Smokey eye colorat (Sephora focused)

RO: Nu stiu daca am apucat sa va spun insa in ultimele luni m-am descurcat tot mai bine la capitolul pozat machiaje. Daca la fotografia de produs nu mai am probleme de mult timp, cand era vorba de un machiaj, de cele mai multe ori renuntam pentru ca nu reuseam sa transpun pe monitor ceea ce vedeam cu ochiul liber insa i-am cam dat de cap asa ca mi-am propus sa va tot arat diverse machiaje. Am zis ca e o ocazie perfecta sa va arat in actiune anumite produse despre care vreau sa va vorbesc si asa am ocazia sa experimentez cu diverse look-uri sau culori pe care tind sa le evit de obicei din comoditate si obisnuinta. 

Un exemplu foarte bun ar fi machiajul de azi care este neobisnuit de colorat pentru mine insa aveam paleta Sephora Craig&Karl Colorful 5 Pastel to Pop care are niste culori absolut superbe pe care am zis ca trebuie sa le incerc. Si m-am gandit ca daca tot folosesc paleta Sephora, am sa fac un machiaj in care sa folosesc predominant produse pe care le gasiti la ei, mai ales ca mai aveam alte cateva produse ce fac parte din noutatile verii si pe care voiam sa vi le arat. 


Asa ca am ales pentru baza Benefit Big Easy, un produs pe care il ador si despre care am scris pe blog, anticearnul a fost eternul Jo Mousselli Skin Renewing Concealer si am fixat totul cu pudra Bourjois Healthy Balance - ma repet dar din nou, un produs care imi place mult pentru ca e fina, nu incarca si nu matifiaza excesiv tenul. 

Pentru ca e vara, nu strica putin bronzer si l-am ales pe cel Too Faced, Dark Chocolate Soleil care e cam inchis pentru tenul meu pal dar daca il aplic cu grija si il difuzez bine, este atat de fin si se intinde atat de bine incat il pot folosi. Dar tot v-as recomanda sa incercati Milk Chocolate Soleil daca aveti tenul la fel de deschis ca al meu, va merge mult mai usor aplicarea. Iar pentru putina culoare in obraji am ales un blush Sephora in nuanta I'm Shocked no. 09. Si chiar e socanta culoarea, o nuanta intensa de roz fucsia dar din nou, daca aplici foarte, foarte putin si cu pensula stipple, ofera o culoare foarte frumoasa si mi se pare ca se potriveste de minune cu un ten bronzat. 

Pentru ca are mult rosu in compozitie, culoarea e foarte buna pentru a mima bronzul natural (in combinatie cu un bronzer), care are rosu. Si il puteti aplica chiar inaintea fondului de ten pentru a obtine un efect cat mai natural, truc invatat de la Wayne Goss - pe vremea cand dadea sfaturi foarte utile si interesante.

Ajungand la ochi, am folosit o baza neagra pentru machiajul meu - Xtreme Lashes Glideliner in Xtreme Black aplicat pe toata pleoapa mobila - si asa verdele pe care l-am aplicat peste baza neagra a capatat o culoarea mai inchisa si intensa, exact acea nuanta de verde care imi place mie foarte mult si care, zic eu, ca-mi sta bine cu ea la ochi. In pliu am aplicat nuanta de mov si pentru trecere am folosit foarte putin roz. Pe arcada am aplicat bejul si am iluminat coltul intern al ochiului cu auriu, singura culoare din paleta care nu este mata. Pe conjunctiva am folosit creionul Anastasia Matte Highlighter si rimelul este Sephora Outrageous Volume Mascara.


Nu mai incercasem nicio astfel de paleta de 5 culori de la Sephora si am fost placut surprinsa de calitatea fardurilor: au o textura fina si foarte placuta, sunt pigmentate, nu sunt prafoase si se lucreaza usor cu ele. Iar cu nuantele din paleta puteti crea atat machiaje mai discrete cat si mai intense, exista chiar si 2 tutoriale pe spate pentru a va ajuta.

Iar pe buze am aplicat Bourjois Rouge Velvet in nuanta Happy Nude Year care este in momentul de fata nuanta de nude la care apelez oricand vreau asa ceva.




Mi-a placut mult rezultatul final insa cred ca as purta machiajul seara, nu sunt eu atat de curajoasa incat sa ies ziua cu ceva atat de intens si ma multumesc cu rujurile vibrante ziua.

Va las si cu niste swatch-uri, atat pentru fardurile din paleta, cat si pentru bronzer-ul Too Faced si fardul de obraz.


Cum vi se pare machiajul si cum vi se pare paleta Sephora Craig&Karl? 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. Ce frumoase sunt culorile din paletuță :X. Și machiajul a ieșit super drăguț :).
    Totuși de bănuții unei palete Sephora, aș prefera una din cele de la Sleek :D.
    Kisses!

    ReplyDelete
  2. Foarte fain machiajul si pretty paleta! M-ar tenta o varianta cu niste culori neutre, pentru ca oricat m-as minti ca am sa folosesc farduri colorate mai des, sigur as sfarsi prin a arunca paleta in fundul unui sertar. Ar fi pacat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te inteleg foarte bine :D si exista vreo 2 variante care au numai nuante neutre, una cu marouri reci si una cu nuante mai "bronzey". Pup :*

      Delete
  3. Chiar e indraznet machiajul, dar iti sta foarteeee bine! Iar paleta de la Sephora e suuuperba! :D Cred ca o sa mi-o cumpar si eu, dar numai pentru machiaje de seara.

    ReplyDelete
  4. Imi place mult paleta de la Sephora si machiajul pe care l-ai realizat cu ea.

    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete
  5. Hi! I want to say that Your blog is absolutely amazing. You have brilliant sense of style and your photos are just perfect. I will read it regularly :)

    Regards, Laura from blog (click!
    ) I hope You will visit me too :)

    ReplyDelete
  6. Uuuu ce machiaj misto!!! Imi place machiajul pe care l-ai realizat si ...poarta-l mai des! Iti sta bine! :)
    Pupici

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram