Noutati Real Techniques si EcoTools pe iHerb

noutati real techniques ecotools pe iherb cover

RO: La inceputul anului, atat cei de la Real Techniques, cat si EcoTools au lansat cateva pensule noi iar ieri am vazut ca acestea au aparut pe iHerb asa ca m-am gandit sa va arata care sunt acelea. Eu le asteptam cu mare interes pe cele EcoTools, cand mai intram pe site verificam mereu daca au aparut asa ca va puteti imagina cat de incantata am fost cand le-am vazut in sfarsit.

Am sa incep totusi cu noutatile Real Techniques.

noutati real techniques pe iherb

1. Sculpting brush 10$ - o pensula unghiulara lata, deasa si cu peri scurti conceputa pentru conturarea fetei atat cu produse crema dar si pudra. 

2. Concealer brush 8$ - o pensula plata pentru corector, doar ca este taiata la un unghi si este recomandata, pe langa concealer, si pentru fond de ten in cazul in care vrei un grad mare de acoperire sau pentru aplicarea iluminatorului.

3. Miracle Complexion Sponge, 2 pack 11$ - mi s-a parut o idee buna de a pune 2 buretei intr-un pachet si asa economisiti 1$ 

***

Acum sa trecem la EcoTools care au scos recent Complexion collection ce include 4 pensule pentru ten si ochi, toate rotunjite despre care spun ca au fost concepute pentru o eficienta maxima in evidentierea frumusetii naturale. Totusi, pe iHerb gasiti doar 3 dintre cele 4 pensule iar pe langa ele a mai aparut o pensula.

noutati ecotools pe iherb

1. Mattifying finish brush 9$ - pensula duo-fiber pentru pudra, o combinatie inedita de peri lungi si drepti cu peri scurti si "wavy". Suna ciudat si chiar sunt curioasa cum se comporta

2. Correting concealer brush 5$ - o pensula pentru camuflarea imperfectiunilor de pe ten cu aceeasi combinatie de peri ca cea de pudra, eu as vedea-o mia degraba o pensula buna de smudging

3. Eye perfecting brush 7$ - pensula pentru camuflarea cearcanelor, deasa, cu peri fermi si lungi, special conceputa pentru a lucra usor cu ea in zona ochilor. 

4. Stipppling brush 8$ - este pensula care ma tenteaza cel mai mult dintre toate si pe care am s-o comand zilele astea. Fata de pensulele clasice de stippling, aceasta are varful rotunjit si chiar sunt curioasa cum se comporta.

***
Pentru cele dintre voi care sunt la prima comanda, puteti folosi codul SIH411 (sau puteti accesa oricare dintre link-urile de mai sus si codul vi se va aplica automat) pentru a beneficia de o reducere de 5$ pentru comenzi sub 40$, si de 10$ pentru comenzi ce depasesc 40$. Costul transportului este in functie de greutate si exista un discount de 50% din transport pentru comenzile ce depasesc 20$. Coletele ajung la posta locala, ca scrisoare externa iar ultimele mele 3 comenzi au ajuns cam in 2 saptamani.

Cum vi se par noutatile RT si EcoTools? Va tenteaza vreuna dintre noile pensule?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. I need them in my lifeee! Am devenit obsedata de pensulele EcoTools. Sunt asa fine si pufoase si aplica produsul asa frumos (mai ales minunatia aia de pensula evantai :D)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu :)) Adica am fost intai mare fana a lor, apoi m-a luat faza cu RT dar acum imi plac mai mult lansarile EcoTools, plus ca sunt fine si foarte bune, asa cum spui si tu. Pup :*

      Delete
  2. Mi le-as pe cele de la RT, inclusiv bureteii, dar mai astept putin

    ReplyDelete
  3. Yuhuuu! Pensule noi! :D
    Acum l-am convins pe iubitul meu sa imi dea cardul pentru o comanda SheInside...asa ca IHerb va mai astepta putin...Ce sa fac? Nu le pot lua pe toate odata!
    Pupici

    ReplyDelete
  4. eu ma uit dupa miracle sponge, anul acesta mi-am propus sa-l incerc!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram