Fii mereu la curent cu noutatile de pe Sihaya's World

RO: Nu stiu daca sunteti la curent cu toate modificarile in algoritmi pe care le-au facut cei de la Facebook insa rezultatul acestor modificari este faptul ca de cele mai multe ori nu va apare in News feed ce se posteaza pe paginile de Facebook carora le-ati dat Like. Scopul lor cica este sa va arate doar lucrurile "relevante" insa posesorii de pagini sunt tot mai des nevoiti sa plateasca astfel incat voi sa vedeti postarile. Daca eu public o postare noua, este foarte posibil sa nu vedeti asta. Drept urmare, m-am gandit sa va dau cateva alternative prin care puteti urmari blogul si prin care puteti afla ce postez eu.

Si daca tot am zis de Facebook, prima varianta ar fi sa mergeti pe pagina de Facebook a blogului si sa selectati optiunea de a primi notificari. Astfel, de fiecare data cand postez ceva pe Facebook, veti primi o notificare.  De obicei, pe Facebook mai postez si alte lucruri pe langa postarile de pe blog, asta ar fi avantajul activarii notificarilor fata de celelalte variante.


Apoi ar fi Bloglovin. Bloglovin este o platforma asemantoare lui Google Reader prin care puteti urmari blogurile preferate si asa sigur nu ratati nicio postare pentru ca feed-ul se actualizeaza automat. Puteti organiza blogurile in categorii si avantajul este ca il puteti deschide oricand si vedeti ce postari nu ati citit. In momentul in care dati click pe o postare, o considera citita si nu va mai aparea in feed. Eu am cate-o zi in care stau si iau la rand blogurile din lista. Interfata este foarte prietenoasa si acum va puteti crea cont imediat folosind contul de Facebook.



A treia varianta ar fi sa primiti pe mail newsletter de fiecare data cand postez ceva pe blog. Avatajul ar fi ca nu trebuie sa va faceti niciun cont, nicaieri, doar sa va introduceti adresa de mail si sa confirmati inscrierea la newsletter. Este foarte important sa confirmati inscrierea, fara ea nu veti primi postarile pe mail.


Daca nu va place ideea primirii unui mail pentru fiecare postare publicata, am introdus recent varianta de a va inscrie pentru un newsletter saptamanal, pe care il voi trimite Duminica dimineata si in care voi face o retrospectiva a postarilor publicate in acea saptamna. Si pe langa postarile publicate, am sa incerc sa includ in newsletter si cate ceva in plus, fie un preview pentru un articol urmator, fie informatii legate despre promotii, inca ma mai gandesc la variante.


Daca aveti cont pe Blogger, puteti inca folosi fostul Google Friend Connect (actualul Followers). Avatajul consta in faptul ca de fiecare data cand veti accesa contul vostru de Blogger, veti avea lista de bloguri pe care le urmariti si postarile publicate de aceste bloguri in ordine cronologica, de la cel mai nou la cel mai vechi.

Acestea ar fi variantele la care m-am gandit eu si sper sa va fie utile. Voi ce metode folositi pentru a urmari blogurile pe care le cititi?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. eu le pun in blogroll, si intru si le citesc in ordinea postarilor :D

    ReplyDelete
  2. Bloglovin - de acasa de pe laptop, pe mobil mi-am descarcat aplicatia. Si cand sunt in urma, mai citesc postarile cand le gasesc pe facebook, daca imi atrage ceva atentia in mod deosebit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi descarcasem si eu aplicatia, dar ma enerveaza ca in aplicatia nu ai blogurile pe categorii si am renuntat la ea.

      Delete
  3. Momentan le am in blogroll, dar sunt si abonata la newsletter, bloglovin...nu prea pierd postari de obicei. Insa se pare ca sunt abonata prin mail la prea multe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. D-asta folosesc eu Bloglovin, ca sa nu primesc prea multe mail-uri cu subscriptii.

      Delete
  4. eu toate metodele, timp sa am :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram