Colectia de rujuri * VIII - the others *


RO: Am ajuns la ultima postare din aceasta serie si pentru astazi am pastrat toate celelalte rujuri, pe care nu am putut sa le grupez si chiar unul, doua uitate si care ar fi trebuit sa apara deja. Desi voiam sa include si cele mai noi rujuri din colectie in aceasta postare m-am razgandit cand am vazut cate rujuri aveam deja asa ca ramane sa mai reveniti pe blog pentru a le descoperi treptat, pentru ca sigur le voi mentiona.


Max Factor Colour Elixir Lipstick in 745 Burnt Caramel

Dupa cum puteti observa, nude-ul nu este tocmai o culoare pe care s-o port pe buze insa acest ruj Max Factor imi place mult. Formula este cremoasa, foarte pigmentata si chiar daca m-a speriat putin culoarea rujului, imi place mult cum se vede pe buze si este alegerea mea atunci cand vreau ceva nude. Imi place si ca nuanta are putin roz si nu arat ca o mumie atunci cand port rujul. 

Flormar Pretty Lipstick P309

Ca sa vedeti ce inseamna faptul ca este un ruj nou in colectie pe acre nu am apucat sa-l folosesc decat de cateva ori, am uitat complet de el atunci cand v-am aratat rozurile prafuite. Este singurul ruj Flormar din gama Pretty dar sunt impresionata de calitatea lui: super cremos, finish destul de lucios, culoare intensa mata. Acum as fi curioasa sa vad si ce alte culori mai are gama.

Max Factor Lipfinity Always Delicate

Lipfinity este gama de rujuri ultra rezistente insa nu sunt tocmai o fana a texturii lor: se simte foarte lipicios pe buze si e cam neplacuta textura rujului pe buze si depinzi permanent de pasul al doilea al sistemului, balsamul de buze. Mi se pare ca existe formule rezistente mult mai bune insa am pastrat produsul si l-am pus in portfardul care sta in geanta pentru ca Always Delicate e o culoare draguta, un roz pal foarte natural care mi se pare ca merge cu orice machiaj as purta.

Rimmel Apocalips in Nova

Probabil cel mai roz produs de buze pe care il am, dar imi place cum se potriveste cu tenul meu deschis si mi se pare o nuanta minunata pentru cele care vor ceva mai colorat (decat o nuanta nude) pe buze insa nu se incumeta sa poarte o nuanta mai intensa. Sunt o mare fana a formulei lacurilor Apocalips pentru ca rezista foarte bine pe buze, culorile sunt intense si nu am simtit sa-mi usuce buzele. Chiar ar trebui sa mai port Nova.

Astor Soft Sensations Lipcolor Butter in Hug Me

Tot o nuanta nude dar dupa cum vedeti culoarea este translucida si abia se vede. Totusi imi place foarte mult acest creion de buze pentru ca este practic si formula este hidratanta, este genul de produs pe care il pot aplica oricand pe buze fara nicio grija. De fapt l-am si folosit intens iar foarte multe luni a stat in portfard pe post de balsam usor colorat. Nu rezista foarte mult pe buze dar mie imi place sa-l reaplic.

Sleek Matte Me in Fandango Purple

Eram foarte curioasa cum sunt aceste rujuri lichide de la Sleek si dintre cele 3 nuante pe care le avea Makeup Shop la Makeup Fest, Fandango Purple era singura mai pe gustul meu si totodata o culoare pe care n-o aveam in colectie: este o nuanta inchisa de magenta spre mov. Ador culoarea si formula mi se pare foarte buna: este foarte lichid, mai lichid decat Apocalips, si nu trebuie sa aplici decat un strat subtire de produs. Cand il aplici pare lucios dar imediat devine complet mat si nu se mai misca de pe buze, chiar si cand incerci sa-l demachiezi, trebuie sa folosesti ceva cu ulei. Apropo de ce va scriam mai sus despre formule mult mai bune pentru rujuri ultra rezistente, si la preturi mai bune.


***

Si cu asta am incheiatmie chiar mi-a placut sa scotocesc printre rujuri, sa ma umplu pana la cot de swatch-uri incercand sa le grupez sper ca v-a placut si voua sa descoperiti saptamana de saptamana noi culori si poate sa treceti pe wishlist cateva dintre ele.

Cum vi s-au parut postarile din aceasta serie? 

Daca ati ratat cumva vreuna dintre postarile acestei serii sau daca pur si simplu vreti s-o revedeti , iata lista lor:

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. hahahahaaa - the others :))

    nici eu nu prea port nuduri ... parca tot rosul e la putere :D

    ReplyDelete
  2. doamna, dar cate ai! eu sunt fan nudes :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uhm, mda...s-au strans cateva dar rujurile si ojele sunt placerile mele. :)) Pup :*

      Delete
  3. Wow! Chiar ai multe!
    Sunt frumoase nuantele. Am si eu un Sleek Matte, dar e mai...roz cred :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am constatat si eu asta acum, dupa atatea postari, dar le iubesc pe...aproape toate. :)) Pup :*

      Delete
  4. excluzand nova si fandango purple, toate mi se par frumoase si purtabile!

    ReplyDelete
  5. Hug Me e preferatul meu, il am si il iubesc, si-l port mereu in geanta, nu se stie cand vreau sa-l folosesc pe parcursul zilei.
    Imi place colectia ta de produse de buze, te vad purtandu-le pe oricare si te felicit pentru alegeri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fix asa faceam si eu cu Hug Me dar de cand am trecut la genti mici nu mai tin cu mine decat rujul pe care-l port si creionul Max Factor Foxy. :) Pup :*

      Delete
  6. Am si eu Max Factor elixir si imi place..desi este o nuanta mai pala, o folosesc cu drag, mai ales daca port un machiaj mai intens la ochi. Eu am nuanta 625.
    Pupici

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram