Ins & Outs #9

RO: Stiti ca v-am promis o noua postare Ins & Outs in Februarie, asa ca ma tin de cuvant si public acum postarea, sa nu cumva sa mai schimb vreun produs pentru ca deja s-au strans destule si am zis sa nu va bombardez cu prea multe deodata. Iata ce am mai schimbat de la ultima postare si pana in prezent…


OUT: Batiste Blush Dry Shampoo nu m-a prea impresionat cu nimic iar varianta Original imi place mai mult, asa ca momentan l-am dat deoparte pentru a incerca altceva.
IN: Joico Instant Refresh Dry Shampoo e produsul nou si eram foarte curioasa sa incerc altceva pe langa Batiste. Este complet diferit de Batiste si momentan imi place foarte mult. Chiar am incercat mai multe produse Joico in ultima vreme si niciunul nu m-a dezamagit asa ca intentionez sa va povestesc mai pe larg despre toate. Deci, nu va suparati ca nu va dau mai multe detalii acum.

OUT: Elmiplant SEAMETRY Crema regeneranta de noapte a fost o scapare pentru mine si am scris mai multe despre ea in rutina de ingrijire a tenului dimineata.
IN: Bioderma Atoderm Nutritive despre care v-am povestit in rutina de ingrijire a tenului seara si cu care ma impac foarte bine. Intre timp am folosit-o si pe fata si a fost calmanta si emolienta dar dimineata nu m-am trezit cu tenul plin de sebum. Practic, daca sunteti in cautarea unei alternative “budget friendly” pentru masca Paula's Choice Skin Recovery, puteti incerca aceasta crema doar ca nu contine atat de multe ingrediente bune ca produsul Paula’s Choice.

OUT: Nature’s Gate Pomegranate Sunflower Shampoo despre care v-am mai povestit si aici, imi place mult dar l-am scos temporar din rutina pentru ca nu am apucat sa comand rezerva si daca tot voiam deja sa incerc un alt sampon am zis ca il pastrez in caz ca nu ma inteleg cu celalalt. Ma inteleg la fel de bine cu varianta asta ca si cu cele cu jojoba si biotina dar tot mai mult imi place parfumul celui cu jojoba.
IN: Gliss Ultimate Oil Elixir Shampoo a fost laudat de Alina si recomandat pentru cele cu scalp sensibil si evident ca mi-a trezit curiozitatea. Eu sunt mereu atenta cu sampoanele pe care le folosesc si rar experimentez de frica sa nu ma trezesc cu matreata. Gliss inca e in teste si nu i-am dat verdictul final. Initial am crezut ca el a fost de vina cand am vazut cojite in par dar am continuat sa-l folosesc si momentan ne impacam bine. In rest, mi se pare un sampon bun: spala bine dar nu degreseaza excesiv parul, face destul de multa spuma, mirosul mi se pare cam dulce dar atat.

OUT: Jason Revitalizing Vitamin E Conditioner pe care l-am folosit cu intermitente dar mi s-a parut bun, am si scris despre el anul trecut cand v-am prezentat rutina de ingrijire a parului. Imi mentin parerea despre el dar nu cred ca l-as mai lua, e o cantitate prea mare si nici mirosul nu-mi place.
IN: Dove Intensive Repair Conditioner este din nou un produs care mi-a starnit curiozitatea datorita laudelor adresate gamei Intensive Repair asa ca am zis ca trebuie sa-l incerc. Momentan imi place foarte mult, descurca parul, il lasa fin si face pereche buna cu CHI Argan Oil.

IN: Alessandro Express Nail Hardener este un tratament de intarire a unghiilor pe care l-am inclus din curiozitate, pentru ca eu oricum imi tin unghiile scurte in ultima perioada, dupa cum puteti observa si in swatch-uri. Il aplic fie inaintea bazei OPI, atunci cand imi fac manichiura, fie singur atunci cand nu apuc sa mai dau cu oja. Solutia are o culoare bej-laptoasa si imi place ca unghiile arata foarte bine si ingrijite cu ea aplicata. Despre efectul de intarire insa, nu stiu ce sa zic inca.

***

Si cu asta am mai incheiat o tura de Ins&outs, voi reveni cu articole separate pentru a va da mai multe detalii despre produsele noi in rutina.

Despre care dintre ele ati vrea sa cititi mai multe?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. De dimineata m-am trezit scarpinandu-ma in par (I know, gross, dar stiu ca ma intelegi), si cum samponul care m-a ajutat in acest sens oricum se termina, o sa iau si eu Gliss, macar sa-l incerc. Singurul care nu mi-a provocat coji si mancarimi a fost unul de la Joico, desi m-am tot codit sa ajung dependenta de sampoane scumpe, cred ca aceea e calea sigura.
    Si mie imi place Bioderma Atoderm!

    ReplyDelete
  2. Gliss ultimate oil vreau sa il incerc si eu!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram