Comanda iHerb Februarie 2016

Oh, happy, happy day! Marti am ridicat de la posta penultima comanda iHerb (am mai dat inca una fix in aceeasi zi) si ca de obicei, am asteptat-o cu mare entuziasm pentru ca...imi "trebuiau" neaparat produsele din ea.


Nature's Gate Revitalizing Jojoba Shampoo

* 5.86$ / 532 ml * link produs * review *


Desi mai am destul din samponul Nature's Gate cu biotina, mi-am luat de pe acum rezerva ca sa fie acolo si sa nu fiu la limita, asa cum e de obicei. Daca sunteti noi aici pe blog, aceste doua sampoane mentionate sunt singurele pe care le folosesc pe scalp de cativa ani pentru ca sunt aproape singurele care nu-mi fac matreata si nu vreau sa depind de sampoanele anti-matreata care mi se pare ca usuca firul de par.

Bdellium Tools Pink Bambu Series Eyes 776 Blending

* 7.65$ * link produs *



Desi am 2 pensule Sigma E25, le folosesc mereu cand ma machiez pentru ca sunt niste pensule de blending foarte bune. Asa ca am zis ca nu ar strica inca o pensule in genul MAC217 si am luat-o pe aceasta de la Bdellium. Am ales-o pe cea din seria Pink Bambu pentru ca era singura varianta cu peri sintetici si cred ca pensulele Bdellium sintetice sunt mai fine si se pastreaza mai bine de-a lungul timpului. Plus ca deja ma enerveaza cele doua Sigma care sunt din par natural si de care trebuie sa am mai multa grija cand le spal pentru ca altfel se aspresc. Din pacate nu e acelasi lucru si sunt usor dezamagita de acest lucru. Forma ei este ceva mai plata, cu peri mai scurti si mai rigizi fata de E25-uri insa voi vedea cum e efectiv cand o folosesc si voi reveni cu un articol despre toate pensulele Bdellium Tools pe care le am.

Bdellium Tools Green Bambu Series 781 Crease

* 7.2$ * link produs *



Un alt tip de pensula pe care l-am vrut in mod special a fost una mai mica si mai precisa pentru a o folosi in pliu. Cum am ochii mici si nici mult loc pe pleoapa nu am, pensulele trebuie sa fie mai mici si ceva mai precise iar forma celei 781 mi s-a parut perfecta. Si ca o prima impresie, imi place forma si in realitate, imi place ca are un varf ascutit cu care mi se pare ca poti pune foarte bine si exact culoarea ca apoi sa difuzezi culoarea cu marginile pensulei. Este tot sintetica si foarte fina.

Andalou Naturals Night Repair Cream Resveratrol Q10

* 4.07$ * reviewlink produs *


Tocmai ce va povesteam despre aceasta crema zilele trecute, in articolul Ins & Outs. Cealalta i-o luasem prietenului meu iar pe aceasta o luasem pentru mine. Intre timp i-am furat-o pe a lui pentru ca el foloseste alta crema momentan deci probabil cea noua va ajunge la el. E o crema pe care o folosesc doar la ochi pentru ca este mai emolienta si am nevoie de asa ceva pentru pielea uscata din jurul ochilor.

Neutrogena Naturals Skin Clearing Oil-Free Makeup in Classic Ivory

* 13.52$ / 30 ml * link produs *



Recent, iHerb a bagat multe produse noi de machiaj Neutrogena si am vrut sa incerc cateva dintre ele, primul dintre ele fiind acest fond de ten pentru ten mixt. Nu ca as avea nevoie de inca un fond de ten, dar suna foarte bine review-ul de pe Beautypedia. Va spun ca e prima si ultima data cand am incredere intr-un review de acolo pentru un produs de machiaj pentru ca desi scriau ca nuantele deschise au subton neutru ghiciti ce am constatat cand am avut produsul in fata? Singura nuanta disponibila pe iHerb este cu subton roz dar am sa-i dau totusi o sansa, sa vad totusi si cum este pe ten.

Epic Bar Bites Beef Steak with Cranberry & Sriracha
Chicken Meat Currant & Sessame BBQ

* 6.56$ / 71 g * link Beef Steak * link Chicken Meat *


Va povesteam despre Epic Bar Bites si in comanda din Ianuarie si cum au fost un succes, am mai luat iar de aceasta data, pe langa sortimentul cu vita am ales si unul cu pui. A fost un succes cel cu pui si de aceea nu este in poza, pentru ca nu mai e, am mancat toata punga intr-o zi. Textura era mai placuta, mai frageda, probabil pentru ca e carne de pui iar gustul era cel tipic pentru aroma barbecue care mie imi place mult.

Nestle Hot Cocoa Mix Rich Milk Flavour

* 2$ / 6 pliculete * link produs *


Pentru ca e foarte buna aceasta ciocolata calda, mult mai buna ca sortimentele clasice din magazine si cum mai aveam loc in comanda, am pus repede o cutie. Am mai avut varianta cu mini marshmallows dar sunt atat de mici incat se topesc imediat asa ca de aceasta data am luat o varianta simpla si voi lua separat marshmallows.

E.l.f. Studio Blush Brush

* 3$ * link produs *



Mi se pare o pensula nemaipomenita  si imi place s-o folosesc atat pentru aplicarea fardului de obraz dar si pentru pudrarea tenului. Este foarte fina si bine facuta pentru pretul pe care il are, aplica foarte bine blush-ul (o puteti vedea in actiune aici) si pentru ca tot imi place atat de mult, mi-am mai luat inca una si acum pot folosi una pentru pudra, una pentru blush..

***

Daca sunteti la prima comanda pe iHerb, puteti folosi codul SIH411 (sau puteti da click pe link-urile de mai sus si vi se va aplica automat) pentru a beneficia de o reducere de 10% reducere din valoarea totala (si veti obtine si 10% credit de loialitate pentru a fi folosit la urmatoarea comanda. 

Incepand din August 2016 s-a trecut de la International Airmail la Global Mail by DHL iar cu aceasta schimbare coletele iHerb nu mai ajung la posta locala ci la cea vamala unde se percepe TVA (9% pentru suplimente si alimente / 20% pentru restul produselor). De asemenea, pentru provincie pot aparea intarzieri mari datorita timpului mare cat ii ia Postei Romane sa proceseze coletele ajunse in tara. Pentru orice eventualitate, puteti opta pentru plata prin Paypal, disponibila doar cand selectati ca preturile sa fie afisate in dolari sau euro. Pentru comenzi peste 150 euro va fi nevoie sa platiti atat TVA cat si taxe vamale (12.8% din valoarea comenzii)

Daca nu aveti radbare si doriti sa aveti tracking , puteti opta pentru una dintre cele trei variante de transport prin curier: DHL, UPS sau DPD. In acest caz, coletul va fi livrat direct la adresa.

  • Trebuie sa aveti insa in vedere ca DHL percepe un comision de vamuire (in jur de 100 lei/ evitabil daca aveti nr. EORI si platiti personal taxele catre stat) pe langa taxe, care se platesc in functie de continutul comenzii (9% TVA pentru alimente si suplimente, 20% restul). Pe langa asta, procesul lor de vamuire necesita si destul de multe acte, inclusiv o traducere a facturii. 
  • Exista si varianta de transport prin UPS, mai scumpa ca DHL insa nu vi se va percepe acel comision de 100 lei si veti plati doar taxele vamale aferente comenzii. Transportul este inclus atunci cand se calculeaza taxele si veti plati 9% din valoarea totala (comanda+transport). Nu este nevoie nici de documente suplimentare dar la prima comanda cu ei veti fi contactati de ei pentru a va cere datele personale necesare vamuirii.
  • DPD este cea mai noua metoda de transport si pretul platit pe site include taxele. Insa, per total, transportul prin UPS este mai convenabil si nu cunosc mai multe detalii despre livrare.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

11 comments:

  1. Si eu tot azi am ridicat un pachet de pe Iherb :D. Am vazut la tine tusul de la Physician's Formula si am zis sa-l incerc.. ei bine, deja stiu ca la urmatoaea comanda imi fac stoc.
    Am luat si uleiul de macese si din seara asta il voi folosi ^_^
    Deja book-uiesc articolele tale de pe iHerb sa apuc sa pun pe wishlist tot ce trebuie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy day si la tine. :D Sunt curioasa cum o ti se para uleiul de macese, lmk. PUp :*

      Delete
  2. Interesante produse ti-ai ales. Sa le folosesti cu placere!
    Eu am pensula de la Bdellium 785 si nu-mi place absolut deloc, in schimb o ador pe cea de la Elf pe care o ai si tu.
    Astept o comanda data in februarie si sper sa-mi ajunga, fiindca vine la o adresa noua. Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( Mie imi place foarte mult 785-ul, am folosit-o de-a lungul timpului si pentru anticearcan, fixarea anticearnului dar o folosesc la final machiajului pentru un "blending final". Daca nu ai apucat s-o incerci cu un anticearcan sau pudra, vezi poate asa o sa-ti placa. Pup :*

      Delete
  3. Replies
    1. Yap, yap, dar ar fi fost si mai frumoasa daca nu uitau sa-mi puna pensule Bdellium Pencil. :)) Pup :*

      Delete
  4. Ce pensulici frumusele!!!
    Sa ne spui despre fondul de ten! :)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, cu siguranta o sa scriu despre fondul de ten, sper macar formula sa fie misto daca nuanta nu. :) Pup :*

      Delete
  5. Mi-ai facut pofta de un lapte cu cacao bun, cred ca au trecut ani de cand am baut!


    Fashionably,
    Patricia
    http://www.wingsforliberty.com/

    ReplyDelete
  6. Am plasat si eu o comanda alaltaieri! Crema aia de la Andalou o am si eu, dar asteapta cumintica randul, fiindca acum e vedeta sora ei cu probiotice si vitamina C. Sa le folosesti cu drag!

    ReplyDelete
  7. Am si eu pe drum un colet in care am pus pensulici si ciocolata!
    Sper sa-ti placa 776 cand o vei folosi, mie imi place muuult!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram