5 recomandari pentru buze rosii in tendinte


Sunt o mare iubitoare a rujurilor intense pe buze, nu stiu daca se observa prea mult pe blog asta insa in viata de zi cu zi, ador sa port culori tari pe buze, fie dimineata, fie seara. Iar rosul este una dintre culorile mele preferate pentru rujuri (alaturi de fucsia), ador toate variatiile mai inchise sau mai deschise de rosu si ma bucur ca una dintre tendintele de machiaj importante ale sezonului primavara/vara 2016 e rujul rosu. Ba chiar ma bucur si mai mult ca nu numai rosul clasic este in tendinte dar suntem chiar incurajate sa purtam si nuante inchise, nuante rezervate in general pentru sezonul rece. Asa ca, am cautat in colectia mea si am ales 3 rujuri si 2 creioane de buze care va vor ajuta sa obtineti acele buze rosii clasice.


Melkior Classic Lipstick in Red


Daca iti doresti buze ca ale Albei ca Zapada, look no further, Melkior Red e o nuanta clasica, un rosu neutru foarte frumos si versatil, tocmai datorita subtonului, cu o formula foarte cremoasa, pigmentatie buna, cu un finish semi-mat si care rezista bine pe buze. Am tot mentionat rujurile Melkior si toate nuantele pe care le am imi plac mult, mi se par de o calitate foarte buna la un pret destul de accesibil.

Sleek True Colour Lipstick in Vixen


Pentru zilele cele mai insorite sau pur si simplu cand ai chef de nuante calde, Sleek Vixen e o alegere nemaipomenita. Desi am de ceva timp nu am apucat sa va povestesc despre acest ruj pana acum, l-am redescoperit si eu atunci cand am cautat recomandarile pentru acest articol. Este un rosu deschis superb cu un usor subton potocaliu si in functie de pigmentul buzelor si piele tinde sa fie ori mai rosu, ori inspre portocaliu. Este foarte cremos, e foarte lucios pe buze insa este pigmentat si desi textura in sine il face sa nu reziste mult timp actioneaza in acelasi timp si ca un lip stain si lasa in urma lui culoare pe care o scoti cam greu.

Inglot #229


Cand va simtiti mai curajoase sau va doriti o culoare care sa atraga priviri, puteti alege un ruj inchis ca Inglot 229, un rosu inchis, brick red. o nuanta spre care nu ai intinde mana in mod normal in sezonul cald dar eu ma bucur ca buzele vampy sunt in tendinte si mi se pare ca merg nemaipomenit de bine in combinatie cu un machiaj natural cat mai fresh si proaspat, tendinta ce o tot vedem de cativa ani incoace. Ceva asemanator cu ce v-am aratat in acest tutorial, doar ca inlocuiti rujul. Iar formula lui Inglot #229 este foarte placuta, cremoasa, hidratanta si cu un finish lucios.


Golden Rose Dream Lips Lipliner #515


Pentru ca buzele rosii necesita o atentie mai mare la detalii iar creioanele de buze sunt de mare ajutor in acest caz, am si 2 recomandari de creioane care, intre noi fie vorba, nu cred ca va vor suprinde. Si incep cu cel mai deschis dintre cele doua, creionul Golden Rose Dream Lips numarul 515. Ce-mi place foarte mult si ce m-a surprins a fost textura minei: foarte moale iar creionul aluneca pe buze. Nu este nevoie sa apasati sau sa insistati pentru ca trasati conturul cu mare usurinta si este foarte comfortabil pe buze,nici nu-l simti. Iar culoarea este intensa si ca nuanta este un rosu ce bate foarte putin in roz si seamana foarte mult cu rujul meu MAC Riri Woo (deci probabil si cu Ruby Woo).

NYX Slim Lip Pencil in Deep Red


Pentru nuantele de rosu mai inchis, am ales creionul NYX Deep Red. Ca textura imi place mai mult ca Dream Lips, are mina mai moale si aluneca ceva mai bine. Nu e insa atat de cremos incat sa dispara repede repede de pe buze ci rezista foarte bine.



Trucuri pentru o aplicare perfecta a rujului

Pentru ca si aplicarea rujului este la fel de importanta ca alegerea culorii, am si cateva ponturi pentru voi, metode pe care le folosesc eu pentru a obtine buzele perfecte si rezistenta indelungata a rujului:

  • prima varianta ar fi sa folosit o pensula de ruj cu care sa aplicati intai un strat subtire de ruj pe care sa-l intindeti foarte bine astfel incat sa intre in toate liniile buzelor dupa care care fie aplicati rujul direct sau va folositi de pensula pensula si aplicati un alt strat mai gros. Pensula va va ajuta sa obtineti si un contur precis. Puteti intra AICI pentru a vedea exact cum procedez. 
  • folosind un creion de buze, trasati intai conturul si apoi il aplicati inclusiv pe buze dupa care aplicati rujul, fie cu o pensula, fie direct din tub. Sau puteti sa intrati AICI si sa vedeti exact ce si cum.
 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. Frumoase rujuri! Mie, insa, mi se pare ca nu-mi sta bine cu ruj rosu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie sa vezi clipul Lisei Eldridge legat de alegerea rujului rosu pentru ca sigur exista o nuanta si pentru tine. :) Pup :*

      Delete
  2. Daaa, rujuri rosii :D Si eu folosesc cel mai des nuante fie de rosu puternic, fie de rosu inchis. In colectia de la Astor de rujuri lichide (cea cu 16 ore-nu-mai-stiu-exact) e un rosu puternic foarte misto. Eu mereu apelez la el cand stiu ca urmeaza sa si mananc ceva pentru ca de obicei sta in loc culoarea.. Si daca am rabdare 2-3 minute dupa aplicare, scap si de luciu cu un servetel. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, e super rezistent rujul ala Astor. Nu il am pe cel rosu, eu il am pe cel mov inchis doar, dar l-am vazut si stiu cat de frumoasa este nuanta. Si eu il pun pe cel Astor atunci cand vreau sa nu am niciun stres cu rujul. Pup :*

      Delete
  3. Ce nuante frumoase! Toate sunt frumoase!!!
    Am avut un ruj de la NYX in nuanta Amsterdam daca nu ma insel si mi-a placut mult! Si eu port rosu pe buze cand ma simt fericita si cand vreau sa pun accentul pe buze! Chiar si dimineata, cand plec la birou! E o nuanta indrazneata...precum si nuantele inchise sau stridente...mai ales dimineata! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thumbs up! Si eu port ruj rosu, ruj inchis dimineata, de fapt, oricand am chef. :D Ma bucur ca si tu faci la fel. Am si Amsterdam, imi plac foarte mult Soft Matte Lip Creams dar le-am mentionat de attaea ori pe blog in trecut incat am zis sa fac loc prospaturilor. :D Pup :*

      Delete
  4. Culoarea imi place mult dar eu nu port rosu. Datorita rozacee imi este teama :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram