Sampoane uscate: Batiste XXL, Medium&Brunette si Wella EIMI Dry me


Anul trecut va povesteam ce revelatie au fost pentru mine sampoanele uscate Batiste, pentru ca pana anul trecut nu incercasem niciunul. Dar cum Hello Free Z One Discount este destul de aproape de mine si cum preturile lor pentru sampoanele Batiste sunt foarte bune nu am rezistat tentatiei si am tot luat diferite variante. Din curiozitate am vrut sa incerc cat mai multe dintre ele asa ca pana acum am luat de fiecare data altceva.

V-am povestit deja mai pe larg despre variantele Original si Blush,si in Preferatele lunii Octombrie despre varianta tropical iar la ultima vizita la HFZOD am ales sa iau variantele XXL Volume si Medium & Brunette.


Dintre cele doua variante, eram super curioasa sa vad cum este cel XXL Volume, voiam de mult sa-l incerc dar prima oara cand am luat Batiste nu-l aveau. Iar pe cat de mare era curiozitatea, pe atat de mare a fost dezamagirea atunci cand l-am folosit pentru prima data. Sigur, parul avea semnificativ mai mult volum si nu obtinusem un rezultat atat de bun cu niciuna dintre variantele incercate anterior, si-a facut si treaba absorband sebumul de la radacina insa atunci cand am bagat mainile in par pentru a masa radacina mi-am simtit parul sarmos, teapan si incarcat. Abia am putut sa-l pieptan dupa ce am folosit produsul si nu mi-a placut deloc senzatia asa ca de atunci nu l-am mai folosit. Prefer sa folosesc doua produse separate, sampon uscat si fixativ, pentru ca fixativele pe care le folosesc si care-mi plac sunt acelea care nu incarca parul, chiar daca aplici mai mult.


Din fericire pentru parul meu, pe langa Volume XXL luasem si varianta Medium&Brunette pentru ca voiam sa vad cum sunt variantele colorate comparativ cu celelalte. Din punct de vedere al rezultatelor obtinute, mi se pare la fel ca variantele Original si Tropical, absoarbe bine sebumul de la radacina si reimprospateaza parul si ii da putin volum dar nu atat de mult ca XXL. In ceea ce priveste culoarea, nu este foarte intensa si daca aplicam putin chiar nu se vedea nimic la radacina insa daca aplicam o cantitate mai mare deja incepea sa devina tot mai alb. Deci as spune ca "a hint of color" e o descriere foarte buna.


Apoi, pe langa cele doua variante Batiste, am inecrcat recent si samponul uscate Wella EIMI Dry Me pe care l-am mentionat si in ultima postare Ins&Outs. Iar dintre toate sampoanele uscate incercat ede mine pana acum, acesta este preferatul meu. Ceea ce imi place este faptul ca reuseste sa imbine cateva aspecte pe care le-am gasit separat: eficienta si textura pudrata pe care o au sampoanele Batiste cu un finish aproape invizibil pe care-l o avea Joico Instant Refresh, dar care era mai degraba umed nu uscat ca Batiste. Pe langa asta, are si un parfum intens foarte placut care se pastreaza in par dupa aplicare, deci ca un bonus, parul nu doar ca arata bine dar si miroase bine.

***

Dintre toate cele trei variante prezentate in acest articol, l-as cumpara din nou doar pe cel Wella dar cu siguranta am sa-mi fac un drum pe la HFZD zilele astea pentru a-mi reface stocul de Batiste. Varianta Cherry nu am incercat-o inca si chiar as vrea pentru ca ador parfumul de cirese.

Folositi sampoane uscate? Si daca da, aveti vreunul preferat?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

11 comments:

  1. Am incercat si eu samponul Batiste XXL Volume si la fel ca si la tine, desi mi s-a parut un rezultat wow, nu suportam senzatia de "sarma" pe care o lasa :( Alte variante nici ca am mai incercat dar parca m-ai facut sa ma gandesc sa incerc si altceva.

    Catalina

    ReplyDelete
    Replies
    1. XXL Volume e singura varianta incercata care mi-a lasat parul asa, celelalte 4 au fost toate ok deci poti incerca alte variante. Pup :*

      Delete
  2. Mi-a placut si mie Eimi, dar evit sa folosesc sampon uscat pentru ca mi se pare ca imi irita scalpul si ma mananca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( Stiu ca-s enervante mancarimile astea, bine ca macar cu sampoanele uscate nu am probleme. Pup :*

      Delete
  3. Am incercat sampoane uscate doar de la Batiste. Nu le folosesc foarte des, dar sunt un mare ajutor atunci cand am nevoie! Cel mai mult imi place varianta Brunette - pentru pudra aia usor inchisa la culoare. Pe cel de la Wella nu l-am avut, dar m-ai facut curioasa!

    ReplyDelete
  4. Culmea, mie imi place efectul care il lasa XXL volume, cred ca mi se pare cel mai eficient dintre toate pentru ca am un fir de par foarte fin si volumul nu-mi sta, dar cu asta imi sta parul fix cum vreau eu, parca as folosi fixativ si sampon uscat in acelasi timp. Win!

    ReplyDelete
  5. Am citit despre aceste sampoane dar inca nu le-am folosit :)

    ReplyDelete
  6. Nu am incercat decat Swiss O Frottee de la DM care mi-a placut.

    ReplyDelete
  7. am incercat si eu variantele de la Batiste. Imi plac ambele. Cel pt par Medium e favoritul meu. L-am terminat de curand si dupa ce mai termin si celelalte sampoane uscate probabil o sa il recumpar.
    Imi place si cel pentru volum dar intr-adevar incarca parul foarte tare. :)
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. mie mi se par o gaselnita buna sampoanele astea in caz de urgenta . am luat odata un minisampon batiste acela clasic ..si mi-a placut atat de mult ,..incat l-am recumparat !! inainte era contra lor de mama focului :)) deci niciodata sa nu zici niciodata :))
    Imi plac reviewurile tale ..sunt sincere si clare !!
    pe Fb sunt Corina Cosa .. hugs ***

    ReplyDelete
  9. Eu nu am folosit niciodata. Si nu stiu daca ma tenteaza. Dar cine stie.... :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram