Promotii tentante in DM #19

RO: La inceput de Septembrie iata ca au aparut noile promotii din DM care sunt valabile incepand de azi, asa ca in dimineata aceasta va tentez cu noi cosmetice si reduceri. deci daca planuiati o vizita prin DM, aruncati un ochi peste noile oferte, sau chiar daca nu voiati, poate va tenteaza ceva. Eu in general prefer sa cumpar produse din DM doar atunci cand vad o promotie foarte buna (sau vreau sa iau ceva marca proprie) pentru ca altfel nu-mi place sa le platesc adaosul comercial mare. 

Rimmel SuperCurler mascara 19 lei


Maybelline Baby Lips 9 lei


Sincera sa fiu, pentru mine au fost cam dezamagitoare cele doua variante de Baby Lips incercate si sincer nu inteleg de ce e atata nebunie cu ele insa sunt sigura ca sunt printre voi persoane carora le plac aceste balsamuri de buze. Si daca tot au aparut recent si variantele Electro Pop, m-am gandit ca nu ar strica sa va arat.

Gel de dus Le Petit Marseillais 400 ml 11 lei

Spre deosebire de Baby Lips, gelurile de dus LPM imi plac foarte mult, miros frumos, nu usuca pielea iar varianta mea preferata dintre ele este cel Fleur d'oranger.

Keratina lichida Byphasse 20 lei


Imi aduc aminte ca era mare nebunie cu acest tip de spray de par, mai sunt printre voi persoane care o mai folosesc? Eu am zis totusi ca nu ar strica sa va anunt despre aceasta oferta pentru keratina lichida Byphasse.

Vopsea de par Nectra 15 lei 


Biscuiti cu zmeura Longevita 9 lei


Iata si o oferta de care sigur voi profita. Imi plac foarte mult gustarile Solaris, atat cele sarate cat si biscuitii si sunt o varianta mai sanatoasa. Chiar voiam sa incerc acesti biscuiti asa ca a picat la fix oferta. Pacat ca nu-i au si pe cei cu afine redusi, si ei suna delicios.

***

Ca de obicei, va las si catalogul sa-l rasfoiti. Aceste reduceri sunt valabile in perioada 10.09. - 29.09.2015.


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

3 comments:

  1. Pare interesant Rimmel SuperCurler <3

    gya-make-up.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. Pai un gel de dus trebuie sa-mi iau si eu! Are un pret bun si vreau sa mai incerc produse de la acest brand! :)
    Merci!

    ReplyDelete
  3. Tentante ofertele, o sa profit si eu de ele cu siguranta :) Pupici

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram