Back to school: Scoala de Beauty Blogging L'Oreal Paris


RO: Pe ultima suta de metri m-am hotarat sa ma inscriu la Scoala de Beauty Blogging by L'Oreal Paris. Daca in 2013 am stiut inca de la cand s-a anuntat noua editie ca vreau sa ma inscriu, faptul ca atunci nu am intrat nici macar in prima faza m-a intristat rau de tot si cred ca a fost cea mai proasta zi pentru mine ca beauty blogger. Dar nu vreau sa ma plang si pentru ca nu-mi place sa ma las cu una, cu doua, am zis ca voi scrie acest articol.

De ce m-am hotarat sa ma inscriu?

Pe langa ce v-am scris mai sus, felul in care este organizata Scoala de Beauty Blogging anul acesta a cantarit enorm pentru mine. Imi place la nebunie cum a fost gandit tot procesul si ca spre deosebire de editiile vechi anul acesta chiar se va desfasura ca o scoala: te duci la cursuri, primesti teme pe care trebuie sa le faci si pentru care primesti note.

Imi place ca nu au gandit-o numai ca o competitie cu premii ci chiar si-au dorit sa intruiasca blogerii participanti iar temele alese pentru cele patru cursuri sunt foarte utile pentru orice blogger, fie el incepator, fie unul mai vechi.
  • Styling cu Maurice Munteanu, redactor de moda la revista Elle Romania
  • Makeup cu Alexandru Abagiu
  • Video cu Julia Karr, Principal Account Manager Google US
  • Foto cu Marta Popescu

Dar ce inseamna asta pentru voi, cititorii?

M-am pus in locul vostru si m-am gandit de ce v-ar interesa pe voi faptul ca m-am inscris in aceasta competitie si am zis sa vin si cu un raspuns. Inca de la deschiderea blogului si pana acum am incercat mereu sa imbunatatesc experienta voastra pe blog, fie prin teme cat mai placute si utile, fie prin poze cat mai clare si mai frumoase, prin subiectele alese pentru articole sau prin structura postarilor. Si eu cred ca am evoluat mult in cei patru ani insa nu este un proces care s-a incheiat.

In continuare incerc sa invat lucruri noi, tehnici, trucuri pe care apoi fie sa le aplic pe blog, fie sa vi le transmit mai departe si chiar daca pana acum am incercat sa ma descurc singura, uneori ajuta mult mai mult indrumarea unui profesor. 

***

Pe final, va marturisesc ca am emotii, ma simt ca la admiterea la facultate si va rog sa-mi tineti pumnii.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

3 comments:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram