T*I*S: Max Factor


RO: Max Factor are in portofliu cateva rimeluri apreciate si laudate precum 2000 Calorie, Clump Defy, False Lash Effect si iata ca acum vine cu un nou rimel si un nou concept (daca nu ma insel).

Rimelul se aplica in 2 etape si are 2 formule si aplicatoare diferite: o baza care adauga volum si lacul care finiseaza si da genelor o nuanta  de negru-intens. Si spun ca este un concept nou pentru ca celelalte rimeluri cu 2 capete, sau in doua etape, aveau acea formula alba si eventual cu fibre (care nu faceau decat sa ajunga in top coat), insa baza rimelului Max Factor nu este asa, deci daca vreti puteti folosi baza fara top coat.

Inspirati din procesul de productie al produselor de lux din piele, oamenii de stiinta de la Max Factor au descoperit ca secretul volumului cu adevarat extraordinar este lacuirea – exact ca in cazul pielii. Pielea lacuita este creata prin acoperirea bucatii de piele tabacita cu o solutie acrilica. Pe masura ce acrilul se usuca, negrul devine din ce in ce mai intens iar suprafata devine mai fina, mai rezistenta si mult mai flexibila, prezentand o finisare intensa. Numai anumite tipuri superioare de piele pot fi supuse acestui proces de lacuire, pe cand texturile mai dure pot capata crapaturi in urma procesului.
Acelasi lucru este valabil si in cazul mascara – aplicarea lacului negru deasupra unei formule pentru volum inferioare nu ar face decat eventual sa reduca, in loc de a amplifica, efectul de volum, intrucat lacul ar putea, de fapt, sublinia imperfectiunile formulei. De aceea este atat de importanta o baza pentru volum de foarte buna calitate – ea creaza fundatia pe care lacul urmeaza sa construiasca senzationalul: volum, finisare, intensitate si rezistenta.

Cum se aplica? Baza (pas 1) – VOLUM EXTREM: Formula pentru ingrosarea genelor contine ceara, pigmenti de culoare inchisa si sfere pentru volum, pentru o finisare superioara si extra-volum de mare impact.  Pe langa aceasta, cea mai mare perie din portofoliu este menita sa asigure volumul maxim.Top coat (pas 2) – LAC INTENSIFICATOR: Pasul 2, lacul negru intens pentru finisare, are o formula mai subtire decat baza pentru volum, ceea ce-i asigura alunecarea mai usoara pe suprafata genelor. Datorita micro-texturii pentru volum a bazei, lacul pentru finisare acopera genele de la radacina pana la varf, ceea ce inseamna ca poti avea finisarea negru-intens, stralucitoare, fara a fi nevoie sa inlaturi sau sa distrugi stratul pentru volum de dedesubt. Formula pe baza de gel contribuie, de asemenea, la ingrosarea genelor si la rezistenta lor indelungata. Motiv pentru care excesul este cuvantul de baza pentru acest nou produs. 

Cum se demachiaza? Daca ati folosit doar baza se poate da jos cu orice demachiant dar daca ati folosit si top coat-ul va fi mai usor cu un demachiant special pentru produsele rezistente.

Chiar zilele trecute am vazut rimelul in actiune intr-un videoclip pe Youtube insa, zau daca-mi aduc aminte la cine si am ramas destul de intrigata atunci cand l-am vazut si ma bucur ca o sa am ocazia sa-l incerc pe propriile gene.

Lansarea rimelului vine insotita de Excess Impact Longwear Eyeliner iar produsele se vor gasi in magazine incepand de pe 1 februarie 2014.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Atatea lansari sunt in ultimul timp ca nu pot tine pasul si as vrea sa le incerc pe toate sau aproape toate dar nu reusesc, la unele le voi zice ca nu am ce face. Inca nu stiu daca si acst rimel va intra in acea categorie mai ales ca momentan nu e necesar :D dar voi mai vedea si cu bugetul cum voi sta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu mai tin pasul cu toate, s-au adunat toate in perioada asta :))

      Delete
  2. fain, unul dintre rimelurile mele preferate e tot de la Max Factor, 2000 Calorie, dar e mai vechi si nu se mai prea gaseste. l-as incerca si pe asta totusi cand termin ce rimeluri mai am. :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, ca tot scriam la inceput ca e unul dintre cele populare, in DM l-am mai vazut si l-au mai bagat din cand in cand la oferta. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram