Comanda iHerb Martie 2016


Ieri mi-a venit una dintre cele mai asteptate comenzi iHerb din ultimul timp. Si stiu ca mereu va spun ca abia asteptam sa-mi vina comanda insa de data asta chiar numaram zilele si chiar am sperat sa ajunga mai repede de cele 2 saptamani clasice. Nu a fost sa fie si tot in 2 saptamani a ajuns pana la urma insa ma bucur ca a ajuns bine pentru ca in acest colet am avut un produs dupa care am asteptat luni de zile ca sa-l prind in stoc si in sfarsit a ajuns si il pot folosi.

Alpha Hydrox Anti-Wrinkle Spot Light

* 11.09$ / 24 g * link produs *



Acesta este produsul dupa care am asteptat luni de zile. Pandeam crema asta de atat de mult timp pentru ca este cam cea mai accesibila varianta de crema cu hidrochinona la care avem acces in Romania. Crema contine 10% AHA si 2% hidrochinona, cel mai eficient ingredient pentru depigmentarea melasmei si petelor. V-am mai zis ca am pete solare si v-am si zis ca am inceput sa folosesc Skinoren pentru acidul azelaic din compozitie insa in cazul petelor mele solare, Skinoren nu a facut mai nimic asa ca am tot asteptat crema cu hidrochinona. Era ultima piesa a puzzle-ului iar acum ca o am, plus tratamentul cu 25% vitamina C de la Paula;s Choice sper sa reusesc in sfarsit sa scap de pete. Acum doar trebuie sa vad cum le integrez in rutina si sigur voi reveni cu rezultatele. Am folosit-o deja o data si nu m-a piscat absolut deloc tenul, un lucru care m-a bucurat nespus avand in vedere ca Skinoren-ul ma irita destul de rau dar cum nu aveam altceva, l-am folosit in continuare. Ah, si este parfumat, din pacate, dar asta mascheaza mirosul neplacut al hidrochinonei.

Ingrediente: 2% Hydroquinone / Water, glycolic acid, propylene glycol, isopropyl palmitate, mineral oil, glyceryl stearate, cetyl alcohol, ozokerite, sodium hydroxide, steareth-20, laureth-23, tocopherol (vitamin E), dimethicone, xanthan gum, sodium PVM/MA decadiene crosspolymer, sorbic acid, sodium metabisulfite, imidazolidinyl urea, tetrasodium EDTA, fragrance, BHT

Derma E Soothing Toner

* 12.4$ / 175 ml * link produs * review *


Nu este un produs nou pentru mine si deja am ajuns la a treia sticla de lotiune tonica. Mie imi place sa folosesc lotiunea tonica ca un pas intermediar dupa ce ma spal pe fata si inainte de aplicarea exfoliantilor sau tratamentului pentru a hidrata usor tenul. Aceasta lotiune are ingrediente bune, este usor calmanta iar atunci cand am avut tenul mai gras era si o varianta excelenta de hidratare dimineata, inaintea aplicarii SPF-ului. Cum sticluta veche era pe sfarsite, am profitat de comanda pentru a lua una noua.

Ingrediente: Water (aqua), glycerin, pinus pinaster (pycnogenol) bark extract, panthenol, allantoin, camellia sinensis (green tea) leaf extract* (.1%), organic chamomilla recutita (matricaria) flower extract* (.1%), organic aloe barbadensis leaf extract* (.1%), phenoxyethanol, ethylhexylglycerin.

Neutrogena Healthy Skin Primer SPF15

* 13.04$ / 30 ml * link produs *


Cele doua produse de mai sus erau cele importante si de care chiar aveam nevoie dar nu m-am putut abtine sa nu mai pun si cate ceva pe langa. Si cum va povesteam in articolul despre comanda anterioara ca eram curioasa sa incerc mai multe produse de machiaj Neutrogena, asa ca mi-am mai luat inca doua produse pe care sa le incerc, ambele fiind baze de machiaj. Prima dintre ele este aceasta baza de machiaj usor colorata care pe langa faptul ca ar trebui sa ajute machiajul sa se aplice mai bine si sa reziste mai bine de-a lungul zilei, fiind usor colorata ajuta la uniformizarea si iluminarea tenului. Are si protectie solara insa este prea mica pentru ca nu vei aplica 1.25 ml de produs ca sa obtii acel SPF15. De obicei aplicam o cantitate mica de primer si nu stiu cat de bine ar fi daca am aplica atat de mult cat e nevoie pentru a obtine protectia indicata.

In orice caz, produsul se simte usor hidratant, nu foarte siliconat iar azi de dimineata l-am folosit in combinatie cu fondul de ten Neutrogena. Ca o prima impresie, mi se pare ca fondul de ten s-a asezat mai bine pe ten, nu a mai aratat asa pudrat in zonele deshidratate dar finish-ul a ramas acelasi.

Ingrediente: Avobenzone 2%, Homosalate 3%, Octinoxate 4% / Water, dimethicone, C12-15 alkyl benzoate, isododecane, methyl trimethicone, lauryl PEG-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, silica, butylene glycol, PEG-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, synthetic fluorphlogopite, dimethicone/PEG-10/15 crosspolymer, sodium chloride, nylon-12, phenoxyethanol, quaternium-90 bentonite, dimethicone crosspolymer, caprylyl glycol, glycine soja (soybean) seed extract, tocopherol, propylene carbonate, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, disodium EDTA, sorbic acid, chrysanthemum parthenium (feverfew) flower/leaf/stem juice, titanium dioxide, mica, bismuth oxychloride, iron oxides, tin oxide



Neutrogena Shine Control Primer

* 13.04$ / 30 ml * link produs *


Celalalt primer comandat si disponibil pe iHerb este unul matifiant. Sunt foarte curioasa cum se va comporta si cat va face fata acest primer cu atat mai mult cu cat afara incepe sa se mai incalzeasca, sa fie tot mai mult soare si ca atare voi trece la protectie solara mare. Insa pentru ca folosesc una pe baza de filtre chimice, acestea tind sa ingrase tenul si sa-l faca sa luceasca mai devreme decat in mod normal, mai ales daca este si cald, asa ca ceva matifiant nu strica pentru a intarzia aparitia luciului inestetic.

Ingrediente: Water, dimethicone, methyl trimethicone, silica, lauryl PEG-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, isododecane, butylene glycol, PEG-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, titanium dioxide, dimethicone/PEG-10/15 crosspolymer, sodium chloride, nylon-12, dimethicone crosspolymer, oryza sativa, (rice) seed protein, phenoxyethanol, caprylyl glycol, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, PEG/PPG - 18/18 dimethicone, fragrance, disodium EDTA, silica silylate, sorbic acid, triethoxycaprylylsilane





***

Daca sunteti la prima comanda pe iHerb, puteti folosi codul SIH411 (sau puteti da click pe link-urile de mai sus si vi se va aplica automat) pentru a beneficia de o reducere de 10% reducere din valoarea totala (si veti obtine si 10% credit de loialitate pentru a fi folosit la urmatoarea comanda. 

Incepand din August 2016 s-a trecut de la International Airmail la Global Mail by DHL iar cu aceasta schimbare coletele iHerb nu mai ajung la posta locala ci la cea vamala unde se percepe TVA (9% pentru suplimente si alimente / 20% pentru restul produselor). De asemenea, pentru provincie pot aparea intarzieri mari datorita timpului mare cat ii ia Postei Romane sa proceseze coletele ajunse in tara. Pentru orice eventualitate, puteti opta pentru plata prin Paypal, disponibila doar cand selectati ca preturile sa fie afisate in dolari sau euro. Pentru comenzi peste 150 euro va fi nevoie sa platiti atat TVA cat si taxe vamale (12.8% din valoarea comenzii)

Daca nu aveti radbare si doriti sa aveti tracking , puteti opta pentru una dintre cele trei variante de transport prin curier: DHL, UPS sau DPD. In acest caz, coletul va fi livrat direct la adresa.

  • Trebuie sa aveti insa in vedere ca DHL percepe un comision de vamuire (in jur de 100 lei/ evitabil daca aveti nr. EORI si platiti personal taxele catre stat) pe langa taxe, care se platesc in functie de continutul comenzii (9% TVA pentru alimente si suplimente, 20% restul). Pe langa asta, procesul lor de vamuire necesita si destul de multe acte, inclusiv o traducere a facturii. 
  • Exista si varianta de transport prin UPS, mai scumpa ca DHL insa nu vi se va percepe acel comision de 100 lei si veti plati doar taxele vamale aferente comenzii. Transportul este inclus atunci cand se calculeaza taxele si veti plati 9% din valoarea totala (comanda+transport). Nu este nevoie nici de documente suplimentare dar la prima comanda cu ei veti fi contactati de ei pentru a va cere datele personale necesare vamuirii.
  • DPD este cea mai noua metoda de transport si pretul platit pe site include taxele. Insa, per total, transportul prin UPS este mai convenabil si nu cunosc mai multe detalii despre livrare.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

12 comments:

  1. Si eu sunt curioasa de primerul matifiant, astept reviewul tau!

    ReplyDelete
  2. Sa ai parte de rezultate grozave in urma tratamentului cu hidrochinona!

    ReplyDelete
  3. Cate produse minunate! Chiar as vrea sa incerc primerul de la Neutrogena :)

    Fashionably,
    Patricia
    http://www.wingsforliberty.com/

    ReplyDelete
  4. Mi-am achizitionat si eu crema cu hidroquinona si chiar as vrea sa te intreb cum o utilizezi: pe toata fata sau doar pe pete, in fiecare zi sau odata la cateva zile? Mai folosesti si alti exfolianti? Primerele Neutrogena pe care le-ai achizitionat se gasesc si in Romania in magazinul online www.blacknight.ro, la un pret chiar mai mic decat pe iherb.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Scuza-ma pentru raspunsul intarziat, pentru ca ai folosit Anonim, a intrat notificarea in Spam si abia acum am vazut.

      Pe cea Alpha Hydrox o folosesc momentan doar pe pete insa am mai avut un produs Paula's Choice cu 2% hidrochinona si il aplicam pe tot tenul. Legat de frecventa, folosesc crema o data la 2 zile si o folosesc in paralel cu exfoliantul PC cu 10% AHA pe care-l aplic pe restul fetei. Pe langa asta, folosesc in continuare si BHA dimineata (1%).

      Delete
    2. Multumesc mult! Chiar aveam o mare dilema. Pe site-ul PC se recomanda utilizarea exfoliantului 10%:AHA o data pe saptamana. Eu ma gandesc sa-l folosesc cu exfoliantul 5% AHA. Astept cu nerabdare un review referitor la rezultate. Multumesc inca odata!

      Delete
    3. Da, zice o data pe saptamana dar daca citesti mai jos scrie ca treptat ii cresti frecventa pana la 2-4 aplicari pe saptamana. Deci il poti folosi destul de des doar sa vezi cum il tolereaza tenul. Cum eu am mai folosit si hidrochinona si 10% AHA am stiut exact cat de des sa-l folosesc de la inceput.

      Delete
  5. Sa le folosesti pe toate cu drag! Am in stoc peeling-ul de la Derma e, Over nigth Peel, inca nu stiu cum sa il bag in rutina, dar o sa ii gasesc eu loc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi! :* Pai, pentru ca e doar cu 5% AHA sa stii ca il poti folosi in fiecare seara. Pup :*

      Delete
    2. Cand se aplica primerul? bDupa aplicarea cremei cu protectie solara (sau cea hidratanta) si inaintea fondului de ten? Prima impresie este ca sunt multe produse folosite si, personal, cred (pentru mine) ca imi incarca tenul si nu imi va face bine (fiind unul uscat cu roseata, deci sensibil).Primerul trebuie aplicat zilnic? Nu am folosit niciodata

      Delete
    3. Mirela, primer-ul se aplica exactcum ai intuit, dupa crema hidratanta sau dupa protectia solara (daca se foloseste) si inaintea fondului de ten pentru ca un primer pregateste tenul astfel incat fondul de ten sa se aplice mai bine. Nici produsele de ingrijire nici primer-ul nu incarca tenul pentru ca produsele de ingrijire se absorb in piele iar primer-ul este facut pentru a fi cat mai lejer si ar trebui sa influenteze textura pielii doar intr-un mod pozitiv (evident daca este folosit si unul adecavt tipului de ten deci in cazul tau un primer hidratant).

      Bineinteles ca nu trebuie sa aplici zilnic primer, sau machiaj in general, totul este la latitudinea ta, doar protectia solara ar trebui aplicata zilnic. :)

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram