Noul Revlon Colorstay cu pompita

Unul dintre fondurile de ten pe care le-am folosit de-a lungul anilor si unul de care imi aduc aminte cu drag, unul dintre cele mai populare fonduri de ten de-a lungul timpului in blogosfera dar si pe Youtube si fondul de ten numarul 1 pe segmentul lui de piata este Revlon Colorstay.

Dar pe cat de laudat este acest fond de ten, probabil pe atat de des se mentiona si faptul ca, desi formulele sunt foarte bune, sticluta de Revlon Colorstay nu are o pompita. Si pentru ca l-am avut, stiu cat de enervant este sa stai si sa torni din sticluta findul de ten, mai ales atunci cand e pe sfarste. de aceea multi ani s-a tot cerut sa i se adauge o pompita.


Iata ca Revlon si-a ascultat consumatorii iar incepand din aceasta primavara ne putem bucura si in Romania de fondurile de ten Revlon Colorstay in aceleasi formule doar ca sticlutele vor avea o pompita pentru a doza produsul.

Revlon Colorstay este disponibil in doua formula diferite adresate tipurilor de ten:
  • Combination/Oily adresata tenurile mixte si grase, cu un finish mat si cu SPF20 varianta ce va avea capac fumuriu
  • Normal/Dry adresata tenurilor normale si uscate, cu o formula mai hidratanta, un finish semi-mat  si cu SPF15 al carei ambalaj va avea capac incolor

Ambele variante ofera o acoperire foarte buna, medie spre mare insa pot fi aplicate si intr-un strat foarte fin doar pentru a uniformiza tenul in cazul in care nu aveti nevoie de acea putere mare de acoperire. Si ambele variante ofera o rezistenta indelungata de-a lungul zilei.

Asa ca acum ne putem bucura de fondul de ten Revlon Colorstay si de formulele lui dar ne si putem bucura de faptul ca dozarea produsului va fi acum mult mai placuta.

Cat de important este pentru voi modul de dozare al unui fond de ten?
Veti folosi Revlon Colorstay acum ca are si o pompita?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Eu nu l-am folosit niciodata, dar l-am ochit de curand pe rafturile din Auchan. Mi se pare foarte fain sa aiba pompita.. daca ar fi dupa mine, toate produsele pentru ten ar fi cu pompita :))

    Cred ca acum, ca vine vara, voi incerca mai degraba o crema cu spf colorata, dar poate la un moment dat il voi si incerca.. mai ales ca am vazut ca au destule nuante din care sa aleg.

    ReplyDelete
  2. Eu nu l am folosit pana acum. Este important ca ambalajul sa fie corespunzator. Ada stii ca nu te chinui atunci cand vrei sa te dai cu el. Pompita este binevenita :)

    ReplyDelete
  3. Pe mine nu m-a deranjat atat de mult incat sa nu-l recumpar datorita lipsei pompitei. Chiar invatasem sa aplic cat aveam nevoie....desi clar e mult mai bine cu pompita. Am inteles ca au umblat putin la formula asa ca sunt curioasa cum va fi! :)

    ReplyDelete
  4. Eu sunt super fericită de vestea asta, pentru că este fondul meu de ten preferat și doar pe acesta și Rimel 25hours whatever(nu mai știu cum îl cheamă) le-am recumpărat, pentru că în general îmi place să încerc produse noi :D

    ReplyDelete
  5. Sunt curioasa daca au modificat formula. Ce veche pentru varianta mixt/ gras avea mult alcool si mirosea ca atare. Si arata si cam urat pe portiunile uscate.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram