Am incercat Amazing Grass


RO: La sfarsitul lui Mai am profitat de reducerea iHerb de 20% la toate produsele Amazing Grass si, avand un pret atat de bun, mi-am comandat ditai borcanul de Green Superfood de 700g/100 portii. Am avut ceva emotii atunci cand a trebuit sa aleg una dintre variante, citind ca nu este chiar cel mai placut gust si stiind ca daca va fi asa nu-mi va face prea multa placere sa beau un pahar in fiecare dimineata. Vorbind cu alte persoane care incercasera deja m-am hotarat intr-un final la varianta ORAC Antioxidant Berry Drink Powder.

Ce este Amazing Grass Green Superfood? Este un amestec de ingrediente sub forma de praf care ar asigura echivalentul a 5 legume si fructe. Fiecare portie de Amazing Grass contine vitamine, superalimente verzi, antioxidanti, fibre, enzime digestive si enzime pre si probiotice. Varianta mea, ORAC se refera capacitatea de absortie a radicalilor liberi (Oxygen Radical Absorbency Capacity) iar in urma testelor efectuate a rezultat o valoare de 40,000 per 100g.

De ce am cumparat Amazing Grass? Pentru ca, in urma problemelor dermatologice pe care le-am avut, m-am hotarat sa acord mai multa atentie mancarii si am zis ca trebuie sa am mai multa grija sa-mi hranesc corpul, nu numai sa mananc pana ma simt eu bine. Uneori imi iese, alteori nu prea, pentru ca exista acele zile nebune, cand nu am chef sa-mi bat prea mult capul cu mancarea sau gatitul, exista zile in care mananc ce am si gata iar Amazing Grass vine in ajutorul meu. Asta nu inseamna ca gata, am liber la tot sau ca nu includ in dieta mea mancaruri care sa contina ingrediente pe care le gasesc si in Amazing Grass, mananc fructe, legume, etc. Mi se pare ideal cand esti pe fuga si mi se pare minunat pentru jumatatile masculine din viata noastra. Eu caut in permanenta metode de a-l face pe prietenul meu sa manance si altceva inafara de carne, mai ales ca este destul de capricios cu legumele.

Cum prepar si ce gust are? Initial, de frica gustului, faceam smoothie si adaugam portia in smoothie dar a venit si ziua in care nu aveam cu ce sa fac un smoothie (eu beau Amazing Grass intotdeauna dimineata, pe stomacul gol) asa ca am dizolvat portia in apa si de atunci cam asa a ramas. Trebuie sa dizolvati in minim 237 ml de lichid, eu folosesc cam 350-400 in general si chiar imi place gustul, mi se pare ca intr-adevar are o usoara aroma de fructe de padure si un gust dulceag. Mirosul si aspectul lasa de dorit dar gustul compenseaza si imi face placere sa beau portia zilnica de ORAC.

Impresii dupa o luna jumatate? Imi place si am sa continui sa consum, am comandat deja o noua tura de 700 g, tot ORAC. In ceea ce priveste efectele, nu am observat schimbari radicale dar oricum ma simteam bine si nu aveam mari probleme inainte de a incepe sa beau Amazing Grass, am observat totusi ca tenul meu a fost destul de cuminte chiar daca nu l-am ingrijit eu ca la carte in ultima vreme si am reusit sa stopez caderea parului. Incepuse sa-mi cada mai mult decat in mod normal dar de frica sa nu ajung in stadiul in care am fost toamna trecuta am luat pe langa Amazing Grass si colagen de tipul 1 si 3 (care poate fi responsabil si pentru starea tenului) cat si pastile pentru par si unghii, deci nu spun ca este doar meritul Amazing Grass dar sunt sigura ca a contribuit.

De unde iau si cat costa? Asa cum ziceam la inceput, eu comand de pe iHerb, iar varianta de 700g costa 55$, deci cam atat cat costa in Romania cea de 240g/30 portii (ba chiar e usor mai ieftin pe iHerb, luand cursul actual la BT) si pana pe 31 Iulie puteti beneficia de transport gratuit (International Airmail) pentru comenzile de peste 40$.

Si daca sunteti la prima comanda, folosind codul SIH411 veti primi 5$ reducere pentru comenzile sub 40$ si 10$ pentru cele peste 40$ iar coletele ajung la posta normala.

***

Exista multe variante de Green Superfood pe care le gasiti pe pagina Amazing Grass de pe iHerb, eu am ales cateva  pentru a vi le pune aici asa puteti accesa foarte usor informatiile detaliate: varianta mea ORAC, Goji&Acai, Chocolate, Orange Dreamsicle si Watermelon.

Shop the post: 


Ati incercat pana acum Amazing Grass Green Superfood? V-ar tenta?

Daca sunteti la prima comanda pe iHerb, puteti folosi codul SIH411 (sau puteti da click pe link-urile de mai sus si vi se va aplica automat) pentru a beneficia de o reducere de 5$. Coletele ajung in general cam in 2 saptamani (cu International Airmail) la posta normala dar in functie de zona pot aparea intarzieri. Pentru orice eventualitate, puteti opta pentru plata prin Paypal, disponibil doar cand selectati ca preturile sa fie afisate in dolari sau euro.

Puteti opta fie pentru transport prin International Airmal (disponibil pentru comenzile cu valoare sub 80$ si greutate mai mica de 4 lbs / 1.8 kg) caz in care costul este de 4$.

Daca nu aveti radbare si doriti sa aveti tracking , puteti opta pentru transport prin DHL, trebuie sa aveti in vedere ca se platesc taxe in functie de valoarea comenzii (comanda+transport daca nu ma insel). Pentru valori sub 150 euro se plateste TVA iar pentru cele care depasesc se vor plati si taxe vamale. Si pe langa aceste taxe, DHL percepe o taxa suplimentara de garantare a vamei, taxa in valoare de peste 100 lei.

Exista si varianta de transport prin UPS, mai scumpa ca DHL insa nu vi se va percepe acel comision de garantare si veti plati doar taxele vamale aferente comenzii. Transportul nu este inclus atunci cand se calculeaza taxele iar daca va comandati doar suplimente TVA-ul este 9%, Coletul ajunge in cateva zile prin curier la adresa. 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. Vad ca la ora actuala varianta cu 40 000 ORAC exista doar la cantitatea de 210 g (30 servings).
    O sa stau si eu cu ochii pe el, daca mai apare vreo oferta cu 20% cred ca ma bag si eu :)
    Multumesc de idee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am verificat acum si sunt pe stoc si celelalte variante, de 700g ca a mea si de 420g. Si eu stau cu ochii pe site si astept o oferta buna pt AG. :D

      Delete
    2. Eu n-o gasesc deloc! Si linkul de la tine duce acum catre una de 700 g, dar cu 15 000 units...

      Delete
    3. A, da, nu am observat ca are 15000 unitati. 😢 Inseamna ca l-au schimbat si ptobabir mai au inca niste cutii mici cu var veche. Ce pacat!

      Delete
    4. Am mai studiat putin si se pare ca la inceput AG ORAC a fost cu 15k unitati, apoi au schimbat la 40k iar acum se pare ca au revenit la varianta initiala.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram