CONCURS: Glamour Summer Experience - Power to change

You have the courage to change; we give you the power to do so!

RO: Cand aud glamour, ma gandesc la glamorous, iar glamorous ma duce cu gandul la aparitiile vedetelor pe covorul rosu iar preferatele mele au fost mereu cele care opteaza pentru acel look "old Hollywood glamour" si iata ca tot la glamour ne-am intors.

Luna trecuta a avut loc Festivalul de film de la Cannes, un eveniment foarte important si presa a urmarit fiecare aparitie, au analizat fiecare tinuta, fiecare machiaj, au ales cele mai bune look-uri, cele mai frumoase aparitii si noi le urmarim, cum sa nu le urmarim si le admiram la randul nostru. Poate chiar invidiem vedetele pentru rasfatul de care au parte inaintea unei aparitii atat de importante. Cei mai buni specialisti din diverse domenii se ocupa de ele astfel incat sa arate impecabil atunci cand vor iesi din masina iar aparatele foto vor imortaliza aparitia.

Si am incercat sa-mi imaginez cum ar fi daca...daca inaintea unui eveniment important as avea si eu parte de un rasfat asemanator si m-as lasa pe mana specialistilor de la Glamour Salon Expert, pentru ca nu este un simplu salon ci mai degraba beauty house full service.

In primul rand, locatia centrala a salonului e un aspect important pentru ca asa as ajunge usor la eveniment si nu ar trebui sa ma ingrijorez ca trebuie sa traversez tot Bucurestiul. Chiar daca trebuie sa fiu la eveniment abia seara, as fi acolo inca de dimineata pentru a avea timp si as incepe cu un masaj de relaxare pentru a elimina orice urme de oboseala, pentru a detensiona muschii si pentru a ma relaxa, evident, pentru ca atunci cand te simti bine, se vede. Apoi as alege un gomaj corporal pentru ca pielea trebuie sa arate perfect iar dupa tratamentele corporale as trece la unul facial pentru a pregati si tenul.

Dupa toate tratamentele, as trece la partea cosmetica si cu siguranta as alege sa-mi aplic extensii de gene Xtreme Lashes, pentru ca le-am purtat, le stiu si pentru ca mi-au placut mult. Nu ma prea incanta ideea de gene false iar extensiile de gene arata mult mai bine si mai natural, ba scap si de aplicarea rimelului. In plus, e super relaxant cand iti pui extensii, nu trebuie decat sa stai intinsa si cu ochii inchisi. Gata cu extensiile asa ca ma mut la manichiura si pedichiura iar alegerea ar fi cu siguranta o oja rosie, cel mai probabil o OPI rosie, preferatele mele. Iar la sfarsit nu mai raman decat coafatul si machiajul: bucle retro si un machiaj simplu dar cu accent pe buze, daca tot am vorbit de old Hollywood glamour.

Nu-i asa ca o zi de rasfat suna frumos? Si ce ai zice daca nu as beneficia doar eu de rasfat? 

***

Nu intamplator am ales acest mic exercitiu de imaginatie pentru ca impreuna cu salonul Glamour v-am pregatit o surpriza speciala: una dintre voi va avea ocazia sa mearga cu mine si sa ne bucuram de o dupa-amiaza de rasfat intre fete, de o schimbare de look si de o sedinta foto.

Mi-a placut foarte mult initiativa lor si am acceptat imediat propunerea pentru voi, pentru cele care ma cititi, pentru ca blogul nu ar fi ce este fara voi si pentru ca nu am prea des ocazia sa cunosc cititoare.

Foarte important! Din pacate, concursul se adreseaza celor din Bucuresti si, eventual, Ilfov pentru ca va trebui sa ajungeti la salon. De asemenea, castigatoarea trebuie sa fie disponibila in ziua pentru care se va programa schimbarea de look.

Regulile sunt simple (si toate obligatorii) si am sa va invit si pe voi la un exercitiu de imaginatie:
  • sa zicem ca pentru o zi puteti schimba orice la par, tunsoare, culoare, lungime, iar dupa 24 de ore ati reveni la look-ul initial, ce ati alege? Poate o culoare nebuna, o tunsoare care v-a placut in mod special dar nu ati fi sigure ca v-ar sta bine, orice va trece prin cap. Lasati-mi un comentariu in care sa-mi spuneti ce ati incerca. Imi puteti lasa inclusiv link-uri catre poze, pentru ca stiu ca uneori o poza ajuta mult mai mult decat o descriere.
  • si nu uitati sa completati formularul Rafflecopter de mai jos.

Concursul se va desfasura in perioada 20-27 Iunie si voi alege castigatoarea in functie de raspunsurile voastre iar schimbarea de look va fi programata in saptamana 30 Iunie - 6 Iulie.

#concursbeauty #schimbaredelook #concursglamour

*pics via salon-glamour.ro, Google si xtremelashesstudio.com

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

26 comments:

  1. Eu mi-as face parul blond, dar un blond din acela platinat, l-as tunde cu breton intr-un bob si mi-as face curaj sa ma uit in oglinda! :)

    ReplyDelete
  2. Daca a doua zi as avea posibilitatea sa revin la forma "normala" a doua zi, atunci ca o schimbare de look mi-ar placea tare mult sa imi vopsesc parul roscat, tus mediu bob cu discrete "colturi" cam asa: http://www.pinterest.com/pin/115686284152556979/ .. eventual as putea adauga bucle lejere : http://www.pinterest.com/pin/115686284152080251/ ... Man, this girl is on fire!! Din pacate pentru mine, cred ca un astfel de look ar avantaja o persoana cu tenul deschis si cu ochi verzi sau albastrii..:(

    ReplyDelete
  3. poate un blond frumos sau un roscat mai indraznet :)

    ReplyDelete
  4. Eu m-as face un roscat intens, bob asimetric :D oricum presimt ca o sa am o middle-age crisis si o sa vin acasa asa intr-o zi :)) dar nu strica sa stiu cum mi-ar sta. Te pup!

    ReplyDelete
  5. De mult visez la un bob, dar mi-a fost mereu frica sa fac pasul asta! Da, as opta pentru un bob, dar culoare mea. Si daca mi-ar placea schimbarea respectiva, as opta pentru ea si dupa ce ar trece ziua! :D

    ReplyDelete
  6. In scurt timp, mai precis pe data de 4 iulie voi implini varsta de 26 de ani si mi-ar prinde mai mult decat foarte bine o zi de rasfat, o zi in care sa ma uit de tot si sa ma las pe mana specialistilor care cu siguranta vor avea grija ca noul look sa iasa perfect. Parul meu este de culoare inchisa, obisnuiesc sa-l vopsesc cu negru sau negru albastrui si nu am avut niciodata curajul sa-i schimb culoarea deoarece am auzit foarte multe mituri despre decolorare sau decapaj.. Mi-as dori o culoare mai calda, un ciocolatiu sau o castaniu insa nu pot scapa de negrul intens doar cu ajutorul unor specialisti. Ca si lungime, este mediu, putin filat numa' bun de indreptat cu placa de fiecare data. Si la acest aspect as vrea sa "umblu" putin, m-am saturat de instrumentul de indreptat la care ce-i drept apelez de mai bine de 2 ori pe saptamana fapt pentru care ma confrunt cu o cadere a a prului in masa, sa nu mai vorbesc de aspectul inbacsit pe care il are de fiecare data din cauza sprayurilor termice.. As prefera un look mai natural, un par putin indisciplinat cu bucle rebele si culoare calda care sa-mi puna in evidenta trasaturile, deoarece sa fiu sincera negrul mi se pare ca aspreste oarecum trasaturile, dand putin efect de imbatranire.. Daca as castiga acest minunat premiu, cu siguranta as opta si pe viitor pentru aceeasi culoare si tunsoare si nu as mai reveni niciodata la culoarea neagra pe care o am acum.. Pentru unghii as alege o culoare nude, deoarece la serviciu este mult mai ok sa ai unghiile vopsite intr-o culoare cat mai apropiata de culoarea naturala si sa nu iesi in evidenta prea mult cu vre-o culoare stridenta.. Iar daca tot e vorba de relaxare, pai relaxare sa fie.. Un masaj aticelulitic ar fi bine venit, deoarece sunt intr-o lupta continua cu kg in plus si aspectul de coaja de portocala.. Deci s-o facem !!! Ziua schimbarii de look este aproape !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna,

      Mersi pentru raspuns insa intrebarea nu era ce schimbare ai alege daca ai castiga ci o schimbare pe care poate nu ai avea curaj s-o faci, o schimbare pe care ai face-o doar daca ai sti ca dupa 24 de ore revii la look-ul initial.

      Delete
  7. Saptamana trecuta m-am tuns si aM cerut o tunsoare gen scurt in spate si mai lung in fata si rezultatul a fost exact pe dos, deci un dezastru total. Mama ce am mai plans cand m-am uitat in oglinda!!! Sa nu mai zicde reactia celor din jur. Acum....as vrea sa cred ca se mai poate repara ceva, ar fi o adevarata provocare pentru un hairstylist. Plus ca mi-as schimba si culoarea parului, din saten in blond platinat.



    Multumim pentru concurs!

    Anca I

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Anca,

      Mersi pentru raspuns dar intrebarea era ce ai schimba la parul tau, orice, daca dupa 24 ore ai putea reveni la look-ul initial.

      Delete
  8. Ce mi-ar placea mie sa incerc, daca nu as muri de frica: o tunsoare scurta... Ultima s-a lasat cu traume mari si chinuri in a lasa parul sa creasca, dar cred ca as avea curiozitatea sa vad cum imi sta cu parul scurt, cum nu l-am mai avut de 15 ani. Asa, daca a doua zi m-as trezi iar cu pletele lungi, as vrea sa fiu doar pentru o zi tunsa scurt si, eventual blonda. :))
    Si alta schimbare ceva mai realista, dar de care iarasi mi-e frica: sa-mi deschid culoarea parului. Practic, am mai incercat asta, insa cam pe cont propriu si fara mijloace prea dure, deci nu prea au avut efect. Mi-e si frica de decapaj sau decolorat ca de altceva, ca parul meu arat tare rau daca e stresat. Practic, mi-ar placea sa ma trezesc blondina pentru o zi si apoi sa decid eu daca raman asa sau nu.

    ReplyDelete
  9. Daca as putea sa schimb la mine ceva, mi-as face parul multicolor! Uite cam asa https://www.google.ro/search?q=multicolor+hair&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=8DenU8uyKKPi4QTEjICgCA&ved=0CBwQsAQ&biw=1366&bih=643#q=colorful+hair&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=vs9HSc6xIqcUkM%253A%3Bl_htB_We347R7M%3Bhttp%253A%252F%252F3.bp.blogspot.com%252F-q7HfZs7WnDk%252FTxI0AVJOscI%252FAAAAAAAAA5o%252Fczqb_Z9kT1U%252Fs1600%252Fcolorful%252Bhair.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.fashionsname.com%252F2012%252F01%252Fcolorful-hair-should-women-wear.html%3B500%3B393 !
    cred ca ar trece multa lume pe langa mine si nu m-ar recunoaste. daca tot vine ziua mea, mi-as face chiar atunci, sa nu fiu doar eu surprinsa de apropiati! :)) Sau mi-as face cea mai nebuna tunsoare, ceva pixie in genul asta https://www.google.ro/search?q=pixie+cut&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=gjinU9mhCcXTygPemYLoDQ&ved=0CB4QsAQ&biw=1366&bih=643#facrc=_&imgdii=_&imgrc=cmy2pF4vpgo97M%253A%3Bj7qaL1ZljDHOwM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.naturallycurly.com%252Fcurltalk%252Fattachments%252Fstraightening-relaxing%252F31830d1361468204-pixie-cuts-pixie-cut.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.naturallycurly.com%252Fcurltalk%252Fstraightening-relaxing%252F155329-pixie-cuts.html%3B800%3B981 :))
    multumesc de sansa!
    doamne, ce de idei!

    ReplyDelete
  10. Oooooo, da! Daca ar fi doar pentru 24 de ore clar as face niste schimbari radicale la look-ul meu. :)) ICred ca m-as tunde bob, l-as increti foarte tare si mi-as face niste suvite roscate.
    In realitate insa nu stiu daca as avea curajul sa ma tund asa de scurt avand in vedere ca am parul mediu spre lung. Cred ca mi-ar fi mila de el, insa o tunsoare cu siguranta imi trebuie pentru ca nu m-am mai tuns de multa vreme si tot aman momentul (nu stiu de ce, cred ca ma deprima putin salonul la care ma duc... intotdeauna acelasi).
    Din visul meu as pastra si suvitele, ma gandesc de multa vreme sa-mi fac, cred ca mi-ar sta bine :)
    Mi-ar placea totusi si sa ma las pe mainile specialistilor, imi place ideea de before and after si mi-ar placea ca rezultatul sa fie o surpriza placuta. Cu ceva ani in urma visam sa ajung pe scaunul Getei Voinea in emisiunea Geta Voinea Show pe care o prezenta la Euforia TV, dar bineinteles a ramas doar un vis. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am gasit o poza care pentru mine este wow. Mi-ar placea sa arat asa, macar pentru 24 de ore :D http://goo.gl/pR7dR8.
      Bafta tuturor :)

      Delete
  11. Pe mine ma tenteaza o schimbare de look mai cuminte, imi doresc ceva a la Catherine Deneuve http://lasdivinas1.files.wordpress.com/2012/09/catherine-deneuve-1.jpg
    Am parul deja foarte lung si i-as da o forma, insa nu as tunde mult din el :).

    ReplyDelete
  12. Pe mine m-ar tenta o tunsoare cum este Halle Bery.

    ReplyDelete
  13. http://m.fairywigs.com/images/pinfo/0/114/114724_1.jpg

    Eu una am parul lung natural,nevopsit si nu prea sunt deschisa la schimbari( practic zic,ca teoretic as umbla si cu creasta,dar nici un rasta n-as refuza) .Insa...asa mi-ar place sa incerc acel rosu si acea tunsoare din link-ul de mai sus,de numa-numa! Cred ca i-ar place foarte mult si prietenului meu,in mod sigur!
    Bafta tuturor!!

    ReplyDelete
  14. http://www.styleseye.com/wp-content/uploads/2012/04/Layered-bob-hairstyles-62.jpg?6bded7 aceasta este tunsoarea aleasa.

    ReplyDelete
  15. De cativa ani am culoare naturala - saten inchis si parul lung putin filat. Mi-ar placea sa imi mai deschid putin nuanta doar la varfuri sau niste suvite. Si imi doresc breton.
    http://www.beautyrevealed.ro/wp-content/uploads/2013/11/modele-breton-2014-1.jpg

    ReplyDelete
  16. De multe ori m-am gandit ce as face daca as fi pentru o zi invizibila, de exemplu, sau ce as face daca as avea puteri supraomenesti pentru o zi...insa niciodata nu m-am gandit ce schimbare de look as adopta.
    Este o intrebare buna si care mi-a dat de gandit, pentru ca fiind schimbare radicala de look doar pentru 24 ore, as putea iesi din zona mea de confort, si aici ma refer ca pentru o perioada buna de timp am avut acelasi look in ceea ce priveste culoarea parului si a tunsorii, si astfel as putea incerca ceva nonconformist care sa imi dea un aer special si totodata aparte.
    Nu sunt adepta schimbarilor, ci sunt mai linistita din acest p.d.v...ceea ce ma face sa par genul de persoana clasica si lipsita de initiative cand e vorba de aspectul fizic....insa nu e asa....doar m-am lasat prada "monotoniei" si nu am incercat nimic nou.
    Pentru ca inca sunt bruneta de foarte muuuuult timp, as incerca un ombre mov in degrade , pentru ca ador aceasta culoare si m-as vedea purtand-o fie si macar pentru o zi :))
    Exemplu: http://www.pinterest.com/pin/164944405077002294/
    Si daca ar fi sa imi schimb look-ul si sa adopt altul, in mod cert acum ar fi momentul, avand in vedere ca am inceput o alta etapa importanta a vitii mele....etapa ce "merita" sarbatorita cu ceva nou precum un look fresh, vesel si modern- o tunsoare noua si o culoare noua, care sa ma faca sa ma simt ca noua :)

    ReplyDelete
  17. Daca as putea sa imi fac o schimbare de look doar pentru 24h as alege ceva extravagant, ceva care sa iasa in evidenta de la prima privire. Intotdeauna mi-au placut roscatele si le-am admirat pe cele care au avut curajul sa se vopseasca asa. iar cel mai bun exemplu cred ca este Rihanna care mereu s-a evidentiat prin coafurile sale. ( https://www.google.ro/search?newwindow=1&biw=1517&bih=714&tbm=isch&sa=1&q=rihanna+roscata&oq=rihanna+roscata&gs_l=img.3..0l3.6221.7596.0.8321.8.4.0.4.4.0.152.519.0j4.4.0....0...1c.1.48.img..0.8.539.yNNUqRWI774#facrc=_&imgdii=_&imgrc=6VSpz5po0JELYM%253A%3B1xiC82OJxAbzZM%3Bhttp%253A%252F%252Fmedia.dcnews.ro%252Fimage%252F201108%252Fw670%252Frihanna-8.jpeg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.dcnews.ro%252Frihanna-cheltuieste-peste-14-000-de-dolari-pe-saptamana-pentru-ingrijirea-parului-vezi-cele-mai-tari-coafuri_91647.html%3B670%3B837 ).
    Momentan eu sunt satena iar parul meu este drept. Mi-ar placea o schimbare totala, sa am parul foarte cret, roscat aprins, sa fie lung si des, plin de volum, ceva care cu siguranta va sari in ochi. (http://www.google.ro/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fbodygeek.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F12%2FCoafura-pentru-par-lung-roscat-cu-bucle-mari-600x575.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fbodygeek.ro%2Fvezi-ce-coafuri-sunt-la-moda-in-anul-2014&h=575&w=600&tbnid=fcrgBdtQp0Lg3M%3A&zoom=1&docid=NKvceuDt1_HezM&ei=P82qU_aKC6nhywPe64HQDA&tbm=isch&ved=0CCUQMygHMAc&iact=rc&uact=3&dur=401&page=1&start=0&ndsp=32&biw=1517&bih=714 )
    Lasat pe spate sau prins in diferite coafuri, asta ar fi alegerea mea daca asa ceva ar fi posibil.

    ReplyDelete
  18. ANY POPOVICI Eu as scimba culoarea si tunsoarea!

    ReplyDelete
  19. Cu siguranta daca as castiga as schimba atat culoarea cat si tunsoarea! Merci anticipat!

    ReplyDelete
  20. Buna, superb concurs, multumim pt aceasta ocazie, eu daca as putea sa-mi schimb look-ul asa as vrea sa arat.
    http://www.cromatika.info/red-ombre-hair-tumblr/red-ombre-hair-tumblr-bovnkcw/
    imi doresc de mult timp un par ombre :D, nu stiu daca mi l-as vopsi roscat, insa suvite blonde da, as fi f fericita , si multumita daca as castiga acest concurs.

    ReplyDelete
  21. Ce concurs frumos! M-ai facut sa visez. Daca as putea face o schimbare pentru o zi mi-as face de cap. Nici nu stiu exact ce as alege. Imi trece prin cap tot ce mi-am dorit vreodata, tot ce mi-a placut in reviste, la vedete pe covorul rosu, tot ce n-am avut curajul sa incerc. Fiindca la mine curajul e o problema. De la Marilyn Monroe pana la Katy Perry vopsita mov [ http://1.bp.blogspot.com/-fHliT0reh_8/T8DGcJF0UXI/AAAAAAAAB5g/7b5-LDZhzRY/s1600/Katy+perry1.jpg ]

    Imi plac mult lookurile lui Meg Ryan. Asta poate si fiindca se apropie de mine. Are un stil lejer.
    [ http://www.hair-styles.org/meg-ryan-picture-029.jpg ]
    [ http://slodive.com/wp-content/uploads/2012/07/meg-ryan-hairstyles/hairstyle.jpg ]
    [ http://www.ukhairdressers.com/star_gallery/hairstyles/008/2.jpg ]
    Par scurt, lung, cret, drept, toate ii stau minunat, dar asta as incerca eu! [http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/91/6e/da/916eda78132d3d0983b43fa3cda36b88.jpg ]
    Un pixie cret si blond! Cum n-am fost niciodata. De mica am avut parul lung, era bucuria mamei sa mi-l aranjeze si sa ma moteze mereu. Am crescut asa si o singura data m-am revoltat, insa nu atat de rau incat sa-l scurtez mai sus de umeri. De pixie deci n-am avut curaj niciodata. Cred ca nici n-o sa am. Poate si fiindca nu sunt convinsa ca mi-ar sta bine. De culoare, nici nu mai vorbesc. Frica de esec m-a batut de fiecare data, asa ca mai mult de suvite blonde nu am avut. (in directia asta, a blondului :D)

    Am trecut de-a lungul timpului prin suvite mai blonde, mai roscate, de la satena am devenit mai brunetica, dar cam atat. Fara schimbari majore. Daca in cele 24 de ore nu as alege tunsoarea lui Meg, de care ma simt totusi mai apropiata, m-as duce fix pe latura opusa, la o femeie pe care o consider definitia rafinamentului. Ea e: [ http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Marc+Jacobs+Spring+2007+Arrivals+aGwI7sIXx19l.jpg ] , Dita von Teese. Atat de feminina ca o ador! 24 de ore as vrea si eu parul ei negru ca abanosul care in permanenta e coafat perfect. Si daca-mi da si din eleganta ei e minunat! :D
    Asa! [ http://www2.pictures.fp.zimbio.com/Dita+Von+Teese+Wonderbra+Launch+0qNN8IO9p99l.jpg ]

    Cred ca am cam exagerat cu pozele, nu sunt eu de vina, tema concursului :D

    ReplyDelete
  22. Buna,
    Imi doresc tare mult sa imi schimb nuanta parului. M-as face roscata,spre exemplu cum este Elena Gheorghe, dar cred ca nu am destul curaj, iar datorita exercitiului de imaginatie, pe care l-ati propus, m-am inaginat deja roscata.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram