The perfect palette tag #2

Nu am mai facut o leapsa misto de secole si chiar imi era dor de una, asa ca atunci cand am vazut la Mada ca exista o noua versiune a lepsei The perfect palette, cu intrebari diferite, am zis ca trebuie sa ma ocup de articol intr-un weekend.

1. Ce ai prefera sa gasesti intr-o paleta? O pensula, un eyeliner sau nimic?


Imi plac paletele care au pensule, mai ales paletele mai scumpe pentru ca in general si pensulele sunt de buna calitate in acest caz, asa cum e cu paletele Naked. Chiar m-am bucurat ca am prins a doua varianta de Naked 1 care avea atat pensula, si nu creionul cu doua capete, dar si Primer Potion in varianta travel, nu cum sunt acum mostre. Dar si daca se intampla sa nu aiba nimic, nu as spune ca ma deranjeaza.


2. O paleta la care ai atins tavita. (hit pan)


Aveam deja raspunsul scris si va ziceam ca nu am nicio astfel de paleta dupa care am revazut pozele de la tag-ul anterior si mi-am adus aminte ca am o paleta in care am atind fundul unei pastile: Sleek Au Naturel. Am folosit atat de mult nuanta Bark pentru sprancene incat am ajuns la fundul pastilei

3. Paleta Naked favorita


Prima Naked este in continuare preferata mea, chiar daca acum o am si pe 3. Imi plac mult nuantele pe care le contine, fardurile sunt de o calitate exceptionala si de aceea am si stat atata timp doar cu 1. As mai mentiona totusi si Naked Basics. As zice ca se incadreaza si ea in categoria de Naked si iar e o paleta pe care o ador, la fel de mult ca Naked 1.



4. Paleta editie limitata sau editie de sarbatoare favorita


In general nu ma arunc la palete in editii limitate sau de sarbatori, am doua totusi, una Sephora si una The Body Shop dar nu-mi place in mod special niciuna dintre cele doua.

5. O paleta pe care ai recumpara-o sau ai vrea sa ai un back-up


Desi v-am zis mai sus cat iubesc Naked 1, daca ar fi sa aleg acum o paleta pe care s-o iau din nou, as alege Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar fara sa stau pe ganduri. Mi se pare o paleta foarte versatila si imi plac foarte mult nuantele pe care le are, ai culori mai reci, inclusiv doua pe care le poti folosi pentru sprancene, culori calde, iluminatorul Butter Pecan este preferatul meu pentru ten si mi-ar placea sa stiu ca am rezerva.


6. O nuanta de fard care ai vrea sa se vanda individual


Tocmai ce va ziceam mai sus: Butter Pecan din semi-Sweet Chocolate Bar. Este un iluminator atat de misto, cu textura atat de matasoasa la atingere si o culoare intensa. Il ador. Poza nu-i face dreptate dar il puteti vedea in actiune aici. Iar dupa el cred ca ar fi Molasses Chip sau Satin Sheets din Chocolate Bon Bons. Molasses Chip arata atat de bine pe pleoapa iar textura lui este nemaipomenita iar Satin Sheets este usor duo-chrome, intre auriu si un roz foarte subtil, mi s-a parut o culoare foarte interesanta.


7. O intrebare la alegere din primul Perfect Palette Tag - Cele mai bune denumiri de farduri


Dintre toate raspunsurile date in prima leapsa, as schimba acum raspunsul doar la aceasta si bineinteles ca acum as opta pentru Too Faced. Urban Decay are denumiri interesante, kinky, care se potrivesc de minune in conceptul Naked insa Too Faced au denumiri mai jucause care in acelasi timp reflecta si nuanta fardului. Sunt destul de renumiti pentru denumirile lor insa atunci cand am facut Perfect Palette Tag nu aveam inca nicio paleta Too Faced.


8. Paleta pe care ai recomanda-o unei prietene


Aici depinde de situatie. Daca e cineva care cauta o paleta buna la toate, as recomanda (de fapt chiar am recomandat) Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar. Stiu ca o mentiona a nu stiu cata oara aici dar m-a impresionat si imi place la nebunie paleta. Dar daca e cineva care nu foloseste foarte multe culori si prefera fardurile mate, as recomanda Naked 2 Basics pentru ca mi se pare mai echilibrata ca nuante fata de Naked Basics. Mi se pare mult mai greu sa gasesti farduri mate bune, care sa nu fie prafoase dar culoarea sa fie intensa, sa se difuzeze usor si sa nu se aplice "patchy" iar cele din Naked Basics, cel putin, sunt unele foarte misto.


9. Seria de palete preferata


Too Faced Chocolate. Mi se par mai versatile ca Naked-urile in ceea ce priveste selectia de farduri dintr-o paleta, au mai multe culori, calitatea este foarte buna iar ambalajul este practic si rezistent (si mai bun ca cel pe care-l are UD Naked 3).


Pe final as vrea sa pasez aceasta leapsa mai departe si le nominalizez pe Andreea, Adina, Adina Meg, Delia, Ioana si Cristina.


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. Foarte frumoase nuantele alese de tine! Si eu cred ca as prefera sa primesc o pensula buna la o paleta de machiaj, uneori ma amuz cand vad buretei pe acolo, mai degraba nimic.

    ReplyDelete
  2. Acum m-ai pus pe gânduri cu paletele de la Too Faced.

    ReplyDelete
  3. Cum am ratat eu leapsa asta? :((
    Ma pun pe treaba in prima zi cu soare!

    ReplyDelete
  4. Salut! Eu am chocolate bar si sunt hotarata sa renunt la toate fardurile vechi. Sunt cei mai bine investiti bani facuti de mine in ultimul timp. Imi place la nebunie. Si evit sephora pt ca imi vine sa mai cumpar una :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...good one! :)) Si mie mi se par o investitie excelenta paletele Chocolate Bar, mai ales pentru iubitoarele de farduri de neutre. Pup :*

      Delete
    2. Cand putem vedea un 'get ready with me'? Un video inregistrat. Cred ca sunt multe fete interesate sa vada cum folosesti paletele. Te asigur ca vei avea succes garantat.

      Delete
    3. Nu cred ca voi face un GRWM prea curand. In ultima vreme am preferat sa ma axez mai mult pe blog iar un GRWM imi ia cu atat mai mult sa filmez ca sa ma asigur ca totul se vede bine si clar. Dar am doua tutoriale in care folosesc Semi-Sweet Chocolate Bar ( https://www.youtube.com/watch?v=90Svqnu_hcM si https://www.youtube.com/watch?v=aFvPBoMrwmI) iar pe blog am realizat doua machiaje cu Naked 3 in care am detaliat pasii: http://sihayaslovelyworld.blogspot.ro/2016/02/machiaj-valentines-day-urban-decay-naked3.html.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram