Too Faced Chocolate Bon Bons


In vara am dezvoltat o adevarat pasiune pentru paleta Too Face Semi-Sweet Chocolate Bar si mi-a placut atat de mult incat am folosit-o constant in ultima jumatate a anului 2015. A fost ceva de genul obsesiei pe care am avut-o cu paletele Urban Decay Naked si Naked Basics. Insa atunci cand am vazut un preview pentru noua paleta, Too Faced Chocolate Bon Bons, m-am uitat putin la nuante si am decis ca nu-mi place si ca sigur nu as folosi-o prea mult.

Timpul a trecut iar recent a ajuns la mine, minunea roz. Si nu cred ca va imaginati cat ma bucur ca m-am inselat atunci cand am zis ca nu-mi place pentru ca de cand am primit-o parca as purta numai neutre rozalii. Bine, ce-i drept obsesie este acum alinmentata si de paleta Naked 3.

In orice caz, pentru ca sunt sigura ca sunt printre voi persoane interesate de aceasta paleta, astazi am sa v-o arat in detaliu. Si daca nu sunteti initial interesate, asteptati putin sa vedeti nuantele, poate o sa patiti fix ca mine.

Ambalajul paletei este metalic, solid si inchiderea magnetica iar in cutia in care vine paleta gasiti si un cartonas 3 machiaje realizate cu nuantele din paleta dar si indicatii pentru a le reproduce. Deci va puteti inspira si de acolo, eu chiar ma gandeam sa fac unul dintre cele prezentate pentru a folosi nuanta de fucsia din paleta.


Ce imi place foarte mult la paletele din seria Chocolate e faptul ca fiecare dintre ele are so selectie buna de nuante nuante mate dar si sidefate sau metalice, culori reci si culori calde. Deci nu esti limitata intr-o anumita categorie si daca azi ai chef de nuante reci, le ai paleta, sau calde, sau doar mate. E o strategie buna pentru ca nu toata lumea vrea sa-si cumpere nu stiu cate palete pentru a avea acea varietate de nunate si finish-uri. Asa este Semi-Sweet si asa este Bon Bons.

Sunt 16 culori in paleta, 14 in forma de inimioara de cate 1g si 2 dintre ele sunt mari si au o cantitate mai mare de produs, 2.2g: un iluminator satinat, Satin Sheets, si o nuanta mata, Divinity, care merge de minune aplicata initial pe toata pleoapa (desi eu mereu uit de acest lucru). Ca de obicei, exista si cateva nuante mai colorate in paleta, nuante care iti sar in ochi, iar in Bon Bons acestea sunt Cotton Candy, Totally Fetch si Black Currant.


Nu am apucat inca sa ma joc cu toate fardurile din paleta insa cele pe care le-am folosit sunt intense, pigmentate si se difuzeaza usor iar machiajele pe care le puteti crea cu aceste nuante sunt atat de variate, de la cele mai naturale, la cele mai intense si chiar machiaje mai colorate.

Too Faced Chocolate Bon Bons face parte din noutatile de primavara din Sephora si probabil va costa la fel ca celelalte doua palete, 201 lei.









Deci, cum vi se pare paleta, ati folosi-o?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

12 comments:

  1. Excluzand rozul acela turbat, are niste nuante foarte frumoase!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu ma omor dupa rozul ala insa chiar am de gand sa incerc machiajul pe care-l propun ei cu nuanta asta si poate o sa-mi schimb parerea. :D Pup :*

      Delete
  2. E frumoasa paleta si ma tenteaza. Era cat pe ce sa-mi cumpar paleta Naked 3, dar cred ca ar fi bine sa mai astept. Am vut cheltuieli enorme in ultima perioada. Pupici!
    www.beautybysunshine.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi pare rau sa aud asta dar o sa vina si vremea ei (a paletei :) ). Pup :*

      Delete
  3. Tot incerc sa ma conving ca nu mai am nevoie de eyeshadow-uri noi, dar paleta asta e atat de frumoasa <3


    Fashionably,
    Patricia
    http://www.wingsforliberty.com/

    ReplyDelete
  4. n-am folosit paleta dar arata extraordinar de bine. nuantele vad ca sunt foarte pigmentate si deloc prafoase.
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, Too Faced au avut mereu farduri de calitate buna, mi se par cam la acelasi nivel cu cele Urban Decay. Pup :*

      Delete
  5. Ce frumoasa este aceasta paleta de la Too Faced :D Intotdeauna imi plac pozele realizate de tine :)

    ReplyDelete
  6. E asa draguta paleta!!! Cu inimioare! <3

    ReplyDelete
  7. E frumusica rau! N-am nimic de la ei, dar cu siguranta as folosi-o!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram