5 oje, editia cu sclipici

Intrerup pentru o seara seria Best of 2015 pentru ca voiam sa va arat 5 sugestii de oje care mi s-ar parea perfecte pentru manichiura pe care s-o purtati in noaptea dintre ani. Chiar daca acest articol vine mai tarziu decat as fi vrut, m-am gandit ca macar pe ultima 100 de metri sa va arat ojele, ca tot venise timpul pentru selectia de 5 oje de iarna si ca sa pastrez traditia de anul trecut iata dintre ce oje voi alege anul acesta. Apropo, daca mai vreti inca 6 sugestii, puteti citi si articolul de anul trecut, inca sunt fana a recomandarilor de atunci insa anul acesta m-am axat pe ceva mai mult sclipici.



Yves Rocher 39 Paiete argintii


Desi am din vara aceasta oja si nu am bagat-o deloc in seama pentru ca in general evit sclipiciul mare pe unghii, imediat ce m-am hotarat sa scriu articolul mi-a fugit instant gandul la ea. Este plina de sclipici fin si paiete argintii holografice care te duc cu gandul la fulgii de zapada si la sclipirile zapezii proaspat depuse in lumina intensa a soarelui. Se aplica usor si destul de uniform si imi place cum arata atat pe oje inchise dar cred ca ar merge de minune peste o oja alba.

Momentan costa 9.9 lei si o gasiti aici.

Melkior Bright Night


O culoare proaspata in colectia Melkior, pentru ca tocmai ce a fost lansata si chiar numele sugereaza faptul ca merge de minune in aceasta perioada. Imi place mult aceasta culoare, mi se pare deosebita pentru ca este mai degraba un bronz, nu clasicul auriu si o puteti purta in vreo 3 straturi cat sa fie opaca pe unghie, fie o puteti da intr-un singur strat peste o baza. Manichiura va fi deosebita in ambele situatii. Si ea are atat sclipici fin cat si paiete ceva mai mari, insa mai mici ca cele ale ojei Yves Rocher.

Melkior Birhgt Night costa 29 lei si o gasiti aici.

Alessandro Russian Roulette


Russian Roulette este o oja total neobisnuita pentru mine ca nuanta, este tot un bronz insa cu un subton kaki, tin minte ca eram in magazinul Topline si ma uitam pe la oje iar aceasta mi-a atras atentia. Si ea mi se pare deosebita si bineinteles ca si ea are sclipici fin auriu. E destul de subtil dardaca nu vreti ceva foarte evident, mi se pare o alegere unica, nici aurie, nici rosie sau verde. Si mi se pare ca merge foarte bine si combinata cu oje cu sclipici pentru o stralucire mai evidenta.

OPI Spark De Triomphe


Haha, OPI si jocurile lor de cuvinte. Avem aici o baza incolora plina, plina de sclipici auriu. Ce imi place este ca nuanta de auriu nu este nici prea rece, nici prea calda si cu siguranta manichiura voastra nu va trece neoservata cu ea pe unghii. Formula este foarte fluida si translucida deci va trebuie rabdare cel putin 3 straturi mai groase pentru a fi opaca pe unghii insa cu putina rabdare si cu un top coat cu uscare rapida cred ca realizabil. Dar merge si folosita ca top coat peste o baza pentru un efect mai subtil dar tot de efect.

Oja face parte din setul Glam Slam si costa 23.54 lei aici.

Rimmel Love Glitter 033 Tinsel Toes


Ultima propunere este de la Rimmel si este usor diferita fata de celelalte in sensul ca aceasta merge aplicata doar peste o baza. Pe langa asta si paietele sunt diferita si parca arata ca niste cioburi foarte mici, sau gheata. Varianta pe care o am eu este un paiete roz si albastre si m-am bucurat ca acestea sunt si usor de aplicat pe unghie. De obicei, e mai greu cand ai paiete mari si trebuie sa ai mai multa rabdare, nu merge doar sa dai cu pensula o data pe unghie si gata.

Daca nu aveti rabdare sa cautati in magazine ojele Love Glitter, le gasiti si online la 12 lei aici

Stanga → dreapta: 1. OPI Spark de Triomphe 1 strat / 2. Melkior Bright Night 1 strat / 3. Yves Rocher paiete argintii 1 strat fara baza / 4. Yves Rocher PA 1 strat cu baza (Nails inc Hyde Park Court) / 5. Melkior Bright Night 3 straturi / 6. OPI Sprak de Triomphe 4 straturi / Rimmel Tinsel Toes cu baza

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. Toate arata bine! Sa fie cu sclipici!!!! :)

    ReplyDelete
  2. Sunt super curioasa de unde a pornit chestia asta cu sclipici de revelion :)) E de ceva ani in trend. Cred ca mi-ar placea cea de la OPI in vreo 2 straturi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cine stie insa cum zicea Koko, daca nu acum atunci cand? :)) Eu chiar nu pot in mod normal dar in perioada sarbatorilor brusc imi vine cheful. Pup :*

      Delete
  3. ulala, imi plac toate!!! <3
    eu sunt obsedata de glitter, am un sertar plin cu top coat-uri glitter, nu mai pun cate am si oje cu glitter, sclipicioase, etc :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ulala, pasiune mare, ma chere! Eu mai tot anul fug de ele si prefer cremes, acum mai scapa una, doua. :)) Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram