunt chiar ok, uleiuri, unt de shea&so on dar pe langa astea, sa traiasca "chimicalele" Paula's Choice. Si eu sper sa treaca dar nu cred :(

    ReplyDelete
  8. @Meg - foarte bine ai facut :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram