Ins & Outs #18

Astazi revin in atentia voastra cu o noua tura de produse iesite din rutina, inlocuite cu altele noi. Si as vrea sa ma laud putin pentru ca mai toate cele inlocuite, cu exceptia unuia, au si fost consumate pana la ultima picatura asa ca am revenit cu impresii finale despre fiecare dar si despre cele noi.

Ins & Outs #18

SHOP THE POST:


OUT: Wella EIMI Dry Me cred ca e in acest moment samponul uscat care mi-a placut cel mai mult si a primit inclusiv un review acum ceva timp. Cred ca l-am terminat imediat dupa ce am facut ultimul articol Ins&Outs deci acum acum ceva timp dar am zis sa-l mentionez aici. Probabil l-as mai cumpara daca prind vreo oferta misto la el, altfel e cam dublu la pret comparativ cu Batiste.

OUT: Babor HSR Lifting Eye Cream a fost o crema de ochi foarte misto si a facut exact ce am aveam nevoie: o crema destul de emolienta cat sa faca fata zonei ochilor. Dar pentru aveam doar o mostra mica, fuse si se duse.

OUT: Bioderma Sensibio AR H2O era una dintre micelarele de la Bioderma pe care nu apicasem sa le incerc si chiar eram curioasa cum se va descurca aceasta varianta pentru tenurile cu sensibile cu roseata. In ceea ce priveste partea de demachiere as zice ca se descurca bine dar as pune-o ca eficienta la nivel cu micelara Hydrabio, deci usor sub clasica Sensibio. In rest, alte efecte nu am observat in privinta rosetii iar pe viitor as alege in continuare tot intre Hydrabio si Sensibio H2O in functie de starea tenului.
IN: Bioderma Sensibio H2O - ca tot am scris ca as alege varianta clasica, iata ca fix la ea am revenit. Am pierdut demult sirul sticlutelor consumate si de cand am incercat-o prima data nu cred ca mi-a mai lipsit din casa.

OUT: Nature's Gate Biotin Shampoo este din nou un produs foarte mentionat pe blog. Am mai consumat o sticla insa spre sfarsit mi s-a parut ca parca nu a mai facut atat de bine fata scalpului meu si m-am trezit cu matreata dar am si avut mancarimi, un lucru cu care nu m-am mai confruntat de foarte multi ani. Nu stiu daca a fost doar o perioada prin care treceau atat scalpul cat si tenul, pentru ca am avut o perioada tare naspa si cu fata, sau pur si simplu nu mai tolerez asa bine samponul, sper totusi ca e prima dar nu cred ca voi reveni prea curand la el, nefiind nici preferatul meu (doar pentru ca nu miroase atat de bine).
IN: Nature's Gate Jojoba Shampo, tot un produs cunoscut voua. Pe la sfarsitului anului trecut am observat ca sampoanele Nature's Gate si-au schimbat ambalajul si usor formulele dar cel cu biotina mi s-a parut la fel. Cel cu jojoba insa mi se pare mult mai apos ca inainte si din aceasta cauza mi se scurge printre degete, curge prea mult deodata, am fost usor cam dezamgita cand am constatat diferenta. Formula nu a suferit schimbari majore, ceea ce ma bucura si de aceea l-am si luat din nou asa ca acum astept sa vad cum va fi pe termen lung cu varianta noua.

OUT: Kardashian Oil nu as putea spune ca m-a impresionat. Miroase frumos, are o textura usoara si se absoarbe imediat, nu incarca parul insa mi se pare prea light pentru parul meu, cel putin pentru a-l aplica atunci cand este umed. Mi-a placut mai mult ca ulei de finisare tocmai datorita consistentei light dar nu cred ca l-as lua, as alege mai degraba uleiul CHI Keratin (gama de produse Kardashian este produsa tot de cei de la Farouk Systems care au si CHI).
IN: Vitality's Luxury Oil este tot un ulei nou pentru mine si sticluta ma astepta cuminte de la December Beauty Bloggers Meeting. Imi place mult uleiul si mi se pare ca dintre toate cele incercate de mine acesta se apropie foarte bine de Moroccanoil. Face o treaba foarte buna in hidratarea parului care se aseaza mai frumos, are un luciu placut si chiar tind sa cred ca il si ajuta sa se onduleze mai frumos ceea ce este un mare plus mai ales acum pentru ca vara imi place sa-mi tin parul natural si sa nu-i perturb "carliontii".

OUT: Bioderma Photoderm Max Kid SPF50 pe care il luasem in ideea de a fi SPF-ul de corp pentru aceasta vara si sa-l folosesc si pe ten atunci cand ies la alergat (pentru ca tind sa ies dimineata si abia cand ma intorc de la alergat imi fac rutina de dimineata). Din pacate lasa o pelicula albicioasa nu foarte intensa insa destul cat sa se observe o usoara albire a pielii si avand in vedere ca vara folosesc autobronzant tocmai pentru a inchide pielea daca vin apoi cu ceva care o albeste, ce rost a mai avut sa folosesc autobronzantul. Pe corp se absoarbe relativ repede insa pe ten trebuie sa masezi mai mult tenul si luceste considerabil.
IN: Academie SPF50 Spray for Intolerant Skin pe care tocmai ce l-am pomenit in postarea anterioara printre preferatele lunii Mai. Ce nu am apucat sa mentionez in articol a fost faptul ca a fost supus unui test foarte important: l-am purtat pe munte la peste 2000m timp de vreo 3-4 ore de mers doar prin soare puternic, Stiti ca va povesteam eu in acest articol faptul ca pe la 2000m radiatiile sunt cu 25% mai intense si pentru ca in acea zi nu era un nor pe cer, am luat o doza buna de soare cat am facut traseul insa eu nu am avut nicio problema si nu m-am ars.

OUT: Bioderma Photoderm Max Creme SPF50 e o crema buna, o crema cu factor de protectie UVA foarte mare, ceea ce mi s-a parut important. Insa fiind vara si pentru ca ma cam saturasem de luciul tenului la care contribuie crema, impreuna cu faptul ca ochii mei lacrimeaza de la filtrele chimice si ma cam saturasem si de asta dar cel mai important lucru si motivul principal pentru care am ales sa renunt temporar la aceasta crema a fost faptul ca are filtre chimice iar eu mi-am dorit sa revin la cele minerale.
IN: Bioderma ABCDerm Solaire SPF50 nu este o noutate pentru mine si am mai folosit aceasta crema in 2014. Am vrut sa revin la filtre minerale pentru ca mi s-au parut mai bune pentru petele mele pigmentare din prisma faptului ca metoda de protcetie a acestor filtre este cea de a reflecta radiatiile iar acestea nu mai ajung in epiderm. Pe de alta parte, filtrele chimice protejeaza absorbind radiatiile si apoi degajandu-le prin caldura, deci razele solare ajung cu totul in ten fata de doar acel mic procent care trece oricum si prin SPF50 pentru ca nicio crema nu te protejeaza 100% (doar pana pe la 98% daca tin bine minte pentru SPF50). Chiar daca protectia UVA este la jumatate fata de crema anterioara, tind sa cred, dupa cum arata petele mele, ca intr-adevar a fost mai bine cu aceasta schimbare. Mi-a fost foarte frica de faptul ca ajung la munte si ca se vor inchide la loc petele insa, so far, so good.Si pentru ca nu am apucat sa-i scriu un review detaliat, am sa revin cu unul plin de impresii dupa o perioada mare de folosire, timp in care zic eu ca i-am descoperit toate atuurile si toate dezavantajele.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

3 comments:

  1. O experienta asemanatoare cu samponul am avut si eu, dar cu cel pt volum de la Yves Rocher.. M-am inteles cu el super cam un an.. iar apoi boom.. matreata :))
    Acum sunt in cautari de sampon nou ^_^

    Ce crema de ochi folosesti acum? Si eu am aceeasi problema cu zona super uscata sub ochi.. chiar ajunsesem la ideea sa imi iau un stick cream pe care sa-l mai aplic din cand in cand pe parcusul zilei (dar norocum meu nemaipomenit a facut sa nu mai existe exact produsul ala in TBS-ul din Timisoara).

    ReplyDelete
  2. Am folosit si Photoderm si ABCDerm, insa a doua are un efect matifiant clar, fata de prima, care lasa tenul lucios, intr-adevar. Adica si pe tenul meu se comporta la fel. insa cum in perioada asta nu am mai folosit fdt sau alte produse pentru a ma machia, am ramas la Photoderm in nuanta Light.

    ReplyDelete
  3. Am incercat ABCDerm, dar nope... Se așeza urat si, cel mai aiurea, ma mânca fata de la el si imi mai si apăreau coșuri in zone in care nu aveam probleme inainte. Hydrabio sau kiss my face sunt mai ok, pentru mine cel putin. Photoderm max e ulei pur, nu am gasit o metoda prin care sa pot sa il aplic fara sa imi iasă in 30 de secunde prin toți porii, mai ales daca folosesc cantitatea corecta.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram