Saptamana L'Oreal #2: Sublime Soft Calming Gel-cream Wash


RO: Ieri nu am apucat sa mai postez nimic dar, azi vin cu al doilea articol din serie. Apropo, puteti urmari hashtag-ul #saptamanaloreal pentru a vedea usor tot ce postez  legat de micul meu proiect.

Pentru ca am vrut sa existe varietate, astazi am sa va vorbesc despre un produs de ingrijire si chiar unul L'Oreal Paris: gelul de curatare Sublime Soft Calming Gel-cream Wash.

Gama Sublime Soft s-a remarcat repede datorita lotiunii micelare care face parte din gama (si pentru care gasiti un review pe blog) insa nici gelul de curatare nu a fost de ignorat pentru ca este un produs bine formulat si accesibil.

Un tub are 150 ml iar ambalajul este foarte practic, produsul se dozeaza excelent si poti vedea cat produs mai ai in tub pentru ca partea roz nu este opaca.

In ceea ce priveste consistenta si mirosul, imi aduce aminte de gelul de curatare Eucerin, un produs destul de cunoscut si iubit. Gelul de curatare Sublime Soft e destul de lichid insa destul de cremos incat sa nu ti se scurga printre degete, nu face multa spuma dar o cantitate mica e de-ajuns si este foarte spornic si mi s-a parut destul de bland cu tenul meu. L-am folosit in perioada rece dar nu am simtit ca mi-ar usca tenul si nu mi-a cauzat nicio iritatie sau neplacere.

Mi-a placut mult, curata bine dar e bland, bine formulat, il gasiti in supermarket si costa in jur de 20 si ceva de lei. E deja al treilea produs L'Oreal Paris adresat demachierii care mi-a placut si l-as mai cumpara insa momentan incerc sa ma hotarasc ce sa mai incerc si pana cand ma hotarasc, am revenit la spuma de curatare Boots Simply Sensitive.




Produs L'Oreal Sublime Soft Calming Gel-Cream Wash
Textura
gel
Cantitate
150 ml 
Expira  12 luni de la deschidere

Ingrediente  Aqua (water), glycerin, disodium cocoamphodiacetate, coco-betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, sodium laureth sulfate, glycol distearate, acrylates copolymer, citric acid, PEG-55 propylene glycol oleate, PEG-75 shea butter glycerides, polyquaternium-7, PPG-5-ceteth-20, propylene glycol, sodium benzoate, sodium chloride, sodium hidroxide.

 Rezumat+ accesibil
+ bine-formulat
+ bland cu tenul dar eficient
+ spornic

 Pret 20-25 lei
 Unde cumpar magazinele care comercializeaza produse L'Oreal
Rating:

Ati incercat gelul de curatare Sublime Soft?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. Nici ca putea veni intr-un moment mai bun. Spuma de la Balea e pe terminate si mai voiam un produs cu care sa o alternez, mai ales ca am citit la Caroline Hirons ca spumele nu sunt recomandate pt ca alcalinizeaza tenulor smth like that. E pe site-ul ei in dreapta Cleanse Cheat Sheat :D. Iar cum deja iubesc lotiunea micelara de la L'Oreal, gelul e pe lista si il voi lua la urmatoatea vizita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm...allow me to be skeptical... Anyways, ma bucur ca ti-a fost de ajutor articolul meu. :D Pup :*

      Delete
  2. Nu, parcă sunt urmărită de un blestem :)) De fiecare dată când merg în magazine, nu mai e la raft. Râmân și eu fără Boots în foarte curând și gelul ăsta e fix ce vreau să încerc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) Atunci iti tin pumnii ca la urmatoarea vizita s-o gasesti la raft. Pup :*

      Delete
  3. Total de acord cu parerea ta, si mie imi place mult. Momentan il alternez cu un alt gel de curatare, acesta a ramas doar seara (dupa cum scriam si in ultimul articol), dar imi place foarte mult. La mine a fost tare complicat sa-l gasesc, in supermarketurile din Bacau nu exista nici in noiembrie, cand l-am luat eu in final din Bucuresti, si nici acum nu e, ca l-am tot urmarit... Nowhere to be found.

    ReplyDelete
  4. Pentru ce tipuri de ten este?
    A revenit spuma Boots? Parca disparuse..

    ReplyDelete
    Replies
    1. As zice pt orice tip d eten mai putin cele uscate, s-ar putea ca textura de gel sa nu fie tocmai placuta. Nu, nu a revenit spuma Boots, din pacate, o iau din Anglia.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram