Ivatherm Ivahidra+ Gel de spalare review


RO: Va povesteam recent, in ultima postare Ins & Outs mai exact, ca am introdus in rutina cateva produse Ivatherm. Nu am mai folosit produsele de cativa ani, de cand ma ghidez dupa sfaturile Paulei Begoun pentru alegerea produselor cosmetice asa ca mi-a placut ideea de a ma refamiliariza cu produsele lor. 

Primul produs pe care l-am bagat in folosire din prima seara a fost acest gel de curatare si m-am hotarat sa va povestec ce parere mi-a facut dupa cateva saptamani de folosire.

Gelul de spalare Ivatherm Ivahidra+ este adresat pielii sensibile, uscate si atopice si asta m-a atras initial. Chiar daca tenul meu nu mai are portiuni uscate si este mai degraba normal cu portiuni grase, prefer sa aleg ceva destinat tenurilor uscate pentru ca texturile sunt mai cremoase de obicei si agentii de curatare mai blanzi, deci scad considerabil sansele ca produsul sa-ti usuce tenul. Mai ales dupa experienta neplacuta cu gelul ACM Sebionex care imi usca tenul desi era plina vara si sebumul isi facea de cap. 


Ce mi-a placut super mult inca de la inceput a fost faptul ca gelul de spalare Ivatherm Ivahidra+ are pompita, un sistem foarte comod si practic. La o scurta inspectie, am constatat ca lista de ingrediente este ok, doar niste peppermint la sfarsitul ei,  iar textura este usor cremoasa, nu cea clasica de gel. Pe ten se simte foarte placut insa nu face foarte multa spuma. Comparativ cu gelul Balea pe care l-am folosit inaintea acestuia, Ivahidra+ face mai multa spuma dar am observat ca in general produsele pentru tenuri uscate au acest lucru in comun, probabil din cauza surfactantilor mai blanzi.

Il folosesc deja de la inceputul lunii, dimineata si seara, si sunt foarte multumita de produs, curata bine tenul insa este bland, nu-l usuca si l-am folosit inclusiv in zona ochilor fara probleme. Seara folosesc o pompa intreaga iar dimineata doar jumatate si il folosesc in paralel cu buretele konjac Sephora. Ah, si este un produs care poate fi folosit si pe corp, nu numai pe ten.

Un tub are 250 ml si cred ca ma va tine destul iar pretul lui in magazinul on-line este 45.73 lei.




Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Chiar cautam ceva pentru curatarea tenului, iar produsele de curatare PC, desi imi plac parca nu intra in bugetul imediat. Cred ca il voi ibcerca pe acesta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie mi se pare la fel si prefer sa investesc in produsele care raman pe ten, dar gelul Ivatherm e foarte bun. Pup :*

      Delete
    2. hah! l-am luat! L-am folosit chiar ieri cu buretelul de la sephora si trebuie sa recunosc ca intr-adevar curata bine. Nu pot sa zic ca nu mi-a uscat tenul deloc deloc (inca nu am gasit minunea) dar este muuult mai bine decat cu ce foloseam eu inainte :D

      Delete
    3. Ma bucur tare mult ca l-ai luat si iti place. Asta ma bucura cel mai mult: cand cineva cumpara un produs la recomandarea mea si ii place. <3 Pup :*

      Delete
  2. Rili? eu pun 3-4 pompite. Cred ca o sa scriu si eu despre el, imi place si mie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rili! :D Am patit si eu o data, fix dupa ce am publicat articolul, nu stiu ce era de nu facea deloc spuma si am pus 2-3 pompite, dar in rest a fost fix cum am zis, o pompita imi ajunge.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram