Makeup Starter Kit (mass market) | Cheeks & Lips

Ultima postare din seria Makeup starter kit este una foarte colorata. V-am prezentat produsele pentru a crea o baza, cele pentru machiajul ochilor iar acum a venit randul pentru cele pentru ten, blush, bronzer, si pentru produsele pentru buze, preferatele mele.

Blush. Bronzer. Contour.

Makeup Starter Kit - Colour


Aici am sa termin destul de repede. Primele produse pe care vreau sa vi le recomand sunt cele NYX, fie ca vorbim de produse pudra dar si despre crema. Gamele lor ofera nuante foarte variate asa ca va puteti alege produse atat pentru blush dar si ca bronzer sau chiar pentru conturare. Poate ati auzit de faimosul blush Taupe, o nuanta perfecta pentru a crea umbre datorita nuantei reci pe care o are. Preturile lor nu sunt foarte mari insa calitatea produselor mi se pare foarte buna si de aceea am vrut sa vi le recomand.

Dar daca va atrage ideea de a va construi o paleta personalizata atunci trebuie sa aruncati un ochi peste fardurile de obraz Inglot din gama Freedom System. Texturile lor sunt matasoase, culorile sunt din nou, extrem de variate si le puteti organiza dupa bunul plac intr-o paleta magnetica fara a fi nevoie sa le mai scoateti dintr-un ambalaj de plastic (depotting).

Creion de buze. Ruj.

Makeup starter kit - Lips


Am ajuns la partea mea preferata in ceea ce priveste machiajul: buzele. Mi se pare ca produsele de buze mass market chiar exceleaza aici si puteti gasi atatea rujuri cu formule misto la preturi foarte bune.

Pentru conturarea buzelor, v-as recomanda creioanele de buze Essence pentru ca au o textura foarte misto, moale, cremoasa si costa 5 lei unul. Insa nu sunt foarte multe nuante disponibile, minusul lor. Pentru o varietate mai mare va recomand creioanele NYX Slim Lip Pencil unde aveti de ales dintre cateva zeci de nuante, de la nuante clasice nude sau rosii pana la cele mai inchise sau intense culori. Deci sansele de a va gasi creionul perfect pentru un anumit ruj sunt foarte mari si din nou, mi se par niste creioane foarte bune. Nu sunt foarte moi dar nici dure, rezista bine pe buze insa sunt mai scumpe ca essence. Daca ar si fi in stoc la Makeup Shop ar fi si mai bine dar daca nu, puteti incerca pe BeautyJoint.

Pentru recomandari de rujuri, nici nu stiu de unde sa incep. Insa primele care-mi vin in minte sunt rujurile Maybelline Color Sensational cu o varietate mare de nuante dar si finish-uri. Color Sensational Vivids are nuante foarte intense, vibrante, The Buffs sunt numai nude-uri iar pentru un finish mat, Creamy Mattes. Apoi ar fi NYX, din nou, cu gamele Round Lipstick si Butter Lipstick daca vreti rujuri hidratante, sau  poate vreti ceva mat caz in care puteti apela la Matte Lipstick. Alte recomandari ar mai fi Melkior, Flormar, Bourjois Rouge Velvet. Dar ca sa nu ma lungesc prea mult si daca va intereseaza o anumita culoare, puteti arunca un ochi si peste articolele despre colectia mea de rujuri unde veti gasi nenumarate recomandari si produse misto, plus swatch-uri.

***

Sper ca v-a placut aceasta serie si ca v-au fost utile recomandarile mele, mie mi-a palcut foarte mult sa scotocesc prin colectie in cautarea produselor pe care sa vi le recomand.

Pe final, voiam sa va intreb despre ce v-ar placea sa mai scriu pe blog, un subiect despre care ati vrea sa citi si poate nu l-am abordat inca. Lasa-ti-mi ideile voastre in comentarii.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. E foarte faina seria :D

    Mie mi s-ar parea foarte fain daca ai face o alternativa pentru "best of skincare" in functie de pret. Sau un articol in care sa spui care crezi tu ca sunt tipurile de produse in care merita sa investesti mai mult/mai putin :D

    Seara faina :*

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram