Monthly review: Ianuarie 2016

Iata ca deja s-a dus prima luna a acestui an iar eu tocmai ce am adaugat in meniu o noua categorie, pentru preferatele acestui an. Nu am sa ma mai plang ca a trecut repede, dar a trecut iar eu sunt bucuroasa ca am intrat in Februarie.

#InstaIanuarie



  1. Unul dintre modurile mele preferate de a-mi incepe ziua este cu prajituri si cafea, dar nu o fac prea des. Si-mi place tare mult acea farfurie vintage cu pisica pe ea.
  2. Nu prea am facut cumparaturi la reduceri anul acesta insa am zis ca nu ratez ocazia de a pune mana pe oja Nails inc. x Victoria Beckam. Am pus ochii pe ea inca din primavara si este un rosu cald superb.
  3. In Ianuarie s-a deschis complexul Therme Bucuresti iar eu am fost cu o zi inainte de deschidere pentru a-l vizita si totul acolo arata superb. Este escapada perfecta la 30 grade si piscina, mai la indemana decat o vacanta printr-un loc exotic.
  4. Pana apuc sa va povestesc mai pe larg ce am mai schimbat prin rutina, va arat aici cateva noutati. Prima fiind comanda Paula's Choice pe care am dat-o pentru ca am vrut neaparat sa revin la doua produse iubite in trecut: Weekly resurfacing Treatment si Clear Skin Hydrator. Am luat si un nou ser Resist cu retinol pentru ochi pentru ca l-am terminat pe cel vechi. 
  5. Intr-o dimineata, ma trezesc cu un mesaj de la curier ca imi va livra colet Ivatherm. Eu nu asteptam nimic asa ca va imaginati surpriza si nerabdarea pentru a descoperi ce anume era in el. Si am descoperit in el iubitul meu gel Ivahidra+ plus alte doua produse perfecte pentru iarna: balsamul de buze si crema de corp Ivahidra+.
  6. Nu stiu cum se face insa atunci cand vad o noua crema cu SPF Bioderma ma entuziasmez maxim. Asa a afost si cand am vazut noua Hydrabio Perfecteur SPF30. Dupa cum observati nu este in gama clasica de protectie solara, ci face parte din cea adresata tenului deshidratat. Sper sa fie un aliat perfect pentru iarna.
  7. A doua poza pe 2016 a fost acest colaj in care am strans cateva dintre pozele facute de-a lungul lui 2015 cu bloggerite dragi. Fiecare poza imi aduce aminte de momentul in care am facut-o si de aceea le-am si strans la un loc, ca un mic reminder pentru 2015.
  8. De la amintiri trecem la combinatia mea preferata pentru bucle perfecte: Babyliss Curl Secret si fixativul Joico Fast Finishing Hairspray.
  9. Si inca o combinatie care-mi place foarte mult: ceaiul St Dalfour cu putina miere. In general imi beau ceaiurile neindulcite, doar in cel negru imi pun stevia dar tocmai ce primisem un borcan de miere de la Apivita si m-am gandit ca s-ar putea sa mearga bine in ceaiul verde cu mango. De atunci, numai asa il beau.

Preferatele lunii

January 2016 favourites


Paula's Choice Redness relief 1% BHA Lotion

Am inceput anul prin a incerca in premiera o noua lotiune cu BHA Paula's Choice si va pot spune ca inca a devenit rapid un produs foarte indragit datorita texturii foarte placute, hidratante si a ingredientelor calmante care parca ajuta tenul sa tolereze mai bine Skinoren-ul pe care il aplic dupa. Nu ma pronunt inca daca chiar ajuta in privinta rozaceei si daca prefer aceasta concentratie mai mica de BHA dar pe moment imi place mult si l-am folosit cu mare placere in fiecare zi de cand l-am primit.

Paula's Choice Resist Clear Skin Hydrator

Nu i-am trecut tot numele kilometric dar atat cat sa stiti la ce crema ma refer. Va scriam mai sus ca m-am hotarat sa revin la cateva produse Paula's Choice foarte indragite in trecut avand in vedere ca tenul meu nu o ducea prea bine in ultima vreme. Clear Skin Hydrator este o crema excelenta pentru cele cu ten normal, mixt sau gras de la textura pana la hidratare. Nu e cea mai buna alegere contra rozaceei, pentru asta e mult mai buna crema Hydralight insa tenul meu arata fenomenal in perioada in care am folosit crema si de aceea m-am hotarat sa revin la ea in defavoarea variantei Hydralight.

Ivatherm Toleriskin Crema calmanta si hidratanta

Inca o crema hidratanta aici insa aceasta imi place pentru cu totul alte motive. Va povesteam in postarea Ins & Outs ca e o varianta foarte buna pentru cele cu tenuri foarte sensibile. Pentru ca sunt nevoita sa folosesc Skinoren si pentru ca e iritant pentru tenul meu, orice aduce un plus de ingrediente calmante e bine-venit in rutina, plus cateva ingrediente mai emoliente ca tot e iarna.

Melkior trio Earth Treasures

Ador aceasta paleta de la Melkior. Cand am primit-o, la December Beauty Bloggers Meeting 4, mi-a zburat instant gandul la un machiaj care mi-a placut mult facut de Suzie, Hello October, cu o paleta Becca, iar paleta Melkior are culori asemanatoare. Asa ca imediat am luat-o pentru a o folosi.

Nails inc. x Victoria Beckam Judo Red

Daca tot am si pus mana pe oja mult ravnita am zis s-o si folosesc iar de atunci o tot port pe unghii. Este un rosu spre portocaliu superb, rezista bine si de aceea am pus-o aici. Chiar mi-a placut mult insa a reusit sa-mi pateze unghiile, cu baza cu tot. 

Real Techniques Eyeliner Brush

In penultima comanda iHerb pe care v-am prezentat-o pe blog v-am aratat setul Enhanced Eyelining Set. Nu am apucat sa folosesc restul pensulelor insa cea unghiulara a intrat imediat printre preferate si o folosesc pentru a-mi umple sprancenele. Mi se pare ca pentru tus e prea groasa, mai ales ca eu nici nu prea pot sa port linii foarte groase de tus pentru ca am ochii mici dar pentru sprancene mi se pare nemaipomenita. 

Top 5 articole

  1. 3 Preferate actuale de pe iHerb
  2. Comanda iHerb Ianurie 2016
  3. Ins & Outs #14
  4. Monthly review: Noiembrie & Decembrie 2015
  5. Makeup starter kit | Base

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Abia astept sa ajung si eu la Therme!!! <3

    ReplyDelete
  2. chiar eram curioasa de ceaiul acela cu mango. ma tenteaza si pe mine. :D
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Am in cosul de pe Iherb acelasi set de pensule, in special pentru concealing, sprancene si smudge-uit creioane il vreau.
    Multumesc ca m-ai inclus in colajul acela... Ma simt onorata! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. My dear, eu ma bucur ca am avut ocazia sa ne vedem si in 2015, chiar daca nu de multe ori. Pup :*

      Delete
  4. si eu am folosit skinoren pentru tenul meu, dar nu m-a ajutat deloc...daca ma irita prea tare, nu l-am mai folosit ca nu e indicat. Asa ti-a fost recomandat sa il mai folosesti chiar daca te irita? Acum folosesc de la avene triacneal expert si se pare ca mi-a mai ameliorat din petele rosii, nu stiam ca te confrunti si tu cu asa ceva. in schimb produsele pentru tenul acneic de la ivatherm mi-au iritat din nou tenul...poate ti-e mai buna crema hidratanta tie, dar mie nu mi-au folosit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adina, iti dai seama ca l-as inlocui insa nu am cu ce momentan, astept sa intre in stoc pe iHerb o crema cu hidrochinona ca s-o iau. Dar oricum tenul meu este destul de sensibil si nu prea suporta in general ingredientele care depigmenteaza, dar trebuie sa le folosesc si nu am incotro momentan iar petele mele nu sunt rosii, ci maro, hiperpigmentatie deci nu cred ca ar avea vreun efect prea mare crema de care zici tu. Dar am sa incerc sa-i gasesc totusi formula ca sa vad ce are in compozitie.

      De la Ivatherm nu am incercat nimic pentru ten acneic iar crema Toleriskin are o formula simpla dar foarte curata si nu exista niciun iritant in formula.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram