Doua teste utile de la Ferlidona

RO: In Ianuarie, cei de la Actavis au lansat pe piata romaneasca gama de produse Ferlidona, o gama de produse adresate femeilor

FrumuseÈ›ea vine din interior iar starea de bine a corpului are un impact semnificativ asupra feminității. Produsele din gama Ferlidona sunt destinate femeilor care au grijă de ele, care își doresc o familie È™i vor să fie informate cu privire la sănătatea lor” a declarat Laura Dan - OTC Manager Actavis.

Desi a trecut ceva timp de la eveniment, daca tot este inca ziua femeii si cu aceste vorbe in minte am vrut neaparat sa va prezint 2 produse ce fac parte din gama Ferlidona si care se adreseaza tututor femeilor, indiferent daca planuiti sa va mariti familia sau nu.


Primul este Ferlidona Test pentru infectiile tractului urinar, acestea fiind foarte frecvente printre femei. Testul de tip banda depisteaza prezenta in urina a proteinelor, leucocitelor si nitritilor, simptome ale unei posibile infectii (desi pot exista si alte cauze ale prezentei lor), e foarte usor de efectuat, il faci acasa, obtii rezultatul in 5-10 minute  iar in caz ca este pozitiv, stii ca trebuie sa faci o vizita la medic pentru confirmarea diagnosticului si prescrierea tratamentului.

Ferlidona Test pentru infecţiile tractului urinar asigură o identificare calitativă aunei posibile infecţii urinare prindetectarea în urină a prezenţeiproteinelor, nitriţilor şi leucocitelor.Rezultatele testării au demonstrat undiagnostic cu sensibilitate şi specificitate de 100%.

Celalalt produs de care voiam sa va spun este Ferlidona Test pentru pH vaginal facut pentru a depista vaginoza bacteriana, o afectiune cu care fiecare dintre noi se loveste, macar o data. Atunci cand apare o modificare a pH-ului, se creeaza un mediu propice inmultirii bacteriilor iar cea mai familiara reactie este secretia vaginala anormala.

Ferlidona Test pentru pH vaginal este un dispozitiv medical de diagnosticare, care măsoară pH-ul vaginal printr-o manevră rapidă, simplă şi nedureroasă. Ajută femeile să depisteze dezechilibrele mediului vaginal.

Mi se par doua produse foarte utile si imediat ce simtiti ceva in neregula, va puteti testa. Nu inclocuiesc vizita la medic dar stiu ca nu puteti ajunge una-doua la medic, imediat dupa ce apar suspiciunile, pentru ca pana la urma depindem de programul doctorului, programari, serviciu s.a.m.d.


Produsele sunt disponibile in farmacii iar gama mai cuprinde si:
  • Test de ovulatie
  • Test de sarcina
  • Acid folic cu vitamine

Vi se par practice aceste doua teste? Veti apela la ele in cazul in care apar simptome care indica aparitia unei infectii urinare sau vaginale?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. Chiar mi se par utile astfel de teste, deoarece stii sigur daca trebuie sa te prezinti urgent la doctor. Ma bucur ca fost lansat pe piata si astfel femeile nu mai au scuze pentru ca nu merg la doctor la timp :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram