Concurs: Fii ambasadoarea frumusetii Silhouette


RO: Stiu ca iar am lipsit mult de pe blog dar sper ca ma revansez cat de cat cu supriza pe acre v-am pregatit-o si va astept pe blog si diseara cu o noua postare.

Cred ca v-am mai spus in trecut ca in fiecare an, o data cu venirea toamnei, scaderea temperaturilor, a ploilor si a vantului rece, tenul meu se schimba. De la sensibil si mixt cu zone ceva mai grase devine si mai sensibil cu tendinte de uscare, descuamare si pana si zona barbiei nu mai luceste asa usor. Ca urmare, trebuie sa am grija si sa-mi adaptez rutina de ingrijire pentru a compensa iar daca am ocazia sa-i vin in ajutor tenului si cu un rasfat, cu atat mai bine.

Pentru ca sunt sigura ca nu sunt singura care se confrunta cu acest lucru, v-am pregatit un concurs frumos, in colaborare cu Centre de Slabit si Silhouette a carui premiu consta in 2 tratamente faciale - Guinot Hydradermie si Academie Major cu uleiuri esentiale - pentru a va pregati tenul pentru vremea actuala.

Intr-o joi nu putea fi nimic mai bun la pranz decat o ora de relaxare, ocazie cu care am incercat si eu tratamentul Guinot Hydradermie:


Tratament pe baza de aparat cu o inovatie care permite penetrarea profunda a ingredientilor activi din serumurile gel datorita dublei ionizari oferita de aparat. Tratamentul este disponibil in sapte versiuni in functie de obiectivul tratamentului si tipul de piele. Cu acest tratament unic pielea o sa fie mai intinsa, luminoasa, oxigenata si vizibil intinerita.

In general prefer sa ma ocup eu de ten dar din cand in cand ma incumet sa incerc si tratamente faciale iar cel Guinot suna prea bine ca sa-l ratez. Cum imi simteam tenul deshidratat si cu zone destul de uscate in obraji, m-am gandit ca e ocazia perfecta sa fac ceva si dupa o scurta conversatie am ales versiunea hidratanta a tratamentului.

Sincera sa fiu, nu mai tin minte exact toti pasii facuti, atat de bine m-am simtit si eram complet relaxata dar am fost demachiata, au fost aplicate cateva seruri care au fost masate in piele cu aparatul special, o masca iar la sfarsit mi-a fost aplicata o crema cu SPF si fiecare pas mi-a fost explicat. Masajul a fost minunat si chiar daca mi-a fost usor teama sa nu ma piste tenul de la curentul dintre cei doi electrozi din cauza sensibilitatii lui, nu am simtit nimic. Cert este ca tratamentul a avut efectul dorit si nu numai ca am vazut imbunatatiri imediat dupa dar acestea s-au mentinut in zilele ce au urmat. A fost fix ce aveam nevoie.

Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa completati formularul de mai jos, toate conditiile fiind obligatorii. Concursul tine 2 saptamani, urmand ca duminica sa aleg castigatoarea. Tratamentele pot fi efectuate DOAR intr-unul dintre saloanele din Bucuresti: fie Silhouette Unirii sau Dorobanti.

a Rafflecopter giveaway

PS: Cele din afara Bucurestiului nu va suparati pentru ca urmeaza sa pregatesc o surpriza frumoasa.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Incerc sa-i ofer cat mai multa hidratare, serum-uri, uleiuri etc pentru ca are tendinta de uscare in perioada asta.

    ReplyDelete
  2. Folosesc creme foarte hidratante, iar pt machiaj folosesc fond de ten si oudra, ca protectie impotriva vantului si microbilor

    ReplyDelete
  3. Imi ingrijesc tenul cu creme bio si uleiuri naturale si scurburi saptamanal si incerc sa am o alimentatie echilibrata si sa beau 2 litri de apa pe zi.

    ReplyDelete
  4. Hehe ... chip perfect. Asa departe de-a fi adevarat si posibil. :)) Cel putin pt mine ... Dar incerc sa-l mentin cat de sanatos si frumos pot, prin rutina zilnica, de 2 ori pe zi [dimineata si seara]: curatare/demachiere, tonifiere si hidratare, masti hidratante ori de cate ori este nevoie, avand grija la ce mananc si beau, creme cu factor de protectie.

    ReplyDelete
  5. Imi curat si hidratez tenul in fiecare seara si dimineata. Indiferent de anotimp, pe timpul zilei folosesc o crema cu SPF 20. O data pe saptamana folosesc o masca facuta in casa.
    Am intotdeauna grija sa beau minim 2l de apa, incerc sa mananc cat mai sanatos, si sa fac cat mai multa miscare

    ReplyDelete
  6. Pe langa ritualul zilnic obisnuit (crema de ochi, creme de fata, serumuri), imi place tare mult sa folosesc masti hidratante in aceasta perioada. Cel mai bine e cand umplu cada, imi iau o carte de citit, aplic o masca si ma relaxez <3

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram