Parfumuri essence


RO: Atunci cand Essence a lansat parfumuri si atunci cand acestea au aparut si in Romania tin minte ca m-am dus si le-am luat pe rand la mirosit si totusi, la momentul respectiv nu m-a impresionat niciunul asa ca am incheiat subiectul si nu m-am mai uitat la parfumurile lor. Insa lucrurile aveau sa se schimbe in Decembrie 2013, la evenimentul de Craciun organizat de essence pentru bloggerite. Avand parfumurile la indemana, le-am luat, le-am mirosit si...supriza! Am dat peste unul care mi-a placut. Nu inteleg ce s-a schimbat intre timp pentru ca sunt singura ca am mirosit acelasi parfum si prima oara. Apoi am mai descoperit inca unul care mi-a placut, iar azi voiam sa va povestesc putin despre amandoua.


Primul dintre cele doua este Like a million miles away care mi-a atras atentia pentru ca mi s-a parut ca seamana cu Givenchy Very Irresistable, cel putin initial. Sa va spun si notele parfumului:
  • note de varf: mango, mandarina grapefruit
  • note de mijloc: pruna, trandafir, praline
  • note de baza: mosc, vanilie, cedru
Imediat dupa ce aplicati parfumul, este dulceag si totusi notele citrice se simt foarte si-i dau o nota mai proaspata, parca nu este atat de greoi ca un parfum dulce de la inceput. La scurt timp isi face simtita prezenta trandafirul, probabil "vinovatul" pentru asemanarea cu Very Irresistable. Desi notele de varf si mijloc se simt foarte bine si le-am putut identifica usor, atunci cand ajunge la cele de baza, nu am reusit sa simt vanilia, tind sa cred ca moscul si cedrul o acapareaza si nu sunt tocmai pe placul meu, desi atunci cand l-am purtat nu m-au deranjat tocmai pentru ca .


Al doilea parfum care m-a cucerit este Like the party of my life:
  • note de varf: lamaie, portocala, caisa, zambila, lacramioare
  • note de mijloc: osmanthus, iasomie, trandafir, violeta
  • note de baza: vanilie, mosc, santal, cedru
Mi se pare mai dulce decat LAMMA iar pe masura ce-l port nu mi se pare ca mirosul se schimba prea mult. Initial, notele florale se simt destul de bine iar pe cele citrice nu le simt absolut deloc, fata de precedentul parfum. Iar vanilia o simt inca de la inceput, este una dintre notele mele preferate intr-un parfum, as spune ca din cauza ei mi-a placut parfumul. Pe parcurs, incep sa simt si trandafirul dar notele florale nu persista mult si pe masura ce-l port, ramane doar un miros dulce. Moscul si notele lemnoase isi fac si ele simtite prezenta insa nu sunt atat de puternice, vanilia domina. Daca parfumurile dulci nu se numara printre preferatele voastre, nu v-il recomand. :)

Toate parfumurile Essence se gasesc in varianta de 50 ml, ca sticla mea de Like a million miles away, sau in varianta travel-size, de 10 ml (numai bun de tinut in geanta), cum este cea de Like The party of my life, ceea ce mi se pare o idee foarte buna. Ce le doua parfumuri nu sunt singurele disponibile, mai sunt alte cateva variante. Aici am gasit toata gama si puteti vedea inclusiv notele parfumurilor iar in poza de mai jos am pus parfumurile disponibile in Romania.


Ce am observat la ambele parfumuri este faptul ca nu tin foarte mult pe mine insa va recomand ca inainte de a cumpara orice parfum, sa-l incercati, sa vedeti cum se comporta in timp, in functie de pH-ul pielii si abia apoi sa va hotarati daca il cumparati sau nu. 

Ati incercat vreunul dintre parfumurile Essence?


Later edit: Am aflat si toate magazinele in care puteti gasi parfumurile essence: Andor (Piata Rahova), Beauty Mania Botosani, Miruna Roman, PFA Dinu Sanda Cernavoda, Ralfserv Com (Bucuresti, vis-à-vis de Mega Image-ul de la Piata 1 Mai), Stadiclar 9complex Bug Berceni), Top Lady (complex Prosper Plaza), Trendy Style Cluj, Victris Galati.

Dar si online, pe:

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. chiar eram curioasa, o sa cumpar si eu dupa ce consum e am!

    ReplyDelete
  2. Inca nu le-am mirosit si sunt curioasa :D Plus ca sticlutele sunt tare...vesele :)) :*

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna ziua,
      Reclama pe acest blog se plateste, nu se face pe spatele muncii mele.

      Delete
  4. eu am candy shop, la inceput nu mi-a placut cine stie ce ,, dar acum sunt indragostita de acest parfum,,, as vrea sa le incerc pe toate :))) love essence.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram