Noutati Paula's Choice 2014 + swatch The Nude Mattes

RO: Cu ocazia evenimentului de ieri, am aflat si calendarul de lansari pe 2014 pentru Paula's Choice iar cum acestea se anunta extrem, dar extrem de interesante, am vrut neaparat sa vi le prezint.

Dar inainte de a trece la ele trebuie sa aveti in vedere faptul ca acest calendar este valabil pentru lansarile din SUA iar pentru Europa mai trebuie sa adaugati o luna, doua ca sa va faceti o idee asupra datei la acre vor fi disponile.

Ianuarie:
  • SunKissed Custon Color Bronzer - disponibil deja in Romania
Februarie
  • RESIST Instant Smoothing Satin Finish Powder - o pudra ai carei pigmenti nu accentueaza aspectul ridurilor, deja disponibila in Romania
  • 2 noi nuante pentru RESIST Instant Smoothing Anti-Aging Foundation
Martie: 
  • The Nude Mattes Eyeshadow Palette - disponibila in Romania
Aprilie:
  • SUN 365 Self-Tanning Foam - disponibila in Romania
Mai:
  • SUN 365 Self-Tanning Concentrate - pigment pe care il poti adauga in crema hidratanta (fie de corp sau fata) pentru a-ti crea propria lotiune autobronzanta dupa dorintele si preferintele tale
  • CLINICAL 1% Retinol Treatment - o bijuterie, iar efectele retinolului in aceasta concentratie sunt comparabile cu cele ale Retin-A-ului 
Iunie
  • CLEAR Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF30 - ultra-light este o descriere excelenta pentru textura acestui produs, nici nu-l simti
  • PC4MEN - o gama pentru barbati foarte simpla conceputa avand in vedere preferintele barbatilor in ceea ce priveste produsele de ingrijire: multi cauta inscriptia "for men" pe ambalaj, vor ceva simplu, fara denumiri complicate, fara tipuri de ten si vor indicatii clare pentru folosirea produsului (ce e, cand il aplici). Eu sunt de parerea ca daca un barbat ar vedea aceste produse pe rafturile din magazine, sigur i-ar atrage atentia. :)
  • MegaLength Lash-Extending Mascara
Toamna 2014 "sneak peek"
  • noi produse RESIST pentru tenul gras
  • tratament unic pentru keratosis pilaris
  • o noua crema RESIST pentru tenul normal spre uscat
  • "Booster treatment" pentru cei cu piele uscata, sensibila (suna foarte bine)
  • O noua paleta de farduri de ochi, "matte + glam", editie limitata de sarbatori
Si, o ultima noutate ar fi faptul ca Bryan ne-a spus ca reformuleaza serumul C15 SuperBooster astfel incat sa se incadreze in legislatia europeana si astfel sa-l lanseze in Europa.

Va las cu pozele acum, pe cele cu ingrediente si swatch le-am lasat destul de mari asa ca puteti da click pe ele pentru a le vedea la marimea originala.











Produsele Paula's Choice sunt disponibile pe site-ul Paula's Choice Romania. Deci tot acolo veti gasi noutatile, pe masura ce vor ajunge in Romania.

Ce noutati va tenteaza?

Pe mine serul cu retinol, produsele barbatesti (pentru el) si recunosc ca noul produs cu SPF are o consistenta minunata. Ah, si SUN 365 Concentrate, foarte misto ideea lui.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. Pare cam prafoasa paleta de nudeuri. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca prafoasa chiar nu mi s-a parut, doar ca am exagerat eu cu Onyx si Pink Sugar care sunt al dracu de pigmentate :)

      Delete
  2. Cat de fain suna acest eveniment! Bravo, cred ca a fost ceva deosebit sa participi :)
    SPF-ul Clear suna genial! Pacat ca abia la toamna va fi potrivit. Au scos foarte multe produse in ultimul an si vad ca o tin in aceeasi nota. Au ajuns la o varietate foarte mare din fiecare tip de produs si e tot mai evident ca punctul lor slab e protectia solara rezistenta la apa - o singura varianta :( N-au zis nimic despre asta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ba da, tocmai iti raspundeam la comentariu in cealalta parte. :)

      "Yanna, am revenit cu raspunsul la intrebarea ta. Din pacate nu au in plan niciun produs cu SPF50 si mi-a explicat ca e destul de greu sa ajungi la un SPF atat de mare iar acesta sa se simta placut pe ten. Din pacate nici Tinosorb M si S nu sunt aprobate in SUA, filtre promitatoare"

      Deci, imi pare rau, te inteleg perfect, si eu sunt in cautarea unui spf50 pana in vara. Bioderma ABCDerm SPF50 ai incercat? Daca treci peste faptul ca te albeste si daca tenul tau nu reactioneaza la filtrele fizice, este un spf foarte bun pentru tenul gras.

      Delete
    2. Nu observasem, mersi mult ca ai intrebat! Pacat....si SPF mai mic de-ar fi, doar sa fie water resistent. Sunt pe beautypedia astfel de produse laudate pentru textura, dar cu iritanti (care nu ajuta cu nimic in formula). Deci inclin sa cred ca se poate. Iar echipa PC totusi a facut minuni la capitolul SPF-uri, cu produsele reformulate sau aparute in ultimii 2 ani, deci au experienta in a crea texturi deosebite.
      Nope, l-am cumparat cand a aparut si a fost groaznic in cazul meu din toate punctele de vedere :( Asta e, mai caut.

      Delete
  3. Vad ca esti tare incantata. :)
    Nu pot sa nu observ ambalajul tratamentului CLINICAL 1% Retinol Treatment care mi se pare identic cu cel al serumului de la Sarah Chapman. :) Oricum pare interesant produsul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ai dreptate, dar oricum ei au avut ani buni sistemul asta airless la Clear Skin Hydrator. ;)

      Delete
  4. Pigmentul ala suna atat de bineee :D Mai ales ca nu sunt fan stat ca placinta la plaja, asta e perfect pentru un sun glow-ish type of thing :))
    Hmm..m-ar tenta si serul cu retinol. Eu am folosit Intensive wrinkle bla bla si mi-a placut (s-a terminat mostra si am simtit ca se rupe o bucatica din mine de suparare..)

    Legat de crema cu SPF - eu o folosesc pe cea cu factor 50 tot de la ei si nu am nicio problema cu ea; o folosesc inclusiv in zona ochilor. Nu am incercat altceva si nici nu o s-o fac pentru ca toate celelalte mi-au lasat filtru alb si tenul lipicios, imbacsit..bleah. Asta imi place super mult. Mi-ar fi placut un gramaj un pic mai mic :)), dar o sa o folosesc si pe corp ca sa nu o arunc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu sunt fana bronzare naturala iar dupa ce am ascultat-o pe Paula, nici ca-mi mia vine sa fac asta so tanning is the way to go. :)

      Foarte misto ca ti-ai gasit ceva, ca o suporti atat de bine, inclusiv in zona ochilo.

      Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram