Ivatherm Toleriskin pentru tenuri intolerante


Am lipsit cateva zile de peste tot din on-line pentru ca ultimele zile s-au rezumat la ceaiuri, Coldrex, stat in pat si "bolit" pentru ca am reusit sa luam un microb tare al naibii care s-a lasat cu ce va povesteam plus febra. Dar azi m-am hotarat sa termin totusi articolul pe care-l incepusem deja sa scriu si sa va povestesc despre o descoperire foarte placuta in materie de ingrijirea tenului.

Nu e prima data cand mentionez pe blog faptul ca am un ten tare fitos, foarte reactiv, a suportat bine tretinoinul din Retin-A pe care il foloseam zilnic insa daca un exfoliant are un pH prea mic e jale. Bineinteles ca aceasta sensibilitate crescuta face o pereche tare nefericita cu rozaceea din dotare, asa ca ma bucur atunci cand descopar cate un produs care reuseste sa calmeze tenul iar o astfel de descoperire a fost cea mai noua crema Ivatherm Toleriskin.

Gama Toleriskin cuprinde crema hidratanta si un demachiant si se adreseaza ingrijirii pielii sensibile si intolerante si promite hidratarea, calmarea si refacerea ecosistemului pielii cu ajutorul unor formule cu un numar minim de ingrediente.

Primul lucru care mi-a placut la aceasta crema hidratanta a fost recipientul in care vine. Sistemul in vid si plasticul opac creeaza un mediu ideal pentru pastrarea formulelor pentru ca feresc ingredientele din componenta atat de actiunea razelor UV care pot deteriora acele ingrediente instabile dar si de actiunea oxidativa a aerului. Astfel, produsul isi va mentine eficienta ingredientelor de la inceput pana cand veti termina crema. Iar pompita face dozarea foarte usoara.


Textura este fluida si mi-a placut ca nu este densa si se topeste pe piele cand o intinzi, este usor emolienta insa fara a lasa vreo pelicula la suprafata pielii, se intinde usor si se absoarbe repede. Dupa ce o aplic senzatia lasata dupa ce se absoarbe este una foarte placuta.

Imediat dupa ce am primit-o la December Beauty Bloggers Meeting, am introdus-o in rutina, asta fiind in Decembrie. Am folosit-o in fiecare seara, fie in paralel cu alte produse de hidratare, fie de una singura dar si dimineata atunci cand imi simteam tenul mai uscat. Pentru ca tenului meu nu-i plac produsele care depigmneteaza insa pentru ca sunt nevoita sa le folosesc datorita mirificelor pete, tenul meu este deseori usor iritat mai ales in zona pometilor asa ca Toleriskin a fost aliatul in combaterea iritatiei dar si un ajutor pentru a mentine sub control rozaceea. Proprietatile calmante dar si lista scurta de ingrediente o fac o alegere foarte buna pentru tenuri cu rozacee si in cazul meu cremele hidratante sunt cele care au mereu cel mai mare efect asupra acestei probleme.


Daca uitandu-va la crema si citind cui se adreseaza poate va aduceti aminte de o alta crema despre care v-am povestit acum 2 ani: Bioderma Sensibio Tolerance Plus+. Cele doua produse sunt asemanatoare insa listele lor de ingrediente difera si diferentele nu se opresc aici. Sensibio Tolerance Plus+ are o textura ceva mai usoara si mi se pare o alegere perfecta pentru tenurile mixte sau grase. Pe de alta parte, Toleriskin contine unt de shea si mi se pare o alegere mult mai buna pentru cele care nu se confrunta cu exces de sebum. Daca ati citit cumva articolul despre Sensibio Tolerance, mentionam faptul ca persoanele cu tenuri mai uscate ar trebui s-o foloseasca in paralel cu altceva si iata ca acum exista si o alternativa mult mai adecvata care elimina acea nevoie de a folosi doua produse.

Un tub contine 50 ml de produs si o gasiti aici in shop-ul on-line Ivatherm la pretul 70.5 lei.



Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. O sa o pun pe lista pentru anul urmator (tare imi e ca daca o iau acum o deschid.. si iar raman peste vara cu vreo 2-3 creme pe care nu le pot folosi si care expira pana in iarna).
    Oricum, mi se pare foarte fain ca incep firmele sa renunte (cat de cat) la borcanase si se indreapta spre recipiente mai potrivite

    ReplyDelete
  2. Ma tenteaza si pe mine. Stau un dubii pentru ca am incercat multe creme si nu si-au facut efectul. Si rozaceea mea trebuie tinuta in frau.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram