IDOKI si mostenirea genetica

gama IDOKI ITOPIK

RO: Imi aduc aminte ca la un moment dat vorbeam cu tata despre “norocul” meu cu mostenirea genetica in ceea ce priveste pielea. Pe scurt, am luat problemele fiecaruia dintre parinti si iata cum eu trebuie sa ma lupt cu 2 tendinte complet diferite in acelasi timp: tendintele acneice de pe spate si pielea uscata de pe maini si gambe. Oh, happy day!

Ca sa revenim, tata este vinovatul pentru pielea mea uscata si in permanenta trebuie trebuie sa am grija sa-mi hidratez intens zonele respective, cu atat mai mult iarna. Daca nu o fac, pielea se usuca excesiv, crapa si incepe sa ma manance iar eu greu rezist sa nu ma scarpin. Totusi, partea buna e ca tin situatia sub control insa el inca se lupta cu o piele atopica.

Care e totusi legatura intre IDOKI si mostenirea genetica in acest articol? IDOKI a creat ITOPIK, o linie de produse special creata pentru pielea atopica, sensibila, iritata sau uscata si care are 3 produse cu formule bogate in ceramide, acizi naturali graÅŸi Omega 3-6-9, (componente naturale ale barierei cutanate) si extracte cu proprietati anti-iritante.

O linie special creata pentru a calma, hidrata si proteja pielea bebelusilor, copiilor si adultilor cu tendinta atopica.

Cele 3 produse sunt:

gama IDOKI ITOPIK

Iar in perioada Februarie-Martie, puteti profita de o reducere de 20% pentru produsele ITOPIK in farmaciile Sensiblu si Catena selectate. Daca vreti sa cititi mai multe despre dermatita si diversele forme va invit sa cititi aici, veti gasi informatii foarte bune iar pentru o lista completa a farmaciilor in care gasiti produsele IDOKI puteti intra aici.

IDOKI ITOPIK balsam calmant pentru dermatita atopica

IDOKI ITOPIK gel emolient fara sapun

IDOKI ITOPIK balsam emolient pentru corp

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. Foarte interesante si tentante aceste produse!
    Kisses,

    http://culore.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. eu folosesc ulei de corp pentru hidratare intensiva!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram