Primele mele produse Lioele


RO: Nu am apucat sa mentionez decat fugitiv in Monthly review faptul ca de cam 3 saptamani testez cateva produse Lioele iar astazi va voi da mai multe detalii despre ele. Pentru ca sunt pro BB cream-uri asiatice -nu pot spune chiar fana pentru ca nu am mai avut niciunul pana acum - auzisem de Lioele si ma batea gandul sa incerc unul de-ale lor asa ca Makeup Shop m-au invitat sa le incerc.

Lioele este un brand corean cunoscut in toata lumea cu o gama extrem de variata de BB cream-uri dar produsele lor nu se opresc doar acolo ci au si alte produse de machiaj dar si de ingrijire a tenului. Eu am avut ocazia sa incerc Beyond the solution BB Cream si Blooming Shimmer Pearl Base si despre ele va voi vorbi in continuare.

Beyond the solution BB Cream

ambalaj lioele beyond the solution bbcream

Ambalajul este foarte dragut si “girly” cu roz dar si foarte practic si igienic, usor de transportat iar textura lui este cremoasa, una clasica pentru BB cream-urile coreene. Formula este imbogatita cu ulei de macadamia si jojoba iar aplicat pe ten, aluneca usor, nu incarca tenul si arata natural. Am incercat sa aplic Beyond the solution cu degetele dar si cu pensule iar dintre cele doua metode o prefer pe a doua pentru ca mi se pare ca asa obtin cel mai bun rezultat. 

Acoperirea este medie, uniformizand frumos nuanta tenului dar mai am nevoie totuside un corector pentru cearcane si pentru a acoperi complet evetualele semne/cosuri. De obicei, o pompa imi ajunge pentru toata fata dar in zilele in care vreau o acoperire mai buna mai adaug jumatate de pompa si pot sa revin fara probleme cu inca un strat in zonele care ma intereseaza.

lioele beyond the solution bbcream review

Aspectul final este unul semi-mat, usor dewy dar imediat dupa ce il aplici luceste foarte mult pe ten. Sincer, m-am si speriat cand l-am aplicat prima oara si cand am vazut cum arata tenul dar am lasat tenul nepudrat si am trecut la machiajul ochilor. Cand am revenit la ten am constatat ca luciul era discret si de-atunci mereu am asteptat sa se “aseze” pana sa pudrez tenul. Pentru ca tenul meu este destul de gras in zona T, mereu pudrez dar chiar si asa, la cateva ore obrajii mei lucesc cam mult pentru gustul meu. Beyond the solution este recomandat pentru toate tipurile de ten dar mi se pare mult mai adecvat pentru tenuri normale si uscate iar daca aveti ten mixt eu va recomand sa aplicati un primer matifiant si evident, sa nu sariti peste pudra.

Dezavantajul acestui BB cream fata de un fond de ten clasic este faptul ca nu exista decat o singura nuanta care pe tenul meu nu se prea adpteaza si arata cam roz asa ca trebuie sa am grija sa cobor cu aplicarea pe gat, destul de jos, astfel incat trecerea sa nu se observe. 

lioele beyond the solution bbcream review before & after

lioele beyond the solution bbcream swatch

Blooming Shimmer Pearl Base

lioele blooming shimmer pearl base review

Am fost foarte incantata atunci cand am gasit in colet versiunea trial a acestui produs Lioele pentru ca eram foarte curioasa cum e. Este un iluminator lichid multifunctional pe care il puteti folosi fie ca baza iluminatoare, inaintea aplicarii fondului de ten, fie amestecat cu fondul de ten sau dupa aplicarea fondului de ten pentru iluminarea zonelor dorite

Textura este lejera, se intinde usor pe ten si are o nuanta placuta de roz pal. Eu l-am folosit strict pe post de iluminator clasic, aplicandu-l doar pe cele mai inalte punte ale fetei si imi place foarte mult, da acel aspect luminos dar subtil, natural, "lit from within" si o bobita mica este de ajuns pentru toata fata asa ca presimt ca ma va tine ceva timp varianta trial. 

Astazi mi-a mai venit in minte o posibila utilizare pentru Blooming Shimmer Pearl Base: pest ruj, pentru a ilumina si crea volum dra nu am apucat sa pun in aplicare ideea.

lioele blooming shimmer pearl base review

lioele blooming shimmer pearl base swatch

lioele blooming shimmer pearl base swatch


***

Ca o concluzie finala, BB cream-ul mi-ar fi placut mai mult daca nu as fi avut tenul atat de gras in zona T dar baza imi place si presimt ca voi apela des la ea.

Produsele Lioele sunt disponibile la Make-up Shop iar preturile produselor din articol sunt:
  • Beyond the solution - 56 lei/50ml
  • Blooming Shimmer Pearl Base - 12 lei/5 ml sau 55 lei/35 ml 


Ingrediente Lioele Beyond the solution BB Cream: Apa, Cyclomethicone, Titanium Dioxide (CI 77891), Glycerin, Dipropylene Glycol, Talc, Hydrogenated Polydecene, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Polyglyceryl-3 Disostearate, Sorbitan Olivate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Betaine, Magnesium Sulfate, Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Polyglutamic Acid, Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77491), Tocopheryl Acetate, Iron Oxides (CI 77499), Bisabolol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Stearyl Glycyrrhetinate, Polymethyl Methacrylate, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Parfum

Ingrediente Lioele Blooming Shimmer Pearl Base: Apa, Cyclomethicone, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Butylene Glycol Dipropylene Glycol, PEG-10 Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer Betaine, Isononyl Isononanoate, Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Triethoxycaprylylsilane, Syntheic Fluorphlogopite, Palmitic Acid, Methylparaben, Chlorphenesin, Propylparaben, Butylparaben, Tocopheryl Acetate, Squalane, Carmine Iron Oxides (CI 77492), Sodium Hyaluronate, Parfum





Ati incercat produse Lioele? Si daca da, ce parere aveti despre ele?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

11 comments:

  1. Pacat ca BB Cream-ul nu prea merge pe zonele cu exces de sebum. Baza iluminatoare imi pare destul de similara cu Benefit High Beam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, asa e, bine punctat cu High Beam, uitasem complet de el, probbail oi fi ramas setata pe celalalt iluminator Benefit caruia i-am gasit un dupe. :))

      Delete
  2. Al meu mi se pare ca rezista mai bine la sebum, ia sa-mi spui daca e asa dupa ce il incerci :D problema rozalie o sa fie si la asta :)) nu scapi, la fel si luciul soc de la inceput. Eu m-am speriat rau cand am vazut, noroc ca am asteptat ca tine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, chiar sunt curioasa cum se comporta celalalt. :D Pup :*

      Delete
  3. Buun m ai convins :D. Dar cred ca voi lua niste mostre first..nu prea imi suna bine tenta aia roz :))

    ReplyDelete
  4. Am incercat 3 BB cream-uri- 2 Missha si 1 Lioele si toate au tenta rozalie. Missha chiar mai tare decat Lioele. Pentru tenul uscat, BB creamul asta e mana cereasca. Il folosesc de aproape 3 ani cu constiinciozitate, rar folosesc un fond de ten-la evenimente. And I love it! E cel mai bun lucru pe care l-am cumparat vreodata de pe ebay. Si baza asta pare interesanta. Eu as folosi-o pe toata fata- ar fi 2 posibilitati- ori sunt glob de discoteca, ori tenul meu tern va prinde viata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Avand tenul uscat, te inteleg de ce iti plac BB cream-urile atat de mult. Si daca esti glob de discoteca cu baza aplicata, nu-i nimic. :) Data viitoare il folosesti doar ca iluminator si asa stii ca iluminezi doar ce vrei, mi se pare foarte misto ca ai aceasta optiune. Pup :*

      Delete
  5. si eu am incercat beyond the solution, mi se pare ok cu pudra deasupra pt tenul meu mixt, mie imi place tenta rozalie, se potriveste tonului meu si imi place mult ca se simte lejer si comod, dar si acopera bine. eu intotdeauna caut un produs pt toata fata care sa uniformizeze si care sa se vada cat mai apropiat de pielea naturala, sa nu se observe...si revin cu corector oriunde am nevoie. :**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca se potriveste culoarea cu tenul tau, mi se pare normal sa-ti placa si sa cauti asta. :D Si eu fac la fel doar ca in cazul meu Skin Luminizer este mai degraba o nuanta care sa mi se potriveasca. Pup :*

      Delete
  6. si eu vreau sa incerc BB cream, dar imi iau niste mostre, sa fiu sigura!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e cel mai bine, iti pot recomanda sa incerci si Lioele Triple the solution, asta mi-a placut mult mai mult decat Beyond the solution. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram