Ins & Outs #15

Fac ce fac, tin liste intr-o agenda, pe calculator si tot reusesc sa ajung in situatia in care mult timp nu public niciun articol in seria Ins & Outs si apoi...Bam! Doua articole in nicio luna. Dar pentru ca fie am terminat cateva produse care apoi au trebui sa fie inlocuite, am luat dar si primit produse care au intrat instant in rutina si nu in ultimul rand, in ultimul articol am uitat complet sa mentionez un produs. Asa ca va invit sa vedeti ce modificari au mai intervenit in rutina mea in ultimele saptamani.

My beauty routine: In & Out #15



OUT: Nivea Repair & Targeted  Shampoo despre care tocmai ce v-am povestit dar cum am terminat flaconul pe care-l aveam si foloseam de cateva luni a trebuit sa-l inlocuiesc, Cum va scriam si in review, mi-a placut foarte mult si mi se pare un sampon extrem de bland si cu efecte foarte bune pentru un produs mass market. Si nu l-as fi inlocuit dar am mi-am amintit ca aveam altceva in dulap.
IN: Kaypro Argan Shampoo a fost primit la December Beauty Bloggers Meeting in Decembrie si statea cuminte in dulap si-si astepta randul. Nu am mai auzit pana acum de aceasta marca si este o noutate absoluta insa va pot spune ca Beautyone este distribuitorul (cei care au si CHI). Pentru ca am abandonat ideea de a folosi orice sampon necunoscut pe scalp a intrat imediat in locul celui Nivea, adica il folosesc la prima spalare si e pentru lungimea parului. Insa nu sunt prea incantata de el pentru ca este foarte apos si se scurge din palma, nu face foarte multa spuma, nu mi se pare ca si spala foarte bine parul dar am sa-l folosesc in continuare, poate, poate se schimba ceva. Singura chestie care-mi place foarte mult la acest sampon este parfumul.

OUT: Andalou Naturals Deep Wrinkle Dermal Filler mi-a placut, a fost o crema de ochi eficienta, destul de emolienta pentru pielea uscata pe care o am in jurul ochilor si cu o formula buna. Dar am terminat-o si am vrut sa mai variez putin asa ca nu am cumparat-o din nou.
IN: Andalou Naturals Night Repair Cream Resveratrol Q10 este in varianta trial si am luat-o de pe iHerb pentru ca avea o formula buna, usor emolienta. un ambalaj mult mai ok fata de varianta full size care vine intr-un borcan si am zis ca am s-o folosesc pe aceasta in locul celei de ochi. Are o textura foarte placuta si se absoarbe repede fara sa lase vreo pelicula grasa la suprafata pielii si mi se pare foarte buna pentru ochi. Asa ca o folosesc atat dimineata cat si seara.

OUT: Alpha Hydrox Oil-Free Treatment este un produs bun, un exfoliant chimic cu 10% AHA si cu o textura foarte usoara. Dar desi mi-a placut si mi se pare ca este un produs bun, am ajuns la concluzia ca pH-ul destul de mare, 4, cam ia din putearea exfoliantului si de aceea am vrut o schimbare.
IN: Paula's Choice Weekly Resurfacing Treatment with 10% AHA nu este o noutate pentru mine si este unul dintre produsele mele preferate Paula's Choice dar si in general. Motivul pentru care am renuntat la el este faptul ca fiind din gama Resist, este un produs scump pe care nu il pot termina intr-un an desi are doar 60 de ml si desi il folosesc de 2-3 ori pe saptamana. Dar cum voiam neaparat produsul si in acel moment Paula's Choice Romania avea si 15% reducere la produsele full size, mi-am gasit colega de impartit produsul. Asa, fiecare dintre noi are 30 ml, cantitate pe care pe mine m-a tinut ultima data cred ca vreo 9-10 luni.

OUT: Bioderma Photoderm Max Creme SPF50 pe care tocmai ce-l mentionasem in articol trecut si va spuneam ca am revenit la aceasta crema cu protectie solara. Si ce face Bioderma fix dupa ce imi fac stoc si iau nu unul, ci doua tuburi de crema? Lanseaza un nou SPF perfect pentru iarna. Totusi, nu am renuntat chiar complet la Photoderm Creme iar in zilele cu soare o aplic doar pe pometi acolo unde am petele pigmentare.
IN: Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30 este noutatea despre care scriam mai sus, o lansare care m-a entuziasmat mult pentru ca este o crema cu SPF30, deci o concentratie mai mica a filtrelor ceea ce inseamna o pauza pentru tenul meu sensibil. Avanatajul filtrelor chimice este ca nu lasa pelicula alba si nu-ti usuca tenul insa ele sunt si filtrele cu potential iritant iar tenul meu le tolereaza doar in anumite formula, combinatii, el stie. Deci, macar pe timpul iernii, nu strica o reducere a concentratiei filtrelor insa v-am zis ca pentru zonele cu pete raman la protectia mare.

OUT: Elgon Luminoil este un produs salvator pentru parul uscat si degradat, e par sanatos la tub dar in acelasi timp are un miros cam neplacut si foarte persistent. Asa ca, am fost mai mult decat fericita sa scap de el din par atunci cand am vazut cat de bine imi merge cu produsele Nivea Reiar&Targeted Care. Probabil voi mai reveni la el din cand in cand.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

13 comments:

  1. Buna, mereu imi plac articolele tale de tip ins and outs, scurte, la obiect si foarte de ajutor avand in vedere ca am incredere in recomandarile tale. Te rog sa-mi spui si mie unde ai reusit sa gasesti Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30, o tot caut pe la farmacii si nu o gasesc. Mersi mult.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello! Ma bucur mult sa citesc asta. Inca nu a aparut in farmacii Hydrabio Perfecteur, eu l-am primit de la Bioderma, dar sa stii ca am anticipat interesul pentru el si am intrebat cand va fi disponibil doar ca inca nu am primit un raspuns. Voi reveni oricum cu informatia si am sa-ti las un reply aici atunci cand aflu. Pup :*

      Delete
    2. Atunci astept lansarea oficiala :D (daca nu apare in vara cand trecem la spf 50 :))). Pup

      Delete
    3. Hello, daca esti din Bucuresti, o gasesti la Farmacia Tei din Militari Shopping Center, am cumparat-o eu weekendul trecut de acolo.

      Delete
    4. Mihaela, multumim pentru info. :*

      Delete
  2. Sunt tare curioasa de crema de la bioderma cu 30 SPF. Eu am de la Avene una care imi place mult, dar are doar 20 spf.. ceea ce mi se pare cam putin si o folosesc doar in zilele cand ploua/sunt nori (tot iarna, of course).
    Exolianul AHA nu l-am cumparat din acelasi motiv (din pacate eu nu prea imi gasesc colege de imparteala pe aici) asa ca acum incerc varianta mini de la cel cu 5%. So far, so good :D

    Btw, is foarte faine articolele tale cu in&out :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca imi place mult Hydrabio Perfecteur, merita s-o incerci atunci cand va aparea dar stai ca public zilele astea un articol mai detaliat despre ea.
      Eu sa stii ca in blogosfera mi-am gasit colegele de imparteala, deci poti incerca asa sau poti incerca si produsele Alpha Hydrox cu 10 sau 12% AHA. Am revenit la PC mai mult de nevoie, pentru ca acum 2 ani a fost nemaipomenit contra petelor pigmentare si cum ma gasesc din nou in aceeasi situatie, am revenit la el. Pup :*

      Delete
  3. Uleiul de par suna tare bine, cred ca il voi incerca si eu :)


    Fashionably,
    Patricia
    http://www.wingsforliberty.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello & welcome! :) Daca te referi la Luminoil, nu e un ulei, mai degraba o spuma dar foarte misto. :D Pup :*

      Delete
  4. Mă faci să vreau să încerc produsele Paula's Choice. Și tu și A beauty tale:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merita sa le incerci. Nu cred ca stii dar Andreea multa vreme nu le-a folosit pentru nu-i placea de Paula si pana la urma s-a convertit. :)) Pup :*

      Delete
  5. Dermal Filler o astept si eu, dupa ce am terminat Luminous Eyes Serum.
    Eu la Elgon nu prea renunt ca am stoc (au avut 50% reducere in noiembrie). Acum insa testez ceva ce cred ca are efecte similare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ti-ai facut stoc de Luminoil, I don't blame you. :)) Dar sunt super curioasa sa citesc ce este acel ceva cu efecte similare. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram