3 farduri, 3 look-uri


RO: De mult timp „coc” articolul asta si ma bucur ca astazi in sfarsit il pot publica. Nu cred ca sunt singura care nu are mereu chef de machiaje elaborate, ce implica mai multe culori, si deseori merg pe look-uri minimale in care folosesc doar un singur fard. Asa ca pentru astazi am pregatit trei farduri mono pe care le-as alege in astfel de situatii. Am vrut sa fie neaparat farduri pe care puteti cumpara separat, nu intr-o paleta, si am avut grija sa fie culori pe care sa le gasiti in momentul de fata (pentru ca initial aveam alte culori pregatite dar care am constatat ca nu mai sunt disponible).


Pentru iubitoarele de culori neutre am ales Inglot #153 AMC Shine, un bronz metalizat superb din colectia Noble. De fiecare data cand ajungeam la Inglot ma invarteam in jurul fardurilor din aceasta colectie pentru ca pe langa culorile frumoase, fardurile au o textura aproape cremoasa, deloc prafoasa si sunt foarte pigmentate. Am cedat anul asta si m-am hotarat sa aleg  #153, ca o varianta mai rece pentru #402 si pentru ca dintre cele 5 nuante mi s-a parut ca nu semana cu altceva ce as avea deja in colectie. Pe pleoapa se aplica foarte frumos, se difuzeaza usor si imediat ceea ce e perfect atunci cand esti pe fuga. Pretul unui mono Inglot este 26 lei iar pastila are 3.2 g.

Am impresia ca nu am laudat destul de blog fardul Parisax #312 Cuivre Rouge si este culoarea pe care am ales-o pentru cele care se simt mai indraznete. Cuivre inseamna cupru iar numele ii descrie perfect culoarea: cupru rosiatic. Din nou, textura este moale, culoarea pigmentata, de fapt acestea sunt caracteristici comune pentru toare fardurile din acest articol. Mi se pare o alegere buna pentru iubitoarele de nuante neutre care vor sa introduca putina culoare pe langa obisnuitele marouri si bejuri. Pretul unui fard Parisax este in jur de 18 lei si are 2 g.

Ultimul fard ales este cel L’Oreal Paris Color Infallible in nuanta 15 Flashback Silver, o nuanta delicata de argintiu cu subton lila care arata foarte bine pe pleoape. Nu stiu daca va aduceti aminte dar fardurile din aceasta gama sunt pigmenti presati si pot fi folosite "wet or dry", cu pensula uscata sau umeda pentru a obtine o culoare mai intensa. Textura fina se aseamana cu cea a unui fard cream to powder si imi aduce aminte de unele amartinand unor brand-uri mult mai scumpe (ignorand ambalajul). Dintre cele trei, cel L’Oreal are si sclipici, pe langa acelasi finish metalizat - care se observa mult mai bine in pozele de sus si nu in swatch - asa ca prefer sa-l port mai degraba la un machiaj de seara. Un mono are 3.5g.


***

Sper ca v-au placut sugestiile mele iar daca va tenteaza unul dintre primele doua si sunteti in Bucuresti, puteti da maine o fuga pana la Cosmobeauty pentru ca acolo le veti gasi pe ambele, pe langa multe (multe) alte nuante.

Dintre cele trei farduri, pe care l-ati alege intai?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. am si eu 2 farduri de la parisax la 11 ron un verde mustar, un mov lila si un gri. de la inglot am un verde metalizat si un grena metalizat si rujuri, un creion de ochi lila si bineinteles oje.cam astea ar fi preferatele mele. erau si parisax acolo ca eu nu i-am remarcat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce-i drept, nici eu dar parca ii vazusem in lista de expozanti si stiam ca ei vin mereu.

      Delete
  2. Primul ma tenteaza foarte, foarte tare, alaturi de un blush Inglot vazut la tine.
    M-am indragostit si eu de un fard L'Oreal Color Infallible, dar o alta nuanta - il are sora mea.Si acesta argintiu e foarte misto.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am vazut si eu niste culori foarte frumoase la Color Infallible. <3 Pup :*

      Delete
  3. Cred ca prima recomandare ar fi cea mai ok pentru mine. Cu argintiu nu ma vad la ochi prea curand iar nuanta aceea de copper ma sperie. :)) Trebuie sa-mi fac curaj sa incerc chestii noi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum sa te sperie? :)) Eu cred ca nu e cazul si ca ar trebui sa incerci asa ceva. Pup :*

      Delete
  4. Din cele mentionate as alege prima si ultima nuanta. De regula folosesc2 nuante...si observ ca de cele mai multe ori merg catre nuduri, marouri sau gri mai nou.
    Mi-ar placea sa folosesc mai mult si mov, roz, albastru...:)
    Pupici
    http://loredanamanciu.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si pentru mine griul e o chestie mai noua, dar e bine sa iesi din cand in cand din zona de comfort. :)) Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram