Max Factor Gel Shine Lacquer Sheen Merlot

max factor gel shine lacquer 60 sheen merlot swatch

RO: Saptamana trecuta ma tot uitam pe Youtube la cele mai noi videoclipuri incarcate pe canalurile pe care le urmaresc si peste tot vedeam pe unghii numai oje visinii. Eu fiind la munte, nu aveam nimic la mine pentru manichiura, nici macar nu mi-am mai facut manichiura inainte de a pleca, asa ca abia asteptam reuniunea cu sertarul de oje pentru a-mi face unghiile cu o oja visinie. Numai bine pentru ca asa mi-am adus aminte de o oja superba de la Max Factor, Gel Shine Lacquer 60 Sheen Merlot, pe care am primit-o in Iunie dar care este perfecta pentru toamna.

max factor gel shine lacquer 60 sheen merlot

Formula noilor lacuri de unghii Max Factor Gel Shine Lacquer promite o culoare intensa, grad ridicat de stralucire si rezistenta pana la 7 zile iar colectia cuprinde 9 nuante alese chiar de Pat McGrath, Global Creative Director pentru Max Factor.

Unghiile reprezinta una dintre cele mai usoare cai de a obtine o transformare eleganta. Pentru ca Max Factor celebreaza 100 de ani de glamour, am fost implicata in selectarea nuantelor pentru noul Gel Shine Lacquer  - fiecare nuanta pe care am ales-o este o reinterpretare moderna a culorilor clasice care au definit tendintele de make-up de-a lungul anilor.

max factor gel shine lacquer collection

Numele ojei ii descrie foarte bine nuanta, un rosu inchis si intens, asa cum este vinul Merlot iar in poze vedeti oja aplicata in 2 straturi mai groase, fara top coat. Intr-adevar, are un luciu deosebit dar nu as spune ca este atat de intens ca cel al manichiurilor semipermanente si trebuie sa aveti grija la aplicare, sa asteptati dupa fiecare strat ca acesta sa se usuce inainte de a aplica altulTimpul de uscare a fost destul de mic dar nu va pot spune nimic de rezistenta momentan pentru ca am purtat-o pe unghii doar cat s-o pozez iar saptamana viitoare veti vedea care a fost motivul.

max factor gel shine lacquer 60 sheen merlot swatch

max factor gel shine lacquer 60 sheen merlot swatch


Pretul unei oje este in jur de 28 lei si ma bate gandul sa-mi mai iau cel putin inca o nuanta. 

Cum vi se pare Sheen Merlot? Ati incercat ojele Max Factor Gel  Shine Lacquer?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

12 comments:

  1. oooooooo ce frumoase sunt toate,cea pe care o porti e superba <3

    ReplyDelete
  2. Culoarea asta trebuie redenumita "Jully' :D

    ReplyDelete
  3. Nu stiu cum faci pozele insa majoritatea ojelor au un luciu deosebit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca asta se datoreaza si faptului ca postez multe oje cream, care au cel mai lucios finish. Pentru ca nici macar nu fac pozele sub lumina directa (cele pt creams).

      Delete
  4. Exact nuanta asta o am si eu pe unghii acum :D

    ReplyDelete
  5. Îmi plac absolut toate nuanțele din anii 90 și voiam să văd care mai sunt numele a două dintre ele dar tocmai mi-am dat seama că îmi plac foarte mult toate :))

    Foarte frumoasă colecția.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cam asta e si problema mea, imi plac toate :)))

      Delete
  6. e superba! si eu sper sa o am cat de curand :)

    ReplyDelete
  7. Superbă nuanÈ›a asta! ♥ Gotta has it :) Recent mi-am scurtat unghiile È™i-am zis că după ce cresc la loc, mă răsfăț cu o ojă. One more week and I go hunting, iar asta e pe listă. Pup!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram