Colectia de rujuri * V - dusty pinks *

colectia de rujuri dusty pink cover

RO: Nu am mai apucat sa public ieri nimic pe blog din pacate, o problema la ochi combinata cu faptul ca am si plecat de-acasa m-au tinut departe de ecranul laptopului dar am zis ca ma revansez si astazi am pentru voi 2 postari.

Incepem cu cea pentru care eram datoare, o noua tura de culori din colectia mea de rujuri. Stiu ca va promisesem ca va arat cele corai dar am schimbat putin planul iar astazi am sa va arat rujurile dusty pinks, le-am zis eu. Rozuri trandafirii prafuite, acele rozuri fara subtonuri puternice, practic rujurile care tin locul nude-urilor in colectia mea, pentru ca atunci cand vreau un ruj “cuminte”, la ele apelez.


Flormar Deluxe Shine Stylo Lipstick in DC23

Daca sunteti in cautarea unor rujuri cremoase dar cu aspect semi-mat, care sa se aplice usor, sa nu usuce buzele si sa reziste cateva ore bune pe buze, va recomand sa va uitati la aceasta gama de la Flormar. Pe langa calitatea rujurlui, si ambalajul este simplu, frumos, elegant, altceva pe langa rujurile celorlalte game. Iar nuanta lui DC23 este un roz-trandafiriu prafuit, culoarea este pigmentata fara a fi intens saturata si de aceea eu o port atunci cand nu vreau sa atrag atentia catre buze.

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick in 

Teoretic, nu se prea incadreaza in tema daca e sa ne luam dupa culoarea pe care o vedeti atunci cand luati in considerare doar produsul insa avand un finish translucid, se pierde mult din intensitate iar nuanta rezultata se apropie de cele prezentate. Pentru mine este produsul perfect atunci cand vreau ceva in stilul “my lips but better”. Pe langa translucid, finish-ul este lucios si mi se pare ca se simte destul de lipicios insa am trecut peste acest aspect pentru ca imi place cat de usor si repede se poate aplica, fiind sub forma de creion jumbo. Este produsul care sta permanent in portfard, in geanta, in caz ca am vreodata nevoie de el.

Bourjois Rouge Velvet in Happy Nude Year

L-am mentionat si saptamana trecuta, la preferatele lunii Decembrie si in momentul de fata este unul dintre rujurile mele preferate si il port foarte des. Este un ruj sub forma lichida cu o textura usor cremoasa, nu foarte lichida si se aplica foarte usor pe buze. Initial pare lucios dar imediat ce se usuca pe buze va ramane mat si nu se va misca de pe buze timp indelungat. Este unul dintre cele mai rezistente rujuri pe care le am. Culoarea este un roz-nude, o nuanta neutra care mi se pare perfecta pentru tenurile deschise. Acum ca am vazut ce misto e gama Rouge Velvet, ma mananca rau sa-mi iau si alte nuante, Poppy fiind prima pe lista.

mic disclaimer: am observat ca display-urile telefoanelor distorsioneaza culorile si dau o tenta galben-verzuie pozelor

***

Pentru saptamana viitoare revenim la culori intense si am sa va arat rujurile fucsia, 5 in total, asa ca sa pastram un echilibru: o saptamana 5, alta 3 si tot asa.

Voi ce ruj alegeti atunci cand vreti ceva “my lips but better”?

Daca ati ratat cumva vreuna dintre postarile acestei serii sau daca pur si simplu vreti s-o revedeti , iata lista lor:

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. Foarte frumoasa nuanta rujului Flormar, dar si cel de la Bourjois arata super!

    ReplyDelete
  2. m-am uitat la tate, imi plac si rosii, si roz si mov.tie iti sta farte bine cu nuante tari. pupici

    ReplyDelete
  3. happy nude year arata tare frumos, e nuanta preferata dintre cele 3

    ReplyDelete
  4. Imi plac toate, am si eu doua din trei - dintre care cel MF luat dupa ce l-am vazut la tine, si tot tu mi-am amintit ca ar trebui sa-l port mai des! :D

    ReplyDelete
  5. Astea sunt preferatele mele ca si culoare. Cel mai frumos e Bourjois Rouge Velvet in Happy Nude Year :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram