Rutina de ingrijire a parului - Styling&altele


RO: Acum o suta de ani multe luni, in Februarie mai exact va prezentam rutina de ingrijire a parului si inca de atunci planuiam sa fac o a doua parte in care sa va arat produsele de styling pe care le folosesc. Nu stiu cum au trecut atatea luni, intre timp s-a mai schimbat si rutina mea dar m-am mobilizat si astazi am sa va prezint produsele de styling cat si altele adiacente.

*Pentru a putea vedea toate detaliile de pe ambalaj, click pe poze pentru a le vedea la marimea originala



Moroccanoil Luminous Hairspray


Atunci cand am incercat pentru prima oara fixativul Moroccanoil, am inteles de ce este atat de laudat: fixeaza foarte bine coafura fara a incarca parul. Oricat fixativ ai aplica, nu vei avea parul "sarmos" iar daca vrei, poti schimba coafura fara probleme, tocmai pentru ca parul este maleabil si nici nu simtit fixativul. Nu este chiar foarte accesibil si nici eu nu am incercat foarte multe fixative dar este primul de care am fost atat de multumita. Si ca bonus, are mirosul specific produselor Moroccanoil, pe care il ador.

Wella SP Elegant Shape Mousse


Cand nu am chef sa-mi aranjez prea mult parul ma bazez pe faptul ca este ondulat iar spuma Wella System Professionals Elegant Shape e perfecta pentru a-mi defini buclele iar parul s-a asezat mereu foarte frumos atunci cand am folosit-o. O aplic pe parul ud, de la radacina la varfuri iar rezultatul este cel de mai jos. Folosesc aceasta spuma deja de anul trecut dar in ultima vreme am apelat la ea foarte des si nu am avut nicio problema. Nu ofera prea mult volum dar e minunata pentru un par ondulat/cret.

Moroccanoil Glimmer Shine


Daca ma duc la vreun eveniment si vreau ca parul meu sa aibe un luciu deosebit, apelez la un alt produs Moroccanoil: Glimmer Shine. Este un produs de finisare a coafurii pe care il aplicati ca ultim pas si al carui rol e sa dea luciu parului. Il pulverizati de la 30 cm distanta si vedeti cum produsul se aseaza pe par iar acesta devine lucios. Nu incarca deloc parul si, din nou, nu pot sa nu mentionez parfumul specific.

L'Oreal Huile Extraordinaire


Cand imi simt parul mai aspru, sau daca se elctrizeaza, folosesc L'Oreal Huile Extraordinaire pentru ca este destul de light si nu-mi incarca parul meu cu fir subtire. Inca folosesc tratamentul Moroccanoil pe parul ud dar atunci cand e uscat, prefer sa recurg mai variante mai light ca cel L'Oreal, Moroccanoil Light sau Wella SP LuxeOil, in functie de cum imi vin la mana dar momentan cel L'Oreal e cel pus la indemana.

Batiste Original Dry Shampoo


In cazuri de urgenta, cand nu am cum sa ma spal pe cap - fie pentru ca sunt plecata pentru cateva zile, fie nu am apa calda si orice alta situatie ar putea aparea - apelez cu incredere la samponul uscata Batiste. Pentru ca a fost primul sampon uscat incercat de mine am zis sa incep cu varianta originala dar mai am de rezerva Blush si Tropical. Este foarte eficient, ofera putin volum parului si dupa ce-ti masezi scalpul si te piepteni, nu ramane nici urma de alb in urma. Nu il aplic pe tot parul ci doar in zona calotei si in breton, de fapt pentru breton apelez destul de des la Batiste pentru ca mi se ingrasa de pe-o zi pe alta din cauza cremelor cu protectie solara. Ca un pont, pentru a va asigura ca nu ramaneti cu parul cenusiu la radacina, aplicati samponul seara, inainte de culcare iar dimineata va veti trezi cu parul reimporspatat dar fara urma albe.

TIGI Bed Head After Party


Cel mai recent produs intrat in rutina este spuma TIGI Bed Head After Party. Initial am crezut ca e vorba tot de un sampon uscat dar cu o documentare scurta am aflat ca este de fapt un produs care se aplica pe lungimea parului, de la varfuri in sus si evitand radacina, o spuma care promite redarea luciului parului si indepartarea mirosului urat. Adica, dupa ce ai petrecut toata noaptea, vii acasa si sa zicem ca nu ai timp sa te speli si usuci, aplici After Party si gata. Eu nu l-am folosit pentru asta dar imi place sa-l folosesc in paralel cu Batiste, chiar azi puneam o poza cu cele doua. Batiste se ocupa de radacini iar After Party de restul si chiar daca s-a intamplat sa folosesc putin mai mult, se absoarbe si nu ramane nimic in urma, doar un par matasos si fin. Si chiar daca initial are un miros mai ciudat, nu tocmai placut (pentru mine), acesta se duce. Ramane sa-l incerc o data si sa vada daca intr-adevar scoate mirosurile ca fumul de tigara din par si revin cu impresii.

***

Shop the post

  • Moroccanoil si TIGI gasiti la Top Line si in saloanele partenere
  • Wella SP puteti gasi in saloanele Abbate si online pe eMag sau Carespot
  • L'Oreal in hypermarkets, DM etc.
  • Batiste puteti lua din magazinul Hello Free Z One Discount (atunci cand aduc dar se dau repede) sau de pe Asos

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. off topic total insa cand am vazut poza cu tine nu m-am gandit decat la faptul ca ai slabit. nu stiu daca asa e dar arati tare bine!
    imi place mult cum iti sta parul acolo. eu ma gandeam sa imi achizitionez un spray din ala beach waves pentru un efect asemanator.
    sampon uscat doar pentru breton mi-as lua pentru ca in rest ma tine destul de mult parul curat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi, da, am cam un an de cand am slabit. Esti o norocoasa daca nu-ti trebuie sampon uscat decat pentru breton. Pup :*

      Delete
  2. Ce de bunatati!
    Ma uitam la poza ta cu bucle si ma bate un gand sa imi las si eu parul sa se usuce singur, sa vad cum mai arata. A trecut mai bine de un an de la ultima experienta de genul asta - ca eram la mare. Insa parca vad ca n-o sa-mi placa si o sa trebuiasca sa-l ud si sa-l fac cu peria. :)) Asa patesc mereu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar as fi curioasa sa vad cum iti sta. Nici eu nu sunt mereu multumita cum se aseaza atunci cand il las natural dar am descoperit cheia succesului: spuma. :)) De fiecare data cand am folosit-o nu am dat gres, asa ca poti incerca si tu cu spuma de par. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram